Šareni oblak svakako traži dr da ti otvori čim prije komplikacije ako osjecas da ti je toliko teško da dolazi na naplatu. Suosjećam u potpunosti jer je teško, pogotovo prvo tromjesečje i posao koji radiš je baš visokostresan. Dok čekaš da ti to srede probaj odmarati koliko god možeš. Kad je na poslu teško isto probaj, možda bi koja kolegica uskočila posto znaju da si trudna, ja bi svakako pomogla kolegici u toj situaciji. Prihvati pomoć i doma ako ti se nudi(a nadam se da imas pomoci). Ja sam u prvoj trudnoći bila nadobudna al sad iskorištavam svaki trenutak za odmor. Ako je malac svaki dan sat dva s bakom i dedom kaj onda, neće mu naškoditi a mene spasi. Novi život stvaraš doslovno sama svojim tijelom, veliki je to posao samo po sebi, šaljem ti puno pozitive i podrške❤️
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Šareni oblaksvakako traži dr da ti otvori čim prije komplikacije ako osjecas da ti je toliko teško da dolazi na naplatu. Suosjećam u potpunosti jer je teško, pogotovo prvo tromjesečje i posao koji radiš je baš visokostresan. Dok čekaš da ti to srede probaj odmarati koliko god možeš. Kad je na poslu teško isto probaj, možda bi koja kolegica uskočila posto znaju da si trudna, ja bi svakako pomogla kolegici u toj situaciji. Prihvati pomoć i doma ako ti se nudi(a nadam se da imas pomoci). Ja sam u prvoj trudnoći bila nadobudna al sad iskorištavam svaki trenutak za odmor. Ako je malac svaki dan sat dva s bakom i dedom kaj onda, neće mu naškoditi a mene spasi. Novi život stvaraš doslovno sama svojim tijelom, veliki je to posao samo po sebi, šaljem ti puno pozitive i podrške❤️
Hvala ti!
Nemam baš pomoći doma, moji i muževi roditelji žive dosta daleko, muž puno radi i dolazi najčešće oko 18-20 h doma. To je taman dok prođe sve što moram obaviti s malom. Tako da nemam baš odmora. Na poslu je baš stresno, puno djece. Sjednem kad osjetim da moram, ali ne mogu ni to koliko mi treba jer se stalno nešto događa. Jučer kad smo došle doma sam joj pustila crtiće, što inače ne radim, samo da malo legnem i dođem sebi. Ali mi ni to nije pomoglo. Jednostavno mi je previše to sve. Zvala sam ginekologa, objasnila situaciju, rekao da bez problema otvara komplikacije, samo neka javim od kada.
Još se premišljam da idem sutra i prekosutra na posao ili da od sutra ostanem doma
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Šareni oblaksvakako traži dr da ti otvori čim prije komplikacije ako osjecas da ti je toliko teško da dolazi na naplatu. Suosjećam u potpunosti jer je teško, pogotovo prvo tromjesečje i posao koji radiš je baš visokostresan. Dok čekaš da ti to srede probaj odmarati koliko god možeš. Kad je na poslu teško isto probaj, možda bi koja kolegica uskočila posto znaju da si trudna, ja bi svakako pomogla kolegici u toj situaciji. Prihvati pomoć i doma ako ti se nudi(a nadam se da imas pomoci). Ja sam u prvoj trudnoći bila nadobudna al sad iskorištavam svaki trenutak za odmor. Ako je malac svaki dan sat dva s bakom i dedom kaj onda, neće mu naškoditi a mene spasi. Novi život stvaraš doslovno sama svojim tijelom, veliki je to posao samo po sebi, šaljem ti puno pozitive i podrške❤️Hvala ti!
Nemam baš pomoći doma, moji i muževi roditelji žive dosta daleko, muž puno radi i dolazi najčešće oko 18-20 h doma. To je taman dok prođe sve što moram obaviti s malom. Tako da nemam baš odmora. Na poslu je baš stresno, puno djece. Sjednem kad osjetim da moram, ali ne mogu ni to koliko mi treba jer se stalno nešto događa. Jučer kad smo došle doma sam joj pustila crtiće, što inače ne radim, samo da malo legnem i dođem sebi. Ali mi ni to nije pomoglo. Jednostavno mi je previše to sve. Zvala sam ginekologa, objasnila situaciju, rekao da bez problema otvara komplikacije, samo neka javim od kada.
Još se premišljam da idem sutra i prekosutra na posao ili da od sutra ostanem doma
Odlući kako misliš da je najbolje. Ja bi odma ostala doma na tvom mjestu 😊😊
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
šareni_oblak i ja se slažem da ti je najbolje da ostaneš kući :)
—
Ja se javljam sa prvog pregledaa, 6+5 po UZV, srčeko kuca :) imam mali hematomic pa ću morati utrogestan stavljati.
Bokic cure,evo i ja danas ugledala plusic,doma vec imam jednog decka od skoro 2 godine pa se eto sad nadamo da ce bit veliki braco 🥰 Cestike svima i nek nam je sa srecom
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Bokic cure,evo i ja danas ugledala plusic,doma vec imam jednog decka od skoro 2 godine pa se eto sad nadamo da ce bit veliki braco 🥰 Cestike svima i nek nam je sa srecom
Dobrodošla 😍😊
hvala 🥰 danas zvala svog gin.,pregled 10.5.,tako da brojimo 😀
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure da li imate mučnine?
Meni je cijeli dan muka, ne ide mi na povraćanje ali muka u želudcu 0-24 😒
šareni_oblak i ja se slažem da ti je najbolje da ostaneš kući :)
—
Ja se javljam sa prvog pregledaa, 6+5 po UZV, srčeko kuca :) imam mali hematomic pa ću morati utrogestan stavljati.
Čestitam na super pregledu 😊
Od jučer sam na komplikacijama, sad prvo trebam riješiti sve poslove koje nisam stigla do sada i onda laganini uživanje
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Dobrodošla 🥰
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji