Skakavac dobro dosla,ja prije 2 godine bila na ljetnicama eto me sad u zimskim bebama 🥰
🥰🥰
Pozdrav,
Nova sam tu :) pratim vas, ali prvi put pisem.
U trinaestom tjednu trudnoce sam, danas sam bila na pregledu, trebalo je mjeriti nuhalni nabor, ali je oko vrata bila pupcana vrpca, lijecnik je vidio da sam se zabrinnula pa je kao kulirao, svakako rekao da dodjem u ponedjeljak ponovno, ima li netko iskustava slicnih s pupcanom, jel za brigu? Hvala :))
Stigao mi je nalaz kombiniranog, pretpostavljam da je to ok:Za dob trudnice 1/257
Za Downov sindrom (trisomija 21) 1/7597
Za trisomiju 18 (Edwards) i trisomiju 13 (Patau) <1/100000Jel zna netko jel se na nalazu gledaju i jedinice mjerenja ili samo izračun rizika?
Pozdrav,
Nova sam tu :) pratim vas, ali prvi put pisem.
U trinaestom tjednu trudnoce sam, danas sam bila na pregledu, trebalo je mjeriti nuhalni nabor, ali je oko vrata bila pupcana vrpca, lijecnik je vidio da sam se zabrinnula pa je kao kulirao, svakako rekao da dodjem u ponedjeljak ponovno, ima li netko iskustava slicnih s pupcanom, jel za brigu? Hvala :))
meni je mali imo pupcanu oko vrata u prvoj trudnoci,bila sam tako nekako ko ti trudna,doktor je sam reko da nema brige da su ono jos mali i izmigolje se,veci je problem kad ih vec ima pa im je pupcana oko vrata
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Cure kakve ste s kilama? Vagala sam se napokon i vidim da sam dobila 2 kg. Nije strašno ali toliko me umara vrućina i kretanje da nemam volje trenirati uopće,a onda znam da bude se samo nakupljalo..
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Cure kakve ste s kilama? Vagala sam se napokon i vidim da sam dobila 2 kg. Nije strašno ali toliko me umara vrućina i kretanje da nemam volje trenirati uopće,a onda znam da bude se samo nakupljalo..
Ja ne smijem ni stati na vagu 😅, kako mirujem samo jedem jedem.. Ali neka sve bude ok, sa kilama cemo lako.. Btw sinoc me u snu zazigao jajnik, ali je odmah prestao i danas cijeli dan me boli malo desna noga, je li to normalno
ja od silnog ne jedenja i povracanja na -2 kile,sto ne smeta jer tak imam viska 😅 Freya normalno,mene boli ljeva ponekad,skroz gore ko da mi se zivac ukljesti
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Freya nemam pojma, al mene svako malo žiga sad sve cesce i po trbuhu sa strane i stalno nešto škripi..rekla bi da je sve normalno dok nisu pretjerani bolovi u nozi..možda si se zaležala nekak na tu stranu sinoć ili se kakav mišić upalio, ko će znat, prati situaciju pa budeš vidjela.. mene je nakon plivanja prošli tjedan uhvatila takva upala misica u nogama i guzici ko da sam dizala utege, nisam mogla vjerovat al eto, toliko je tijelo osjetljivije 😅😅
Tea kako si sad po pitanju mučnina, jel manje povraćaš? Oprosti ak si već pisala pa nisam popratila..vidim po tickeru da si sad blizu 10 tjedana a tad je meni počelo popuštat tak da držim fige 🍀
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Freyanemam pojma, al mene svako malo žiga sad sve cesce i po trbuhu sa strane i stalno nešto škripi..rekla bi da je sve normalno dok nisu pretjerani bolovi u nozi..možda si se zaležala nekak na tu stranu sinoć ili se kakav mišić upalio, ko će znat, prati situaciju pa budeš vidjela.. mene je nakon plivanja prošli tjedan uhvatila takva upala misica u nogama i guzici ko da sam dizala utege, nisam mogla vjerovat al eto, toliko je tijelo osjetljivije 😅😅
Teakako si sad po pitanju mučnina, jel manje povraćaš? Oprosti ak si već pisala pa nisam popratila..vidim po tickeru da si sad blizu 10 tjedana a tad je meni počelo popuštat tak da držim fige 🍀
lovim krivine,ima dana kad povracam svaki obrok,ima dana kad mi je samo jako mucno,kola jamnica i cedevita mi dosta pomognu jer podrignem,al malo jedem pa je i do toga vjerojatno,vidjet cemo nadam se da ce polako prestajat,L mi je u petak 2 rockas u subotu imamo slavlje pa se nadam da cu do tad vec bit okej
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
upravo sam primjetila,lineu za koju sam poprilicno sigurna da jucer nije bila tu 😶
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Sortiraj odgovore
Najstariji