tamara30 hej,drago mi je da si se pridruzila 😀
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
ja danas zvala da pravim termin kod ginekologa dali mi termin tek 25.06 za prvi ultrazvuk i pregled
Dobrodošla 🌹
—
Ja imam sljedeći pregled 20.5 tad ću biti točno 11 tjedana i do tad moram izvaditi krv.
Čini mi se kao vječnost do tada cekati
ja moram zdurat jos 2 tj,mislim da cu prolupat do tad 😅
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
pa to jest sta cu ja tek 25 jun kozna koliko nedelje tad cu da imam jer ako mije menstruacija bila 02.04 trajala je do 07 pa 22 .04 napravila test pozitivan i neznam vise ni da razunam niti bilo sta imala sam na 26 dan poima nemam sad nista meni to spada u trecem cervrtom mesecu
tebi tek treba ne doc kolko sam skuzila,al da to je jako puno,odi kroz mj dana kod privatnika
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
pa da to je previse ko za koju nedelju cu dat biti a drugo ja sam dugi imala a 22 test odma pokazao trudnocu to mije nesto nelogicno a nema ovde privatnik ovde je tako sa terminima se puno ceka :((( napravicu u drugu bolnicu ova francuska je katastrofa sa terminima samo me danas potala kao dal oces da albortiras ili ostavljas ja kazem normalno da ostavljam i ondak mi dali termin tek 25 jun
jel imas di betu izvadit,mislim da je to najsigurnije,nisam znala da si u francuskoj,onda je fkt druga prica
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
da sutra cu da idem samo kod svog doktora da mi prepise recept da vadim betu danas sam opet napravila test i dve linije tako da sutra idem kod svog doktora pa javljam kad je resultat ovako od simptomi imam samo sam puno umorna spavam stalno i imam grceve malo nalik menstruacije i jajnik sa leve stane malo me boli i to je to i cudan miris
Sortiraj odgovore
Najstariji