Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Motherlode09

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Bok LeJa, evo i ti si se kao i ja ohrabrila pisati nakon dužeg vremena :)
    S obzirom da ti beba puže jel mi možeš odg koliko joj je trebalo od ljuljanja na sve 4 do pravog puzanja? Moj T se ljulja već prije nego je navršio 5 mjeseci, ali ne kreće dalje. Zapravo kreće, počeo se posjedati iz tog četveronožnog položaja.
    Brbljanje ista stvar i kod nas iako je moj još mjesec dana mlađi. Ali puno veći fokus na kretanju nego brbljanju od kad se rodio 😀
    Mi smo isto na dva donja zubića 😬 

LeJa2904

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Motherlode09 pa zapravo je dosta brzo prešla iz tog ginganja u puzanje. Par dana joj je trebalo da skuzi i iskoordinira nogice i ruke. Maksimalno sam forsirala podlogu tada da sto vise vjezba :)

• Elia

Broj poruka: 306

Prijavi adminu

Motherlode09

Hvala Elia! :)
    Eh sad probat cu objasnit iako bi bilo najlakse videom 😀 dok ih rastrgas s jedne i druge strane, smotas od dna, odlijepis tu traku prema dolje i onda omotas njome cijelu pelenu. I dobijes cvrst smotuljak. Ne znam bolje objasniti hahah
    A da, 4 sata se i meni zasad čine dobra opcija… ne znam samo na konto čega bi mogla dobiti njegu na pola radnog vremena :/

Ahaa kuzim, hvala😅
    Ha jedino ak se dogovoris s poslodavcem ili nades nes kaj je bas na 4h,ili naravno ak nes s bebacem nije u redu

• Elia

Prijavi adminu

LeJa2904

Lijep pozdrav svima!
    Priključila bih se Vašoj temi ako me prihvaćate. Naime još od trudnoće povremeno čitam ali evo nisam se dosad ohrabrila dovoljno da bih pisala. Mama sam curice stare 6,5 mjeseci :)
    Puzamo i samostalno sjedimo već desetak dana i imamo dva donja zubića 🤓
    Jedino sto me muci jest to sto još ne ‘blebece’ takoreći. Čitala sam da u ovom periodu bi morali polako sklapati jednostavne slogove tipa ba ba ga ga Itd
    Jesu li vaše bebice počele ‘pricati’ 😅

Pozdrav, naravno da prihvacamo😂😁 samo pisite, i tako nas je malo ostalo haha
    Ma to je sve individualno i bolje se ne zamarat s tim, budu kad ce im bit vrijeme, a tvoja vec puze i sjedi, bravo😁
    Moja je pocela vise pricat u zadnje vrijeme al vise nekak rasteze slogove i mumlja, ne govori tak spojene

Ana_Maria

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Bok i dobrodošla i ti

LeJa2904

Lijep pozdrav svima!
    Priključila bih se Vašoj temi ako me prihvaćate. Naime još od trudnoće povremeno čitam ali evo nisam se dosad ohrabrila dovoljno da bih pisala. Mama sam curice stare 6,5 mjeseci :)
    Jedino sto me muci jest to sto još ne ‘blebece’ takoreći. Čitala sam da u ovom periodu bi morali polako sklapati jednostavne slogove tipa ba ba ga ga Itd

Bok i dobro nam dosla  🤗
    Bas kako Elia kaze, to je sve vrlo individualno i nema smisla usporedjivati bebice ni u kojem kontekstu.. evo moja je jednaka stara kao tvoja malena pa niti puže, niti sjedi niti su joj zubići izasli 🙈 tako da ne opterecuj se previse i uzivaj u svemu sto ovaj period nosi 🤗

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elia

Prijavi adminu

Ana_Maria

Bok i dobrodošla i ti

LeJa2904

Lijep pozdrav svima!

Bok i dobro nam dosla 🤗
    Bas kako Elia kaze, to je sve vrlo individualno i nema smisla usporedjivati bebice ni u kojem kontekstu.. evo moja je jednaka stara kao tvoja malena pa niti puže, niti sjedi niti su joj zubići izasli 🙈 tako da ne opterecuj se previse i uzivaj u svemu sto ovaj period nosi 🤗

Da i ja sam zaboravila napisat, nit moja puze nit sjedi nit ima zubice😁

LeJa2904

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Ma slažem se u potpunosti ☺️
    Jesu Vaše bebice na jednom krutom obroku u danu? Pije li bebica nakon tog mlijeko? Mi ima malo vise od mjesec dana uvodimo polako kruti obrok i nekako smo ustalili rutinu da isti bude nakon prvog spavanja ali i dalje popije bočicu ili izdojenog mlijeka ili ad-a. Doduse ne bude puna doza 

Zara7

Broj poruka: 698

Prijavi adminu

Ana_Maria

Joj Zara, mali veliki ti je show, bas je presmijesan 🙈 ovo kad je zabio glavu u lonac 😂😂😂 vjerujem da je tesko s njima dvojicom, teze nego nama s jednim, ali isto tako je sigurno prekrasno ih gledati iz dana u dan kako rastu zajedno.. kako vrijeme leti uskoro ce se igrati zajedno i to ne samo podruma 😂😂
    Joj, cure i mi u skoku sigurno, po danu mi zadnjih dana spava samo dva puta, a po noci se prvi dio noci zaredaju budenja i svakih sat vremena 🤯 to me nokautira, pred jutro onda produzi, pogotovo kad ju stavim k nama u krevet pa me samara, a ja ju pomazim, zagrlim pa lakse opet zaspi 😅 i vise mi po noci jede, po danu vrlo malo, i mlijeka i dohrane… ali ajde, ni to nije prestrasno sve skupa, ali jedva cekam da de stabilizira, a nadam se da bude 😂
    Bravo za savjete za sokove za probavu, ne bi mi to nikad palo na pamet! Do nedavno je super kakala, ali evo i to sad zastekalo malo..

Daa, stvarno je posebno lijepo kad su jedan oko drugoga, maleni ne skida oči s njega, bit će mu baš uzor. ☺️
    Ah, suosjećam sa skokovima i buđenjima, nadam se da će se brzo vratiti u normalu! 💪
    Mome nikako da prođe ona prehlada do kraja, prvo je par dana bio nosić, sad je prešlo u neki kašalj pa onda opet nos. Nakon prvog dana je bez temperature, bar nešto. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7

Prijavi adminu

Motherlode09

Bok cure, nadam se da primate nove članove koji dosad nisu pisali :)
    Imam zimsku bebu, dječaka koji sad ima 5 i pola mjeseci, rođen je početkom godine.
    Zapravo bi vam se rado pridružila u zgodama i nezgodama naše djece 😀 Ako imate starije klince ili su možda već vaši u sličnoj fazi - koliko traje ljuljanje na sve četiri (ispružene ruke i na koljenima)? Kod nas već 20ak dana ali nikako da pomakne ruke i krene.
    Za pampers pants - nama su odlične i nikad nisu promočile. Koristimo ih za noć. Ima caka sa skidanjem, zapravo se trgaju sa strane, lijepe trakom koja je na stražnjoj strani i onda nema straha od curenja 😬

Dobro nam došla! ☺️ nickname me podsjeća na Simse ako je netko igrao. 😁
    Moj stariji je to počeo raditi doslovno dan, dva prije nego je propuzao iako nam je fizijatrica rekla da mu je to najkorisnija vježba tako da samo ti njega pusti. Također znam puno dječice koja su se tako ljuljala i nikako pustiti, hoće kad bude siguran. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7

Prijavi adminu

Motherlode09

I još jedno pitanje - s obzirom da imamo djecu u zeznutom dobu godine za vrtiće, što planirate kada se vratite na posao?

Imam svoj obrt pa sam dosta fleksibilna s poslom, ali imamo i super baka i dido servise tako da mi je to spas. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.