Tocka_tockica,
Jučer na uzv sam bila po zadnjoj M 5+6, gestacijska je bila veličinom za 7+1. Kako god bih iskombinirala datume, 7+1 je nekoliko dana više od svakog mogućeg datuma, ali neću se oko toga previše zamarati. Svjesna sam da je još rano i da ima neke šanse. Pokušavam naći iskustva kao tvoja da se malo umirim. I drago mi je da je tebi sve izaslo na dobro.
Točno na 5+6 se vidjela kćer, vidjela se i srčana akcija tada. Nisu sve trudnoće iste, to mi je jasno, možda je stvarno sve ovaj mjesec kasnilo.
Nekako mislim i da je dobra stvar da GV raste, da ne raste, bila bih sigurna da je to to.
Ne znam, hvatam se za slamke. Noćas sam uz grozne snove koje nemaju veze s trudnoćom, stalno sanjala tu sliku sa uzv gdje je sve prazno. Baš me dotuklo
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Šareni_oblak točno znam sto prolaziš i iskreno nemam ništa pametno za reci.. meni je jedina utjeha bila ako je već tak moralo biti, bolje da je bebica otišla tako rano nego da je trudnoća bila ok pa onda šok.. ovako sam nekako prihvatila da je to prirodna selekcija, makar eto sad dok sa strepnjom čekam kontrolu u ponedjeljak isto me ponekad ulovi totalna panika i strah, a onda se opet skuliram da ne mogu ja na to ništa utjecat… šaljem ti najveći zagrljaj i puno pozitivnih vibrica❤️
👧🩷 2017.
👦💙2020.
Šareni_oblak točno znam sto prolaziš i iskreno nemam ništa pametno za reci.. meni je jedina utjeha bila ako je već tak moralo biti, bolje da je bebica otišla tako rano nego da je trudnoća bila ok pa onda šok.. ovako sam nekako prihvatila da je to prirodna selekcija, makar eto sad dok sa strepnjom čekam kontrolu u ponedjeljak isto me ponekad ulovi totalna panika i strah, a onda se opet skuliram da ne mogu ja na to ništa utjecat… šaljem ti najveći zagrljaj i puno pozitivnih vibrica❤️
Hvala ti ❤️
Radujem se dobrim vijestima sa tvog pregleda 🥰
2022. baby girl ❤️🎀
2024. baby boy 💙🧸
OTP: 14.12.2024.
Evo da se javim nakon što sam malo procesirala vijest.
Još uvijek se nista ne vidi u gestacijskoj vrećici, dijagnoza blighted ovum. GV je veličinom za 7+1, po tome bi se baš nešto trebalo vidjeti. Po ZM sam jučer bila 5+6. Neobično mi je što je GV toliko narasla u nekoliko dana. U ponedjeljak je bila veličinom za 5+2, jučer za 7+1. U ponedjeljak su vidjeli u zumanjcanu vrećicu, jučer nije vidjela ni to. Prazna rupa. Točno kako se i ja osjećam.
U slijedeći ponedjeljak, 29.4. idem na kontrolu da se još jednom vidi kako se razvija. Rekla je da ima malo nade, ali bolje da se pripremam na najgore. Do tada ću odlučiti kako ću završiti ovu trudnoću. Rekla je da bez problema mogu čekati da se sama očistim, ali da nitko ne zna kada će to čišćenje krenuti. Najviše naginjem tome da cekam i da se nadam da će krenuti samo. Ja i dalje imam simptome, mučnine i to mi je grozno jer ih imam za ništa. I ako čekam, nastaviti ću imati simptome koji će me stalno podsjećati na ovo. Ali dobro, ima još mali tračak nade, negdje u sebi ću se držati za to. Imam i svoju djevojčicu uz koju mi je sve puno lakše.
Prva trudnoća mi je bila biokemijska i trebalo mi je nekoliko mjeseci da se psihički oporavim. Nadam se da će ovaj puta kraće trajati, pogotovo zato što sad znam da mogu ostati trudna i iznijeti zdravu trudnoću do kraja.Nadam se da sam ja jedina koja javlja lošu vijest ovdje. Sretno vam svima, a ja ću još javiti kako je sve prošlo
❤️
Joj jako mi je zao 😔 ali nadam se najboljem, ne gubi nadu! Javljaj sutra vijesti💕
Mene mučnine ubijaju, muka mi je stalno. I traži me da jedem jer me tad kao prestane, i tako nabila već 2 kg 😭
Sto se tiče kave, nemogu joj primirisat a isto tako me glava ubija jer mi treba 😂 mi žene ejj
Trbuh mi je mrvicu izašao dolje 😁 mislim da sljedeći tjedan govorimo našima ☺️
Šareni oblak, imam prijateljicu koja je bila u identičnoj situaciji. Ne sjećam se tjedana točnih ali doktor joj je dijagnosticirao blighted ovum i naručio ju za dva tjedna ponovno na pregled. Kad smo pricale o tome rekla mi je da se predala u Božje ruke pa kako bude bit će. Isto je nastavila imati simptome do pregleda. Rodila je zdravo dijete, mjesec dana ranije od datuma koji su joj postavili, ali ništa oko bebe nije naslućivalo da je prerano rođena pa je vjerojatno ta prva dijagnoza poremetila eventualno predviđeni datum rođenja. Svim srcem ti želim da bude i kod tebe takav rasplet🙏❤️
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Bebolinka, lijepe vijesti s ultrazvuka🥰❤️ držim fige da prođe hematom brzo🙏💪
Tea dobrodošla!🥰
Meni su počele mučnine jake, jučer nisam mogla ništa osim juhe i krekera jesti a danas je već lakše. Tako mi je bilo u prošloj trudnoći nekih dva tjedna od 10.-12. tjedna. Ovaj put mi je sve puno intenzivnije, bolovi u zglobovima, cicama, napuhanost,premorenost isto..uzimam to ko pozitivno jer je znak da trudnoća napreduje pa me drži mirnom do pregleda al nemrem reći da uživam u blaženstvu ko prvi put.🤣
i ja imam taj osjecaj da ce bit sve intenzivnije,vec sad po nekim simptomima osjecam,sve nesto imam osjecaj da ce ovo bit sve samo ne mirna trudnoca ko prva,kad ti je pregled?
Bila sam u ponedjeljak na pregledu gdje se vidjela vrećica u maternici, ali malecka, nije se vidio plod, ali po beti se nije očekivalo nego je išla provjeriti za svaki slučaj. Kod mene je problem s neredovitim ciklusima, zadnju M sam imala davnih dana.. u siječnju..pa znam okvirno kad sam zatrudnila po krvnim pretragama i sjećanju jel🤣 naručena sam ovaj utorak ponovno i napomenula je da bi tad svakako trebali naći plod i srčeko, ako je sve u redu..
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Mene mučnine ubijaju, muka mi je stalno. I traži me da jedem jer me tad kao prestane, i tako nabila već 2 kg 😭
Sto se tiče kave, nemogu joj primirisat a isto tako me glava ubija jer mi treba 😂 mi žene ejj
Trbuh mi je mrvicu izašao dolje 😁 mislim da sljedeći tjedan govorimo našima ☺️
Tako i kod mene. Al ne stajem na vagu dok me dr ne postavi tamo, ne mogu se stresirat još s tim 🥲 imam neku “rupu” između mučnina popodne pa do pred spavanje i tad jedem sve kaj mi zamiriše.. ovaj proljetni/ljetni period je dobar za trudnice bar radi dostupnog sezonskog voća i povrća🙌🏻
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Nola onda drzimo fige da tak i bude,ja sam narucena tek 10.5. i ima da poludim do tad,jos kaj radim i u bolnici pa mi je to jos stresno,al zgurat cemo do tog 10.5. pa onda vjerojatno na komplikacije,iako razmisljam i pitat za dopust trudne radnice samo to cujem da je to jako tesko dobitNemogu vam opisat koliko sam ja napuhana,a mucnine mi krenule eto jucer,s malim ih skoro opce nisam imala,nisam ni znala da sam trudna s njim 🤣,ovo jucer sam misla da necu prezivjet,pa stane pa opet krene...
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Nolaonda drzimo fige da tak i bude,ja sam narucena tek 10.5. i ima da poludim do tad,jos kaj radim i u bolnici pa mi je to jos stresno,al zgurat cemo do tog 10.5. pa onda vjerojatno na komplikacije,iako razmisljam i pitat za dopust trudne radnice samo to cujem da je to jako tesko dobitNemogu vam opisat koliko sam ja napuhana,a mucnine mi krenule eto jucer,s malim ih skoro opce nisam imala,nisam ni znala da sam trudna s njim 🤣,ovo jucer sam misla da necu prezivjet,pa stane pa opet krene…
Hvala❤️🙏
Sretno i tebi na poslu, za čas će 10.5. pa ti odma lijepo otvori komplikacije doktorica,drži se. Sve razumijem, kod mene apsolutno ista situacija, ja sam se uvjerila da je to zato što nosim curicu ovaj put🤣🤣
28 pcos
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji