Nadala sam se da je nekome uspjelo prebacivanje pa da me ohrabri, ali svima je isto. Ma još su nam mini pa mi je i žao, ali nekad, kao sinoć, prespava u miru od ponoći do 6:30 (!!), a noć prije se budila valjda svaki sat, nisam ni gledala na sat od muke. Mislim da bih se samo našetala da je u drugoj sobi.
Elia, ima li što na vidiku od zubića? Bitno da je ona dobro.
Ne znam uopće kako bismo izbjegle sunce. Naravno da je zatvorena u kolicima, sa svim pomagalima da bude u sjeni, ali sigurna sam da ju sunce dotiče i baš je jako pa me strah jer je svijetla. Stavila sam joj par puta mrvicu na obraze, jer bi iz šetnje došla crvenih obraza, ali možda od vrućine ili što. Navečer se uvijek umiva, ali možemo probati taj čistač, Ana_Maria, daj preporuku. Nisam pametna s ovim suncem.
Recimo, vruće je, ali me strah izaći bez jaknice i kapice ako puše predvečer. Stalno svlači, oblači, sve me zbunjuje. Ovi turisti svi goli šeću, bebe bez čarapica, u kratkim rukavima. Moja jadna viri ispod kapice.
E i nadam se da je umnjak na miru haha pa kud sad?
A lude turiste (strane) i kombinacije necu niti komentirati😅
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Joj i ja bi pocela sa dohranom uskoro ona je isto jako zainteresirana i jedva ceka papat😂 neznam opce kako krenut ni di ce jest, kad ne sjedi ni nis, nisam pametna
I nama se spavanje pokvarilo, kad ju uspijem nvcr uspavat budi se po 15 puta kroz 2 sata, moram ju dizat i vracat i onda oko 23 vec joj dam jest pa izdrzi do 7 ujutro bez budenja kakti, ali 45 puta se ja probudim i moram joj dudu vracat😂😅🤦♀️
Di kupujes te kreme? I da li ih mazete po rukama recimo kad su u kolicima pa su im samo rukice na suncu?Preko neta u ljekarnama, budu često neki popusti. Još nisam mazala jer je vani u kolicima u košari pa je zaštićen zasad. Ali, morat ću uskoro kad krenu ove paklene vrućine, a prebacim ga u sportski dio. Obavezno rukice, tu ih sunce začas dohvati. Joj baš se ne veselim ljetu i stajanju doma od 10 do 6😩 sreća pa sam na moru, nesreća što mi se djeca ne vole kupati 😅Bok cure, sad cu se ja raspisati jer nisam dugo a vidim da ste svasta pisale 🙈
Zara7hvala ti puno na lijepim rijecima i utjesi, doci ce sve na svoje vjerujem, samo bude takvih dana kad je covjek ekstra nezadovoljan sam sa sobom 🙈
Za scenu tebe i muza kak zaspite navecer totalno kuzim, tak nama bude od jedne bebalice, di nece vama s njima dvojicom 🙈 kako je sad maleni i budenje i cicanje po noci, jel skok pri kraju mozda?
Mi bome isto pocele slabije spavati, nocas mi se 5 puta budila, sreca brzo zaspi, ali svaki put mora na cicu da bi se umirila i zaspala..Suosjećam s buđenjima i rekla bi da postane bolje, Al neću lagati 😅 kod nas bome s prvim nije dobru godinu i po, ali to je zbog cicanja… Spavanje sreća nije onako kriminalno sa cicanjem satima i budnim prozorima, sad je “super” sa samo kratkim budenjima za cicanje i zatim spavanje Nazad, tako se već može😁
I sretno sa zubom, nema ništa gore od zubobolje. Ali, kud se sad sjetio izlaziti, što je to još moguće u našim godinama🥲😩 meni je ortodont rekao da ne moram vaditi umnjake jer kao ako nisu dosad nicali neće ni sada. Eto na😄
Nama je u sobi krevetić (koji ničemu ne služi), naš krevet i onda još krevet od starijeg, sreća pa je soba velika. Druga nam služi kao skladište/muzeva radna soba do daljnjega 😅
Narucila sam si, hvala😁
Bas sam krenula pisat za dohranu, ja sam isto mislila joj voce i povrce dat al sad citam svugdje pise zitarice prvo🤦♀️sad opet nista neznam haha
Maja znaci samo voce joj das zgnjeceno bez ikakvog mlijeka nit iceg?
Ovo kaj citam za zitarice sve kao se dodaje mlijeko
Ja sam bila sprema za pocet sad opet vise nisam pametna😂 al mislim da cu isto tako
Cure, umnjak je pod kontrolom zasad, kao da je krenuo pa se predomislio, nadam se da ce tako i ostati 😂😅
Mozda nastavi kad i malenoj krenu, zasad nista kod nas po tom pitanju 😁
Elia i majjja mozda kod vas budu zubici brzo, tko zna 🙈
Elia sto se tice dohrane, ja bih ti savjetovala da se vodis nekim svojim osjecajem, sto ti se cini najbolje, cemu najvise naginjes pa.onda eventualno o tome malo proucis, procitas sto te zanima jer ovako ako krenes o svemu, stvarno nema kraja, toliko nacina ima da se stvarno zgubis za cas!
Ja cu ju za pocetak drzati u krilu i krenut cu s povrcem odmah, vidjet cu kaj ce mi tetica na placu imati tad, odmah jako pa cemo vidjeti 😂 imam osjecaj da ce voljeti papati sve, ali tko zna opet!
Sto se spavanja tice, ona nema dudu, ali zato kad se zbudi, mora ici cica 😅 majjja bojim se da sa 6 mjeseci nece biti pametnije kaj se spavanja tice, opet je neki skok tada 😂😅🙈
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Tako sam i ja čitala i totalno se zbunila. Bolje ne čitati, kako kaže Ana_Maria, voditi se svojim osjećajem. Mi ćemo imati domaće tikvice, patlidžane i to pa dok ne bude, smo na voću.
I ja sam vidjela da ide mlijeko i uopće ne znam što da radim. Možda Zara zna, s više iskustva? Dojim i nikad nisam izdajala i nemam ni izdajalicu. Mislim da ne bih trebala sad uvoditi adaptirano za kašice? Tako da ništa ne stavljam. Prokuhano voće bude sočno, a mlijeko joj sigurno ne fali kad svejedno dojimo. Ne kužim ni kad bi trebao taj obrok biti dovoljan da zamijeni jedno dojenje?
E znam za čuvenu regresiju sa šest mjeseci i skok, ali totalno mi je svejedno. Ako itko kuži kad mu to nastupa, svaka mu čast, kod nas je to svaki ili svaki drugi dan, meni se čini. Zato me i ne brine, ne vjerujem da će biti drugačije nego sad. Optimizam.
Imate li vi dnevni raspored? Mi imamo dva, tri dana pa onda nemamo pa imamo novi dva tri dana i tako stalno. Totalni raspašoj. Svuda piše rutina, rutina ma kakva rutina kad joj uopće ne paše to da ju forsiram da spava u isto vrijeme i ujutro se budi nekad u 6, nekad u 7:30 i od tad nam kreće dan.
Zaboravih, jučer je spavala 8-8:30 pa 10 do 13:30 i 3:45-17:30. Svaki put je bila ljuta što se budi, u podne sam pokušala pa je plakala, dobila dudu i nastavila. Navečer nije do 22:30, a pokušavam da ide oko 20, 20:30. I što reći? Ali ovo od 10 do 13:30 me isprepadalo, mjerila sam joj o temperaturu. Danas je tako 11-14 odradila. Meni je to čudno.
Ma ne razbijajte glavu s mlijekom, mislim, ako se misli stavljati negdje, a dojite, onda se moze izdojiti malo u kasicu, ali ja iskreno prvi put cujem za to da se mlijeko stavlja u kasice moram priznati. Voce ili povrce uz vocu u kojoj se kuhalo i bok, bez puno kompliciranja.. Mislim da se i ne trebas zamarati s time kad ce taj obrok zamijeniti dojenje, to ce ti ona sama pokazati kad se napapa sama od toga, tek ste krenule, mislim da prva 2 ili cak 3 mjeseca se ni ne ocekuje od bebe da se naklopa od toga kak se spada vec da se lagano upoznaje s tim..
Svidja mi se tvoj optimizam vezan uz skok i regresiju, potpisujem 😂😂 nije ona nez ni ja sad kako kriticna po noci, ali obzirom da se prije budila jednom do max dva puta, a sad zna po 5 puta to biti, osjeti se tak da si mislim kaj god bude, prevladat cemo 🤷♀️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Jao, dobra je sa spavanjima dnevnim bome, moja vec preko 2 mjeseca spava po pol sata samo, eventualno 45 min, a sat i pol do 2 se potrefe jednom u 2 tjedna i to ugl ako je na meni pa joj stignem uvaliti cicu dok se nije skroz razbudila da nastavi dalje 😂 navikla sam vec na to iako bih tako rado htjela bar jedno dugacko spavanje da mogu u miru nesto odraditi ili odmoriti samo, ovako se ni ne okrenem ona je vec budna 😵💫
Nemoj se brinuti, ako ti djeluje ok, ocito joj treba.. jel i dalje idete svaki tjedan vaditi krv, kako je stanje sto se toga tice
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Slazem se cure, odustala sam odmah od citanja, vec sam joj kupila povrce i tako sam i mislila s tim pocet, ostajem pri tome, isto mi se neda izdajat bezveze taman smo uspostavile super ponudu i potraznju pa da jos nekaj zabrljam😂
Mi imamo raspored bome, jer ja dojim u odredene sate jer ona rijetko trazi bas i neznam opce kad je gladna tak da nam je hranjrnje odredeno, a i spavanje, odspava prvi spavanac sat i pol i onda ima jos 3 po pola sata, al evo taman od sutra krecem mjenjat nes jer ne stignem nis ovako ni jedan spavanac s3 ne poklapa sa hranjenjem, znaci nemam nista vremena izmedu 😂😂😂 probat cu nekako na 3 spavanja produljit ww pa cemo vidjet kako ce bit
Maja mozda da ju barem ujutro uvijek budis u isto vrijeme od prilike? Tak sam ja pocela i onda ona sama po sebi napravi neki raspored isti i pocne se tak i budit, inace je to bilo po sat vremena razlike u odlazenju na spavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji