Lijep pozdrav svima!
Priključila bih se Vašoj temi ako me prihvaćate. Naime još od trudnoće povremeno čitam ali evo nisam se dosad ohrabrila dovoljno da bih pisala. Mama sam curice stare 6,5 mjeseci :)
Puzamo i samostalno sjedimo već desetak dana i imamo dva donja zubića 🤓
Jedino sto me muci jest to sto još ne ‘blebece’ takoreći. Čitala sam da u ovom periodu bi morali polako sklapati jednostavne slogove tipa ba ba ga ga Itd
Jesu li vaše bebice počele ‘pricati’ 😅
Dobro nam došla!
Čestitke na maloj spretnici ☺️
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Mi isto jedemo nakon prvog spavanca, u zadnje vrijeme dosta pojede pa ni ne ttazi vise tak da smo mi preskocili jedan mlijecni obrok
Zara super da nema temp barem a ovo ce vec proci nekak🤞
Evo moja vec 2 noci spava super😅😪 ja se nadam da nije samo slucajnost haha
Nada je k… 🤣
Šalim see, nadam se da je to početak boljeg spavanja 🥳
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ajme Zara, to sam i ja pomislila na nadimak Motherlode 😂😂😂 šifra za brdo novaca, redovno se ukucavala 😂😂😂
Elia drzim fige da je pocela dobro spavati 🤞🏼 barem netko 😂 ako je, daj recept ako ga imas 😂
Zara ocito ide na bolje onda, proci ce i to nadam se brzo mišu malom 💪🏻
Moja evo od nocas u nekoj temp. bez ikakvih drugih simptoma pa nez jesu li zubici ili nesto drugo 🤷♀️😔
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
I zaboravih napisati dva fun fact-a, kak se muci malo s kakanjem u zadnje vrijeme, pocela je to raditi u autu u jajetu 😂 ocito joj pase taj polozaj 😅
A vec neko vrijeme na svim igrackama trazi etiketu ili takve neke sitne dijelove i onda si to prebire s prsticima 😂 od cijele velike igracke etiketa bude najzanimljivija 😂😂🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
I zaboravih napisati dva fun fact-a, kak se muci malo s kakanjem u zadnje vrijeme, pocela je to raditi u autu u jajetu 😂 ocito joj pase taj polozaj 😅
A vec neko vrijeme na svim igrackama trazi etiketu ili takve neke sitne dijelove i onda si to prebire s prsticima 😂 od cijele velike igracke etiketa bude najzanimljivija 😂😂🙈
Hahahah znaci ista moja, cita etikete i prevrce, mogla bi cijeli dan😂😂😂
A nismo nis napravili drugacije za spavanje, stavila sam ogradicu zastitnu na krevet i stavila joj te gacice za spavanje😅
Pa vjerojatno su zubici ak nema drugih simptoma, makar i moja je imala 2 dana temp bez iceg drugog s nisu izasli zubi ni nis, al moguce da su samo kroz kost prolazili a nisu jos kroz meso tak nam je rekla pedijatrica
Cure pa naravno da je motherlode iz simsa 😂😂😂 cekam da prodjeluje i u stvarno zivotu 😬
A stavlja sve u usta da i isto obozava etikete. U zadnje vrijeme se zapravo vise igra "na sitno" - vrti kotacice na autu i pilji u njih, prevrce vezicu od kape i proucava je dosta dugo...
Jel ih stavljate u hranilicu iako se nisu sami posjeli ili cekate u hranite u krilu?
Cure pa naravno da je motherlode iz simsa 😂😂😂 cekam da prodjeluje i u stvarno zivotu 😬
A stavlja sve u usta da i isto obozava etikete. U zadnje vrijeme se zapravo vise igra "na sitno" - vrti kotacice na autu i pilji u njih, prevrce vezicu od kape i proucava je dosta dugo…
Jel ih stavljate u hranilicu iako se nisu sami posjeli ili cekate u hranite u krilu?
Toooop 😂😂 bas si me nasmijala i podsjetila na predobre bezbrizne dane 🙈
Ja svoju stavljam u hranilicu iako se nije posjela, pretesko mi bilo u krilu hraniti ju.
Btw Elia stigla nam je Enock hranilica, meni je ok, ali muz je opsovao sve zivo i nezivo dok ju je slagao i rekao da ce ju baciti pa evo nez kaj bih u globalu rekla 😂😂
I da, apsolutno trpanje svega u usta cega god se docepa 😁
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Sortiraj odgovore
Najstariji