Evo i mi krenule lagano s dohranom, ja skroz opusteno s tim, dala sam joj dosad tresnje jer sam imala domace, mrkve, pileca jetrica, celer i juhe 😂 s time da celer nije skoro pa nis pojela jadna, ali razumijem ju 😂
Trudim se kombinirati kasice i komade, ali tesko mi s komadima kad ju drzim u krilu, to nekako mislim da ce biti super kad nam hranilica dodje.. zainteresirana je, ali vrlo malo pojede.. probava zasad hvala Bogu radi, nasla sam u kakici i kozicu od tresanja i komadice mrkve 😂😂
Kaj se spavanja tice, nekak smo ustalili okvirno vrijeme odlaska na spavanja jer i dalje pretezito po pol sata spava prek dana 😅😭 ali zadnje spavanje ju kuzim u zadnje vrijeme i ak se zbudi nakon pol sata da joj nije dosta pa ju uspijem dospavati ili odmah ili nakon sat vremena... sve u svemu, u zadnjih tjedan i pol mi je puno mirnija u svakom smislu, samo da potraje to sad malo duze 🙈
Zara7 kak je na putu? 🤗
Elia drzi se, znam da zvuci glupo, ali proci ce, samo odjednom.postanu puno laksi da zaboravis da moze i tako sve funkcionirati 😂🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kod nas noc prosla katastrofa.Nosic mu je pun slajma, nesto curi nesto se zastopa.
Zubici su skoro vani pa nam i to zadaje problemcice.Nos mu usisam. Imam efedrin kapi sta sam bila dobila kad mu je nosic bio suh i malo zastopan. Dal da probam s njima?Danas idemo u dalmaciju, nadam se da ce mu godit malo taj zrak za nos.Sta mislite o kupanju bebe u bazenu? Ima neka a-derm krema za namazat sta stvori zastitni sloj. On se toliko uziva kupati, a sad ce imat mogucnost.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Tami, baš mi je žao da se borite i s prehladom uz zubiće, pa kud još i toUspijete li nadoknaditi spavanje preko dana, ja nekad ukradem dvadesetak minuta s njom i to me spasi kad uspijem… Uživajte na moru, pazite se sunca. Nemam pojma za kapi ni za bazen, ovisi gdje je i kakav, koliko je krcat, kako ga održavaju…
Elia, baš nema druge nego čekati da prođe. Bude malo super pa malo grozno i tako… Naše spavanje je kaos, zato sam i pitala imate li vi dnevne rasporede. Uglavnom okvirno ima vrijeme kad je vrlo velika vjerojatnost da će spavati, ali nema garancije za ništa. Instalirala sam si hucklberry i počela pratiti spavanje jer sam htjela provjeriti koliko ukupno spava po danu i uvesti malo reda. Ima dana da se poklapaju i pokušavam to nekako regulirati.
Komadi ne budu svaki put, ovisi što joj napravim za doručak. Probala je proso i to s voćem jede kao manijak. Neki put jede komade super, neki put se davi, nismo mi tu još super, ali želim pokušavati pa se hrabrim i kad mi nije baš nimalo svejedno
Nadam se da ce nosic proci uz kapi..
Bazen je u sklopu hotela pa mislim da je odrzavanje na nivou.
Kupila sam tu a-derm kremu za zastitni sloj pa sam puno mirnija.
Nasa spavanja su losa, nema rasporeda bas. Nekad su duga nekad kratka. Nadam se da sto je veci da ce bit lakse..
Mi smo jos na vocu i povrcu, zitarice jos nisam osim rizolina s kojim nije odusevljen.
Ja komade ne mogu zamislit, imam strah od gusenja. Jednom sam to vidjela na svoje oci i imam traumu od tada..
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Efedrin kapi su bas za odstopavanje, ja sam ih koristila u par navrata zbog alergije i bronhitisa, super su za trenutni ucinak, doslovno odmah odstopaju nos, ali se smiju koristiti samo par dana uzastopno pa samo to pripazi.
Javi kako je proslo kupanje u bazenu 🤗
Meni je bananu s lanenim sjemenkama dosad najbolje pojela, naravno cim je nesto slatko 😂🙈
Nama pretprosla noc super uz 2 kratka budenja, prosla koma uz 4 budenja s time da u jednom navratu nije mogla zaspati sat i pol, zaspala tek kad sam ju stavila kod nas u krevet 🙈 a danas smo cijeli dan na krstitkama.. i zadnja dva dana odbija spavati zadnje spavanje popodne pa bude budna preko 3 sata do vecernjeg spavanja haha ugl ni za glavu ni za rep, stalno nesto drukcije
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Efedrin kapi su bas za odstopavanje, ja sam ih koristila u par navrata zbog alergije i bronhitisa, super su za trenutni ucinak, doslovno odmah odstopaju nos, ali se smiju koristiti samo par dana uzastopno pa samo to pripazi.
Javi kako je proslo kupanje u bazenu 🤗
Meni je bananu s lanenim sjemenkama dosad najbolje pojela, naravno cim je nesto slatko 😂🙈
Nama pretprosla noc super uz 2 kratka budenja, prosla koma uz 4 budenja s time da u jednom navratu nije mogla zaspati sat i pol, zaspala tek kad sam ju stavila kod nas u krevet 🙈 a danas smo cijeli dan na krstitkama.. i zadnja dva dana odbija spavati zadnje spavanje popodne pa bude budna preko 3 sata do vecernjeg spavanja haha ugl ni za glavu ni za rep, stalno nesto drukcije
Dada 5 dana se koriste ne duze. Hvala ☺️
Kupanje je savrseno, toliko je sretan uziva, mase rukama, nogama, samo se smije i super je volje. Mislim da je pun pogodak. Nadam se da ce sve to dobro proci. Ne zelim razmisljat lose niti nam uskracivat uzivanje.
I nasa noc nije najbolje prosla zbog nosica, ali puno bolje nego pretprosla pa se nadam da ide na bolje😘
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
21.11.2023 A💙🙏
Pozz cure
Mi smo se vratili s puta, L je bio odličan, nismo ga ni osjetili :) za razliku od starijeg 🤣
Nijedan se nije htio kupati u bazenu doduše, oboje su plakali skroz. 😅 Ali, ajde, bila je morska voda i bilo je skroz hladno tako da nije ni meni bilo najugodnije.
Moj L se sve više smije, glasa, uživa, kreće, baš je u nekoj super fazi. Spavanja nam isto nisu svaki dan ista, jedino pravilo je da mu je prvi ww najkraći, zadnji najduži. U prosjeku mu je sad ww sat i pol, dva pa spavanac, dva duža i par kraćih u danu. On je tek napunio 4 mj tako da nam dohrana još nije na redu, ali to mi i odgovara iskreno. 😄
Noći su nam kako kada, od katastrofalnih do osrednjih, čeka se neka dobra…😄
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ana maria a jooj treba izdrzat sat i pol po noci, nije ni vama lako😅 mene uhvatio jos i isijas, jwdva ju drzim, zadnja 2 dana zaspala za 5 min nosenja a danas pravi pakao, pola sata nece zaspat a ja ju nemogu nosit duze od 5 min, a naravno kod decka u rukama vristanje dok ju ne uzmem nazad😪
Tami super neka uziva samo, kupanje je super i bas odlicno da uziva😁😁😁 ja isto jedva cekam prvi pravi kupanac
Kako ste cure?
Elia kako išijas, nadam se da si bolje!
Tami, supeeeer, uzivajte 🥰
Mi opet u nekoj ludoj fazi, spavanja nocna i dnevna ni za glavu ni za rep, ona doma ugl nervozna, ocito opet neki skok, regresija, tko ce ga znati.. a bas je bilo lijepo proslih mozda 2 tjedna mira 😅
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kako ste cure?
Elia kako išijas, nadam se da si bolje!
Tami, supeeeer, uzivajte 🥰
Mi opet u nekoj ludoj fazi, spavanja nocna i dnevna ni za glavu ni za rep, ona doma ugl nervozna, ocito opet neki skok, regresija, tko ce ga znati.. a bas je bilo lijepo proslih mozda 2 tjedna mira 😅
A bolje je da, bude proslo uskoro skroz nadam sw😅
Haha a joj, tak i ja imam osjecaj svako malo neki skok haha, ovi mirni periodi prekratko traju😂
E bas te ocu pitat, ti si rekla da si kupila hranilicu enock ako se ne varam? Kakva je jesi probala vec? Jesi kupila i jastucice? Jel tvoja cura sjedi vec? Daj neki info, mislim da cu i ja tu😁
Sortiraj odgovore
Najstariji