Kako ste cure?
Elia kako išijas, nadam se da si bolje!
Tami, supeeeer, uzivajte 🥰
Mi opet u nekoj ludoj fazi, spavanja nocna i dnevna ni za glavu ni za rep, ona doma ugl nervozna, ocito opet neki skok, regresija, tko ce ga znati.. a bas je bilo lijepo proslih mozda 2 tjedna mira 😅A bolje je da, bude proslo uskoro skroz nadam sw😅
Haha a joj, tak i ja imam osjecaj svako malo neki skok haha, ovi mirni periodi prekratko traju😂
E bas te ocu pitat, ti si rekla da si kupila hranilicu enock ako se ne varam? Kakva je jesi probala vec? Jesi kupila i jastucice? Jel tvoja cura sjedi vec? Daj neki info, mislim da cu i ja tu😁
Nemrem ti jos nis reci jer ju jos cekam 😅 rok isporuke 4-6 tjedana, uzela sam s jastucicima prek mali zakladi stranice, bila je stvarno dobra ponuda.. nadam se da ce skoro stici, sad je proslo cini mi se 4 tjedana 😅
Ne sjedi jos, ali ako mi bude stabilna u njoj, stavljat cu ju unutra za hranjenje i prije nego se posjedne.. sutra bi trebali dobiti na posudbu ikeinu onu pa cu probati kak je u njoj dok nam ova ne stigne, ovo u krilu mi je skroz neprakticno 😅
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kako ste cure?
Elia kako išijas, nadam se da si bolje!
Tami, supeeeer, uzivajte 🥰
Mi opet u nekoj ludoj fazi, spavanja nocna i dnevna ni za glavu ni za rep, ona doma ugl nervozna, ocito opet neki skok, regresija, tko ce ga znati.. a bas je bilo lijepo proslih mozda 2 tjedna mira 😅A bolje je da, bude proslo uskoro skroz nadam sw😅
Haha a joj, tak i ja imam osjecaj svako malo neki skok haha, ovi mirni periodi prekratko traju😂
E bas te ocu pitat, ti si rekla da si kupila hranilicu enock ako se ne varam? Kakva je jesi probala vec? Jesi kupila i jastucice? Jel tvoja cura sjedi vec? Daj neki info, mislim da cu i ja tu😁Nemrem ti jos nis reci jer ju jos cekam 😅 rok isporuke 4-6 tjedana, uzela sam s jastucicima prek mali zakladi stranice, bila je stvarno dobra ponuda.. nadam se da ce skoro stici, sad je proslo cini mi se 4 tjedana 😅
Ne sjedi jos, ali ako mi bude stabilna u njoj, stavljat cu ju unutra za hranjenje i prije nego se posjedne.. sutra bi trebali dobiti na posudbu ikeinu onu pa cu probati kak je u njoj dok nam ova ne stigne, ovo u krilu mi je skroz neprakticno 😅
Pa da bas je neprakticno, ajde javi cim dode😁
I javi za ikeinu, ja bi ju kupila da ima naslon za nogice, al citala sam da nije dobro bez oslonca za noge
Kako ide uspavljivanje, hranjenje, zubići?
Pokazuju li vaše bebe svoj karakter? Već je Zara pitala, ali nekako kako smo prošli 6 mjeseci, sve je izraženije.
Npr. počela je plakati čim joj se netko približi, osobito ženska ekipa i poneki muški. Gleda, pa ako joj dođe blizu ili ju takne, odmah plač i čim se udalji, onda nastavi gledati u tu osobu.
Izrazito ju zanimaju ljudi, u svakoga se zabulji, ali samo na distanci.
Isto, ako joj nešto ne paše, počne me tući rukama pa se derati i stane čim i ja završim. Najčešće je to brisanje nosa, oblačenje, stavljanje kreme na lice i tako… Ne daj Bože raditi joj nešto ako ona nije odobrila, baš je izrazita u izražavanju nezadovoljstva.
Inače je vrlo aktivna, jako je škakljiva i puno se smije, svakoga mora odmjeriti, ali ta ljutnja mi je komična kod takve mališanke. Jadna ja kad poraste
Haha preslatko😂😁 moja je dobra kad je sa drugima tj kad gleda druge moze satima sjedit i bit mirna i nes zvakat a samnom doma ne, moram ju zabavljat stalno cim se dignem da cu otic odma je ljuta pa ja uvijek kazem da se pravi dobrica u gostima haha😂
Nista od zubica makar se vec mjesec dana trlja po usima i ocima kao smeta ju, al rekla je pedijatrica da njih boli dok zubi kao prpbijaju kost a ne samo dok izlaze van kroz meso tak da😅
A uspavljivanje koma, pogotovo po ovim vrucinama, mokre i ona i ja skroz
Dobro jutro cure 🤗
Ana Maria bilo je dobro dok je trajalo 🫠 sad će to ići tako “na refule”, sve super pa skok, sve super pa regresija, sve super pa zub🤣 treba maksimalno iskoristiti ovo sve super.
Elia imaju i enock i ikeina hranilica potporu za nogice… bar ova tripp trapp ako na nju misliš. Moj još želi u njoj ručati radije nego na običnoj stolici.
Majjja uuuuh, malena je šefica 🤣🤣 znam jednu malenu curicu još s prvog foruma koja je bila takva kao beba iii ostala je takvo dijete😃 sve emocije jako izražava, pogotovo ljutnju Haha! Ali je i zato jaaako pametna, topla, aktivna, znatiželjna.. 🩷
.
Što se tiče mog L, on je trenutno jako easy going, na momente zaboravim na njega doslovno 😁 prešao je iz malog mrguda u bebu koja se stalno svima smije, zabavlja se sam s rukicama (nekidan sam bila cijelo vrijeme oko starijega i onda u jednom trenu shvatim da nisam L dala ništa u ruke i da se valjda sat vremena zabavljao sam sa svojim rukicama 😅), plače samo ako mu se spava, sve tolerira i dalje; ma baš je lagan, samo ne znam koliko je do karaktera, a koliko sindrom drugog djeteta.😄
Čini mi se da mu i donji zubići izlaze, pojavili su se oni kao prorezi u mesu tako da ih očekujem uskoro. Trpa stalno ruke u usta. Uspavljivanja su nam po danu u kolicima, po noći dojenjem. Sad mi je malo lakše jer je počeo spavati na drobiću u smislu da ako se slučajno okrene u snu na trbuh neće ga razbuditi nego će samo nastaviti. Aktivno spava, pivotira i miče se dosta tako da ga ima posvuda. Motorički je krenuo u pivotiranje, a i dalje voli biti na trbuhu.
Kako vaše bebice od 6 mjeseci, jesu počeli spajati slogove u baba, mama, dada?
Inače kod nas je jaako veselo, starijeg odvikavamo od pelena tako da ovaj period smo sretni ako samo preživimo dan. 😂
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Vau zara, zvuci super mali, ali imas jos jednog pa vjerujem da nije lako🙈😁 sretno s odvikavanjem od pelena🤞
Cure, kak vi po ovim vrucinama pod klimom? Mene sve strah da joj ne smeta, pogotovo kad se oznoji dok jede je cijela glava joj skroz mokra pa tad gasim klimu, ali ona se prekuhava jer jos i zaspe na meni pa smo obje mokre, znaci neznam kaj da radim a luda sam vec od vrucine
I da li im dajete vode za pit i koliko?
majjja bebica ti je show, preslatko, vjerujem da vam nije nikad dosadno! 🙈
Elia mi nemamo pravu klimu u.ovom stanu, imamo onu pomicnu, mozak mi trenutno ne dopusta naci rijec kak se zapravo zove 😂 ali ju nismo.jos instalirali jer se pripremam psihicki da mi zauzme pol sobe i bude glasna.. tak da umiremo, ali drzimo se nekak 🤷♀️ probaj ne frljiti jako i da ne ouse u nju, ostalo sve je okej vjerujem!
Ja svojoj dam vode nakon dohrane kad popapa, napunim joj malu casicu od rakije, ali ne popije mi sve... racunam da se i dalje od mlijeka napije, davat cu joj vode vise kad ju naucim na flasicu na slamku 😂
Pivotiranje je kad okrecu na jednu i drugu stranu, mislim da s rucicama u zraku
Zara7 kakva slatkica mala dobra! Sindrom drugog djeteta 😂 predobro! Moze biti da je do toga, a mozda je i jednostavan stvarno 🥰 sretno sa skidanjem pelena, bas ste odvazno krenuli u ovo ljeto haha 💪🏻
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Moja je isto smijalica velika i jako je vesela, oduvijek je bila, ali sad kuzim kak prema drugima bude ozbiljna u pocetku i proucava ih, a onda kad se opusti je super 😂
Kaj se zubica tice, isto jos nista, ali sam primijetila da puno jace slini i trpa silikonske zlicice u usta ko luda, isto vidim.ove crtice kak Zara kaze tak da vjerojatno nesto je krenulo 😁 nekad zna i po.noci biti nervozna kako prije nikad nije bila, ali sad vise nez jel do toga ili vrucine ili neceg treceg..
Moja jos ne spaja slogove, ali je pocela doslovno govorifi bla bla bla 😂 obicno stavi prstic u usta i onda kreme bla bla bla bla 😂 ili na podlozi zabije glavu u pod pa iato to radi, to mi je najsmjesnije ikad 😂😂
Ugl bas je smijesna i slatka, malo se mucimo sa spavanjem, ali sreca nije svaki dan i noc i tako pa je izdrzivo.. isto kao kao Zara, prek dana uspavljivanje u kolicima, a po noci dojenjem..
Ono sto ne mogu vjerovati je da je proslo preko 6 mjeseci vec.. kad, kako, zasto 🥺
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Bome, Zara, baš zvuči kao zahvalno dijete, a još je i lijepo aktivan. Koliko stariji ima? Izgleda da ćete vi prvi dobiti zubiće uz nas tu starije
Ta s drugog foruma zvuči kao ova moja. Jako emocionalna..
Kod nas je u stanu baaaš toplo inače, sad već vruće. Nismo još na klimi, nije mi draga pa nastojim izbjeći dok ikako mogu. Baš se jako znoji, stavljam joj tetricu ispod glave za vrijeme dojenja i ako ju moram uspavati ljuljanjem (to se odjednom zahtijeva). Elia, i ova može dugo promatrati ljude i biti mirna u naručju, ali se može i sama zaigrati što je super. Dajem vode na čašu sa slamkom iz dm-a nakon dohrane, oko 50ml i sve popije, obožava to. Inače kroz dan ne jer me strah da će skroz smanjiti mlijeko, ne znam. Ona po meni puno jede pa dajem i zbog probave, a možda počnem i zbog vrućine tu i tamo dati, ali mislim da ne smije puno više mililitara. Ponekad dajem i u vrijeme ručka povrće i jednom sam piletinu, sve hoće. Malo me to brine jer trbuščić kao da ne može pratiti i probaviti svu tu količinu pa ne želim pretjerati, ali kao da može krenuti i s ručkom, stvarno želi. Kako je vama s probavom na dohrani?
Govorkod nas nije baš. Jedino kaže Ej. Ima stalno neke faze, sad je hit vrištanje, tek tako iz gušta, i smijanje. Mislim da je ona prije motorički napredna, više je brbljala kao skroz mala nego sad. Više ne mogu ni knjige čitati s njom, otkine mi stranice i pojede. A ove kartonske imamo neke bezveze. Svi koji ju vide komentiraju aaaa, zubići ju muče. A ona jadna tako tjednima žulja pa nisu ni blizu.
Ana _Maria, to blabla zvuči baš smiješno haha. Mi još malo pa 7 mj. Onako štooo? Sad mi već dani brzo prolaze, strah me da će odjednom doći godina, prije nego što uopće shvatim što se događa.
Kod nas izasao zubic napokon. Sad ce i drugi cini se🥳 Moj A se isto poceo uspavljivat noseci sto mi nimalo ne odgovara jer ima cca 10kg🤣Nama isto vrijeme leti.. Naucio se okretat trbuh leda- leda trbuh i sad se puno vise dize na rukice.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji