Moja od kad je na dohrani kaka najmanje jednom dnevno a prije je jednom svakih nekoliko dana, tak da super🤞
A joooj cure, znaci snasla vas je ista sudbina kao i mene s uspavljivanjem😂 ja ju danas probala stavit u krevetic da spava i nista, sat i nesto se igrala i plakala tu i tam, na kraju pocela histericno plakat jer je jadna vec i gladna bila tak da jbg, zaspala na cici😂 pobijedila je na kraju, s tim da je cijeli dan neraspolozena naravno i sve je poremeceno, neznam kaj cu navecer vec sam sad iscrpljena psihicki😭
Nadam se da ce uskoro nastupit samouspavljivanje.Mi zadnja dvs dana imali temperaturu, pedijatar kaze od zubica.
Danas predvecer izbio i drugi pa me bas zanima situacija. Uz to danas je toliko jako bolno plakao oko podne da je jedva do zraka dolazio, bas sam se prepala.Jel tko imao iskustva s temperaturom i zubicima?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Joj da, moja prek dana zaspe dojenjem al nvcr nece nazalost😅
A vjezbamo jos, ona se u meduvremenu pocela okretat i sve al i dalje drzi glavu malo nakosenu, neznam cekat cu jos 10 dana kad smo na prwgledu kod pedijatrice pa vidjet dal jos idemo kod fizijatra il kaj
Bili smo danas na orl pregledu radi gornje resice skracene al nije htio rezat, reko je za 6mj da dodemo ak jos bude skracena da ce ju capnut🤦♀️
Vau zara, zvuci super mali, ali imas jos jednog pa vjerujem da nije lako🙈😁 sretno s odvikavanjem od pelena🤞
Cure, kak vi po ovim vrucinama pod klimom? Mene sve strah da joj ne smeta, pogotovo kad se oznoji dok jede je cijela glava joj skroz mokra pa tad gasim klimu, ali ona se prekuhava jer jos i zaspe na meni pa smo obje mokre, znaci neznam kaj da radim a luda sam vec od vrucine
I da li im dajete vode za pit i koliko?
Evo prijavljujem uspješno odvikavanje! 😄 nakon prva dva tri dana ajme 😅, ostatak je prošao glatko! 😄
Nismo još krenuli s klimom, ali inače ćemo je normalno koristiti,doduše klima je u dnevnom, nemamo je u sobama pa će biti ok za noć, a po danu paziti da ne puše direktno i bit će ok.
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Moja je isto smijalica velika i jako je vesela, oduvijek je bila, ali sad kuzim kak prema drugima bude ozbiljna u pocetku i proucava ih, a onda kad se opusti je super 😂
Kaj se zubica tice, isto jos nista, ali sam primijetila da puno jace slini i trpa silikonske zlicice u usta ko luda, isto vidim.ove crtice kak Zara kaze tak da vjerojatno nesto je krenulo 😁 nekad zna i po.noci biti nervozna kako prije nikad nije bila, ali sad vise nez jel do toga ili vrucine ili neceg treceg..
Moja jos ne spaja slogove, ali je pocela doslovno govorifi bla bla bla 😂 obicno stavi prstic u usta i onda kreme bla bla bla bla 😂 ili na podlozi zabije glavu u pod pa iato to radi, to mi je najsmjesnije ikad 😂😂
Ugl bas je smijesna i slatka, malo se mucimo sa spavanjem, ali sreca nije svaki dan i noc i tako pa je izdrzivo.. isto kao kao Zara, prek dana uspavljivanje u kolicima, a po noci dojenjem..
Ono sto ne mogu vjerovati je da je proslo preko 6 mjeseci vec.. kad, kako, zasto 🥺
Hahaha bla bla bla i tebi Elizabeta 👋
Ajme ovo sa zabijanjem glave me podsjetilo na jednu sliku od prvoga 😄 taj dan je bio izuzetno kenjkav, ja nenaspavana i kenjkava i onda je odlučio samo odustati od svega 🤣
https://ibb.co/LrgQ6TV
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Bome, Zara, baš zvuči kao zahvalno dijete, a još je i lijepo aktivan. Koliko stariji ima? Izgleda da ćete vi prvi dobiti zubiće uz nas tu starije
Ta s drugog foruma zvuči kao ova moja. Jako emocionalna..
Kod nas je u stanu baaaš toplo inače, sad već vruće. Nismo još na klimi, nije mi draga pa nastojim izbjeći dok ikako mogu. Baš se jako znoji, stavljam joj tetricu ispod glave za vrijeme dojenja i ako ju moram uspavati ljuljanjem (to se odjednom zahtijeva).
Govorkod nas nije baš. Jedino kaže Ej. Ima stalno neke faze, sad je hit vrištanje, tek tako iz gušta, i smijanje. Mislim da je ona prije motorički napredna, više je brbljala kao skroz mala nego sad. Više ne mogu ni knjige čitati s njom, otkine mi stranice i pojede. A ove kartonske imamo neke bezveze. Svi koji ju vide komentiraju aaaa, zubići ju muče. A ona jadna tako tjednima žulja pa nisu ni blizu.
Ana _Maria, to blabla zvuči baš smiješno haha. Mi još malo pa 7 mj. Onako štooo? Sad mi već dani brzo prolaze, strah me da će odjednom doći godina, prije nego što uopće shvatim što se događa.
Stariji ima 2 god i 8 mjeseci i jako je zabavno i teško, terrible two faza je u punom jeku. 😄
Malecki je zasad lijepo aktivan, ali tako mi je i prvi krenuo, rano se okrenuo i super je držao glavicu i ja ono Vidi atlete, i u jednom trenu je otkrio zvukove i glasove i skroz se prebacio na taj aspekt i zanemario motoriku, na kraju je na prvom rođendanu govorio u rečenicama, a prohodao tek sa 16 mjeseci. 😄
U pravu si ovo što kažeš, najčešće se djeca opredijele ili za govor ili za motoriku pa skroz krenu u jednom smjeru, a zanemare drugi. Oko druge godine se sve to izjednači nekako pa su svi tu negdje sa svime.
.
Mislim da je možda još rano za drugi obrok, kažu negdje 2 mjeseca nakon uvođenja prvog. Zašto ti se čini da ne može trbuščić pratiti? Super je imati malu papalicu, uzivaj u tome. ☺️
A ovo za prolaznost vremena ne mogu niti krenuti komentirati, i postaje sve gore. 🥹
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Moja od kad je na dohrani kaka najmanje jednom dnevno a prije je jednom svakih nekoliko dana, tak da super🤞
A joooj cure, znaci snasla vas je ista sudbina kao i mene s uspavljivanjem😂 ja ju danas probala stavit u krevetic da spava i nista, sat i nesto se igrala i plakala tu i tam, na kraju pocela histericno plakat jer je jadna vec i gladna bila tak da jbg, zaspala na cici😂 pobijedila je na kraju, s tim da je cijeli dan neraspolozena naravno i sve je poremeceno, neznam kaj cu navecer vec sam sad iscrpljena psihicki😭
Samo šaljem zagrljaj 🫂
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Nadam se da ce uskoro nastupit samouspavljivanje.Mi zadnja dvs dana imali temperaturu, pedijatar kaze od zubica.
Danas predvecer izbio i drugi pa me bas zanima situacija. Uz to danas je toliko jako bolno plakao oko podne da je jedva do zraka dolazio, bas sam se prepala.Jel tko imao iskustva s temperaturom i zubicima?
Moj je znao imati, često se javi. Čak i proljev ili sluz u kakici se zna javiti kod izbijanja. Nadam se da će mu sad biti lakše kad su izbili i da je neko vrijeme miran! 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
I situacija od jučer.
Viče stariji Mama, mama, mi se igramo podruma!
Ja automatski odgovaram jer u kuhinji radim doručak Dobro ljubavi, samo se vi lijepo igrajte!
Mama, mama, dođi vidjeti kako se igramo!
Ja napokon dođem.
Igranje podruma: https://ibb.co/YkHxDZ3
Haha kako ova druga djeca prežive nije mi jasno. 🤣🤣
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji