Blago tebi pa se dobro osjecas 😂 Cekajuci 11 sati za pregled 🤯Skakavac dobro dosla, na kojim si tada bebama bila ja sam pratila ljetne i proljetne ali nisam pisala :)
Sretno danas 🥰Btw cure kako vi rješavate problem sa zatvorom, ja cu da puknem 🤣
Blago tebi pa se dobro osjecas 😂 Cekajuci 11 sati za pregled 🤯Skakavac dobro dosla, na kojim si tada bebama bila ja sam pratila ljetne i proljetne ali nisam pisala :)Sretno danas 🥰Btw cure kako vi rješavate problem sa zatvorom, ja cu da puknem 🤣
donat i voce,to mi najvise pomogne
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Aretat sretno danas 😊
6/21 biokemijska
9/22 +
6/22 baby boy 🩵
4/24 +
Harmony low risk-stize curka 🩷
Sve okej ❤️ 17 opet tek 😂 sad bi opet iduce sedmice ahahahha
Hvala Bogu, uzivaj sad 🥰🥰
Skakavac čestitam, dobrodošla 🍀😊
Freya sok od šljiva iz dm-a, staklena boca, popij času i pričekaj, kod mene instant djeluje 🤣 al tam pred kraj trudnoće sam prošli put koristila i čepiće za odrasle prolax, pa njih uvijek imam u štetu ako baš ništa drugo ne uspije
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
U šteku* ih imam
28 pcos
2020. vanmaterična/uklonjen jajovod
2021. 👶💙
10.4. +❤️🙏
Skakavac čestitam, dobrodošla 🍀😊
Freya sok od šljiva iz dm-a, staklena boca, popij času i pričekaj, kod mene instant djeluje 🤣 al tam pred kraj trudnoće sam prošli put koristila i čepiće za odrasle prolax, pa njih uvijek imam u štetu ako baš ništa drugo ne uspije
Meni nista, pijem Donat, Mg direkt, voće jedem svaki dan i ništa, pokusala sam suhe šljive ali odmah imam nagon da povratim, a inace ih jedem. Poslat ću muza da kupi, mada mislim da ima dosta kako se ne krećem, mirujem pa je probava jos sporija.
Blago tebi pa se dobro osjecas 😂 Cekajuci 11 sati za pregled 🤯Skakavac dobro dosla, na kojim si tada bebama bila ja sam pratila ljetne i proljetne ali nisam pisala :)Sretno danas 🥰Btw cure kako vi rješavate problem sa zatvorom, ja cu da puknem 🤣
Meni pomažu lanene sjemenke, sameljem i ubacim u smoothie. Kivi mi je isto super ali ga u zadnje vrijeme ne nalazim po dućanima, tj ima ga Al mi ne izgleda bas najbolje.
I ja sam danas obavila pregled, sve je ok jedino je posteljica nisko pa ćemo to pratiti. Nuhalni je ok, išla sam još vaditi krv za kombinirani pa čekam nalaz ☺️
Hvala lipa :)) pratila sam se s jesenskim bebama sve do kraja 🥰Vidim pišete o probavi
Tjedan dana nakon plusa, svako ali svako jutro probava, sta inace kod mene nije slucaj 😐
Zadnja tri dana jedem i trišnje, mozda malo i pomognu.
Inače hrana klasika
Samo da mi se rjesit mučnina, strašno nešto. 😮💨😮💨
Sortiraj odgovore
Najstariji