Ana maria a jooj treba izdrzat sat i pol po noci, nije ni vama lako😅 mene uhvatio jos i isijas, jwdva ju drzim, zadnja 2 dana zaspala za 5 min nosenja a danas pravi pakao, pola sata nece zaspat a ja ju nemogu nosit duze od 5 min, a naravno kod decka u rukama vristanje dok ju ne uzmem nazad😪
Tami super neka uziva samo, kupanje je super i bas odlicno da uziva😁😁😁 ja isto jedva cekam prvi pravi kupanac

Kako ste cure?
Elia kako išijas, nadam se da si bolje!
Tami, supeeeer, uzivajte 🥰
Mi opet u nekoj ludoj fazi, spavanja nocna i dnevna ni za glavu ni za rep, ona doma ugl nervozna, ocito opet neki skok, regresija, tko ce ga znati.. a bas je bilo lijepo proslih mozda 2 tjedna mira 😅

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kako ste cure?
Mi opet u nekoj ludoj fazi, spavanja nocna i dnevna ni za glavu ni za rep, ona doma ugl nervozna, ocito opet neki skok, regresija, tko ce ga znati.. a bas je bilo lijepo proslih mozda 2 tjedna mira 😅
A bolje je da, bude proslo uskoro skroz nadam sw😅
Haha a joj, tak i ja imam osjecaj svako malo neki skok haha, ovi mirni periodi prekratko traju😂
E bas te ocu pitat, ti si rekla da si kupila hranilicu enock ako se ne varam? Kakva je jesi probala vec? Jesi kupila i jastucice? Jel tvoja cura sjedi vec? Daj neki info, mislim da cu i ja tu😁

Kako ste cure?
Haha a joj, tak i ja imam osjecaj svako malo neki skok haha, ovi mirni periodi prekratko traju😂
E bas te ocu pitat, ti si rekla da si kupila hranilicu enock ako se ne varam? Kakva je jesi probala vec? Jesi kupila i jastucice? Jel tvoja cura sjedi vec? Daj neki info, mislim da cu i ja tu😁
Nemrem ti jos nis reci jer ju jos cekam 😅 rok isporuke 4-6 tjedana, uzela sam s jastucicima prek mali zakladi stranice, bila je stvarno dobra ponuda.. nadam se da ce skoro stici, sad je proslo cini mi se 4 tjedana 😅
Ne sjedi jos, ali ako mi bude stabilna u njoj, stavljat cu ju unutra za hranjenje i prije nego se posjedne.. sutra bi trebali dobiti na posudbu ikeinu onu pa cu probati kak je u njoj dok nam ova ne stigne, ovo u krilu mi je skroz neprakticno 😅

37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Kako ste cure?
Nemrem ti jos nis reci jer ju jos cekam 😅 rok isporuke 4-6 tjedana, uzela sam s jastucicima prek mali zakladi stranice, bila je stvarno dobra ponuda.. nadam se da ce skoro stici, sad je proslo cini mi se 4 tjedana 😅
Ne sjedi jos, ali ako mi bude stabilna u njoj, stavljat cu ju unutra za hranjenje i prije nego se posjedne.. sutra bi trebali dobiti na posudbu ikeinu onu pa cu probati kak je u njoj dok nam ova ne stigne, ovo u krilu mi je skroz neprakticno 😅
Pa da bas je neprakticno, ajde javi cim dode😁
I javi za ikeinu, ja bi ju kupila da ima naslon za nogice, al citala sam da nije dobro bez oslonca za noge

Kako ide uspavljivanje, hranjenje, zubići?
Pokazuju li vaše bebe svoj karakter? Već je Zara pitala, ali nekako kako smo prošli 6 mjeseci, sve je izraženije.
Npr. počela je plakati čim joj se netko približi, osobito ženska ekipa i poneki muški. Gleda, pa ako joj dođe blizu ili ju takne, odmah plač i čim se udalji, onda nastavi gledati u tu osobu.
Izrazito ju zanimaju ljudi, u svakoga se zabulji, ali samo na distanci.
Isto, ako joj nešto ne paše, počne me tući rukama pa se derati i stane čim i ja završim. Najčešće je to brisanje nosa, oblačenje, stavljanje kreme na lice i tako… Ne daj Bože raditi joj nešto ako ona nije odobrila, baš je izrazita u izražavanju nezadovoljstva.
Inače je vrlo aktivna, jako je škakljiva i puno se smije, svakoga mora odmjeriti, ali ta ljutnja mi je komična kod takve mališanke. Jadna ja kad poraste
Haha preslatko😂😁 moja je dobra kad je sa drugima tj kad gleda druge moze satima sjedit i bit mirna i nes zvakat a samnom doma ne, moram ju zabavljat stalno cim se dignem da cu otic odma je ljuta pa ja uvijek kazem da se pravi dobrica u gostima haha😂
Nista od zubica makar se vec mjesec dana trlja po usima i ocima kao smeta ju, al rekla je pedijatrica da njih boli dok zubi kao prpbijaju kost a ne samo dok izlaze van kroz meso tak da😅
A uspavljivanje koma, pogotovo po ovim vrucinama, mokre i ona i ja skroz

Dobro jutro cure 🤗
Ana Maria bilo je dobro dok je trajalo 🫠 sad će to ići tako “na refule”, sve super pa skok, sve super pa regresija, sve super pa zub🤣 treba maksimalno iskoristiti ovo sve super.
Elia imaju i enock i ikeina hranilica potporu za nogice… bar ova tripp trapp ako na nju misliš. Moj još želi u njoj ručati radije nego na običnoj stolici.
Majjja uuuuh, malena je šefica 🤣🤣 znam jednu malenu curicu još s prvog foruma koja je bila takva kao beba iii ostala je takvo dijete😃 sve emocije jako izražava, pogotovo ljutnju Haha! Ali je i zato jaaako pametna, topla, aktivna, znatiželjna.. 🩷
.
Što se tiče mog L, on je trenutno jako easy going, na momente zaboravim na njega doslovno 😁 prešao je iz malog mrguda u bebu koja se stalno svima smije, zabavlja se sam s rukicama (nekidan sam bila cijelo vrijeme oko starijega i onda u jednom trenu shvatim da nisam L dala ništa u ruke i da se valjda sat vremena zabavljao sam sa svojim rukicama 😅), plače samo ako mu se spava, sve tolerira i dalje; ma baš je lagan, samo ne znam koliko je do karaktera, a koliko sindrom drugog djeteta.😄
Čini mi se da mu i donji zubići izlaze, pojavili su se oni kao prorezi u mesu tako da ih očekujem uskoro. Trpa stalno ruke u usta. Uspavljivanja su nam po danu u kolicima, po noći dojenjem. Sad mi je malo lakše jer je počeo spavati na drobiću u smislu da ako se slučajno okrene u snu na trbuh neće ga razbuditi nego će samo nastaviti. Aktivno spava, pivotira i miče se dosta tako da ga ima posvuda. Motorički je krenuo u pivotiranje, a i dalje voli biti na trbuhu.
Kako vaše bebice od 6 mjeseci, jesu počeli spajati slogove u baba, mama, dada?
Inače kod nas je jaako veselo, starijeg odvikavamo od pelena tako da ovaj period smo sretni ako samo preživimo dan. 😂

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
I da, Elia. dojenje po ovim vrućinama po noći je nova sportska kategorija. 🙄

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Vau zara, zvuci super mali, ali imas jos jednog pa vjerujem da nije lako🙈😁 sretno s odvikavanjem od pelena🤞
Cure, kak vi po ovim vrucinama pod klimom? Mene sve strah da joj ne smeta, pogotovo kad se oznoji dok jede je cijela glava joj skroz mokra pa tad gasim klimu, ali ona se prekuhava jer jos i zaspe na meni pa smo obje mokre, znaci neznam kaj da radim a luda sam vec od vrucine
I da li im dajete vode za pit i koliko?

Jel pivotiranje samo dizanje na ruke ili kad se i okrecu u stranu na rukama na trbuhu?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji