pa kad trebam da izvadim ponobo i dali je uredu sad se brinem puno inace trebam da dobijem tek 28 normalno
pa kad trebam da izvadim ponobo i dali je uredu sad se brinem puno inace trebam da dobijem tek 28 normalno
Odite izvadit prekosutra broj treba biti veci pa da ste na miru da se pravilno dupla.
Beta vam je potvrda trudnoce.
Upisite su na internetu u trazilicu tablica vrijednosti bete tamo Vam ima tocno po brojevima kako se dupla i vidjet cete i tu danasnju svoju koji je otprilike dan poslije ovulacije.
Za sad po testu i beti ste sigurno trudna.
Jos ako ju iskontrolirate za dva dana znati cete dali se pravilno dupla sto je isto bitno jer po tome znate da je sve uredu.
👩🏻34🧔🏻♂️31
🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻❤️👨🏻
🏥prvi pregled 31.1.24.
Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
🩸25.12.2023.
➕18.01.2024.
💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
🩷🩷it’s a girl🩷🩷
tamara evo mozda moja beta pomogne,u utorak bila 407,5, danas 789,9,samo polako,odite kak nora kaze na novu betu za dva dana i bit cete pametniji,ne gledaje po mojoj beti jer ja sam 4+4,vi tek trebate betu dobit,polako i sretno
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
pardon mengu,krepana sam 🤣
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
okei hvala vam puno za dva dana icicu da ponovim betu a koliko imam nedelje po beti je dve ili neznam vise nisam pametna samo citam citam gledam a imam i grceve kao da cu dobiti mengu dali je to normalno
okei hvala vam puno za dva dana icicu da ponovim betu a koliko imam nedelje po beti je dve ili neznam vise nisam pametna samo citam citam gledam a imam i grceve kao da cu dobiti mengu dali je to normalno
neznam,imate kalkulator trudnoce na netu pa izracunajte,isto kao sto imate tablicu beta hcga,samo upisete na google i izbaci,normalno je da...prva beba ili?
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
pa meni negde izlazi da sam 4 nedelja negde mi izlazi 3 + ne 5 mije trudnoca stim da ja uvek idem kod lekara stim da se sad promenilo i dali mi tek 25 juna pregled
Evo i mene, danas sam bila na prvom pregledu, dr kaže da je sve ok i da smo danas 7+5 🙃
Iduća kontrola za 4-5 tjedana 🙃
Evo i mene, danas sam bila na prvom pregledu, dr kaže da je sve ok i da smo danas 7+5 🙃
Iduća kontrola za 4-5 tjedana 🙃
super vijest 🙂,sad mirno i zelim ti skolsku trudnocu
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Kod mene su mučnine pod kontrolom napokon. Možda trčim pred rudo ali kao da sam se navikla živjet s konstantnim osjećajem mučnina. Izbjegavam parfem, dezodorans, prženje hrane doma. Jedem svakih sat i pol do dva jer tako najbolje reguliram mučnine. Mali obroci, al redoviti. Najgore su mi ujutro nakon buđenja, preko dana kao da se povuku, ako se okupiran dovoljno, a navecer su ipak blaže nego ujutro. Drage žene jel patite od nesanice? Sinoć sam bila budna ko sova do 4 ujutro, tad sam tek išla leći od umora. Znala sam koristiti melatonin prije trudnoće, to bi me baš nokautiralo, al ne znam što bih sada mogla probati..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji