Točka točkica, divne vijesti, čestitam, sada možeš predahnuti i uživati u trudnoći 🫂❤️
Meni je danas pregled pa vam javim kako prođe, nadam se da ću čuti malo srčeko i ja 🙏🥹
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Hej, cure da se i ja javim 🤗
Bila sam na pregledu. Sve je dobro, beba odgovara mjerama za 7+3. Čula sam srce kako kuca. Pao mi je teret s leđa. Baš sam bila u strahu hoće li sve biti dobro.
Sljedeći pregled 23.05.
-
Rekla je da nastavim piti Prenatal. Rekla sam da neću na nikakav probir (nisam ni u prvoj trudnoći). Dobila uputnicu za krv i urin. I vaginalete zbog pojačanog iscjetka.
-
Ja sam sa dječakom bila 3 tjedna u posjeti kod mojih pošto živimo dalje i ne vidimo se toliko često. Dolje se skroz odviknuo rutine i svega, pa sada imamo malo problema jer ne želi ostati u vrtiću 🙈 a i kući je malo teži, sa dosta tantruma i pobune. Trebat će nam neko vrijeme da opet uspostavimo naš ritam.
-
Ja sam roditeljima rekla maloprije za trudoću 🙈 a muž se neki dan izlanuo svojima kad su ga nešto pitali 😅 ali dobro. Za ostale ćemo sačekati.
Netko je spomenuo da ujutro nema stomaka, a navečer ima dosta. Tako i kod mene, navečer baš buknem 🙈🙈
-
Ja se sad raspisala. Čitala sam vas cijelo vrijeme, ali nisam pisala baš 😃
-
Radujem se svim novim bebicama, dobrim pregledima 🌸🩷 i držim fige za pozitivan ishod svima ❤️
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cure evo da vam se javim, bila sam danas na kontroli, malo ❤️kuca, nemogu vam opisat koje olakšanje sam osjetila.. moj mali kikiriki je velik 5 mm i odgovara 6+3.. nemrem vam opisat količinu stresa koju sam danas preživjela s obzirom da mi je ovo trudnoća poslije missed Ab. Inače imam dvoje djece, curicu i dečka, a ovo mi je 4. Trudnoća .:.Šareni_oblak mislim na tebe..
Divne vijesti, baš mi je drago 🥰Hvala ti što misliš na mene ❤️ Dani idu, doći će i taj pregled pa ćemo znati nešto više
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Hej, cure da se i ja javim 🤗
Bila sam na pregledu. Sve je dobro, beba odgovara mjerama za 7+3. Čula sam srce kako kuca. Pao mi je teret s leđa. Baš sam bila u strahu hoće li sve biti dobro.
Sljedeći pregled 23.05.
-
Rekla je da nastavim piti Prenatal. Rekla sam da neću na nikakav probir (nisam ni u prvoj trudnoći). Dobila uputnicu za krv i urin. I vaginalete zbog pojačanog iscjetka.
-
Ja sam sa dječakom bila 3 tjedna u posjeti kod mojih pošto živimo dalje i ne vidimo se toliko često. Dolje se skroz odviknuo rutine i svega, pa sada imamo malo problema jer ne želi ostati u vrtiću 🙈 a i kući je malo teži, sa dosta tantruma i pobune. Trebat će nam neko vrijeme da opet uspostavimo naš ritam.
-
Ja sam roditeljima rekla maloprije za trudoću 🙈 a muž se neki dan izlanuo svojima kad su ga nešto pitali 😅 ali dobro. Za ostale ćemo sačekati.
Netko je spomenuo da ujutro nema stomaka, a navečer ima dosta. Tako i kod mene, navečer baš buknem 🙈🙈
-
Ja se sad raspisala. Čitala sam vas cijelo vrijeme, ali nisam pisala baš 😃
-
Radujem se svim novim bebicama, dobrim pregledima 🌸🩷 i držim fige za pozitivan ishod svima ❤️
Čestitam na super pregledu 🥰 samo neka se tako nastavi
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Neznam da li se vama desilo kada ali evo bas sam jako zabrinuta, imala sam odnose s mužem i sada sam imala iscjedak malo krvavi 😩😩😩 strah me zbog onog hematoma
I ja se javljam s dobrim vijestima. Danas se vidio embrij i srčani ritam🥹🙏❤️ malecki je, 6 tj trudnoće tek, ali tu je🙌🏻
Bebolinka, ako te strah provjeri s doktoricom ali ne mora biti ništa. Dosta puta sam vidjela da žene malo krvaruckaju nakon odnosa u ranoj trudnoći zbog tog kaj je sve osjetljivo dolje.
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
I ja se javljam s dobrim vijestima. Danas se vidio embrij i srčani ritam🥹🙏❤️ malecki je, 6 tj trudnoće tek, ali tu je🙌🏻
Bebolinka, ako te strah provjeri s doktoricom ali ne mora biti ništa. Dosta puta sam vidjela da žene malo krvaruckaju nakon odnosa u ranoj trudnoći zbog tog kaj je sve osjetljivo dolje.
Čestitamm💕 bas mi je drago ☺️
—-
Da.. bilo mi je onako rozo, sad je prestalo. Išla sam piškiti i nema ništa. Nadam se da je sve okej
Cestitke svim curkama na srcekima,nek je mirna i skolska trudnoca ♥️ ja danas bila na hitnoj gini,sinoc krenulo malo mengasto pa sam isla da vide,sve okej,nist nevide,beta odgovara tjednima,idemo hrabro dalje
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji