Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Motherlode09
    15. Lipanj 2024. 16:52

Hvala Elia! :)
    Eh sad probat cu objasnit iako bi bilo najlakse videom 😀 dok ih rastrgas s jedne i druge strane, smotas od dna, odlijepis tu traku prema dolje i onda omotas njome cijelu pelenu. I dobijes cvrst smotuljak. Ne znam bolje objasniti hahah
    A da, 4 sata se i meni zasad čine dobra opcija... ne znam samo na konto čega bi mogla dobiti njegu na pola radnog vremena :/

Ana_Maria
    15. Lipanj 2024. 21:17

Dobrodosla Motherlode! 🤗
    Joj, posao 🤮 meni je bilo.koma stanje prije nego sam otisla na porodiljni, a sad cujem da je jos gore 😅 tako da sam ja vec u procesu pronalaska novog, a sto se malene tice, svekrva cu ju cuvati, nadam se da ce to funkcionirati za obje 😅
    I ja bih vrlo rado da mogu samo 4h raditi, ali isto nemam na temelju cega to traziti, mislim hvala Bogu da nemam jer to znaci da je ona dobro 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

LeJa2904
    16. Lipanj 2024. 10:05

Lijep pozdrav svima!
    Priključila bih se Vašoj  temi ako me prihvaćate. Naime još od trudnoće povremeno čitam ali evo nisam se dosad ohrabrila dovoljno da bih pisala. Mama sam curice stare 6,5 mjeseci :)
    Puzamo i samostalno sjedimo već desetak dana i imamo dva donja zubića 🤓
    Jedino sto me muci jest to sto još ne ‘blebece’ takoreći. Čitala sam da u ovom periodu bi morali polako sklapati jednostavne slogove tipa ba ba ga ga Itd
    Jesu li vaše bebice počele ‘pricati’ 😅

• Motherlode09
    16. Lipanj 2024. 10:34

Bok LeJa, evo i ti si se kao i ja ohrabrila pisati nakon dužeg vremena :)
    S obzirom da ti beba puže jel mi možeš odg koliko joj je trebalo od ljuljanja na sve 4 do pravog puzanja? Moj T se ljulja već prije nego je navršio 5 mjeseci, ali ne kreće dalje. Zapravo kreće, počeo se posjedati iz tog četveronožnog položaja.
    Brbljanje ista stvar i kod nas iako je moj još mjesec dana mlađi. Ali puno veći fokus na kretanju nego brbljanju od kad se rodio 😀
    Mi smo isto na dva donja zubića 😬 

LeJa2904
    16. Lipanj 2024. 15:19

Motherlode09 pa zapravo je dosta brzo prešla iz tog ginganja u puzanje. Par dana joj je trebalo da skuzi i iskoordinira nogice i ruke. Maksimalno sam forsirala podlogu tada da sto vise vjezba :)

• Elineli
    16. Lipanj 2024. 16:17

Motherlode09

Hvala Elia! :)
    Eh sad probat cu objasnit iako bi bilo najlakse videom 😀 dok ih rastrgas s jedne i druge strane, smotas od dna, odlijepis tu traku prema dolje i onda omotas njome cijelu pelenu. I dobijes cvrst smotuljak. Ne znam bolje objasniti hahah
    A da, 4 sata se i meni zasad čine dobra opcija… ne znam samo na konto čega bi mogla dobiti njegu na pola radnog vremena :/

Ahaa kuzim, hvala😅
    Ha jedino ak se dogovoris s poslodavcem ili nades nes kaj je bas na 4h,ili naravno ak nes s bebacem nije u redu

• Elineli
    16. Lipanj 2024. 16:23

LeJa2904

Lijep pozdrav svima!
    Priključila bih se Vašoj temi ako me prihvaćate. Naime još od trudnoće povremeno čitam ali evo nisam se dosad ohrabrila dovoljno da bih pisala. Mama sam curice stare 6,5 mjeseci :)
    Jedino sto me muci jest to sto još ne ‘blebece’ takoreći. Čitala sam da u ovom periodu bi morali polako sklapati jednostavne slogove tipa ba ba ga ga Itd

Pozdrav, naravno da prihvacamo😂😁 samo pisite, i tako nas je malo ostalo haha
    Ma to je sve individualno i bolje se ne zamarat s tim, budu kad ce im bit vrijeme, a tvoja vec puze i sjedi, bravo😁
    Moja je pocela vise pricat u zadnje vrijeme al vise nekak rasteze slogove i mumlja, ne govori tak spojene

Ana_Maria
    16. Lipanj 2024. 17:06

Bok i dobrodošla i ti

LeJa2904

Lijep pozdrav svima!
    Priključila bih se Vašoj temi ako me prihvaćate. Naime još od trudnoće povremeno čitam ali evo nisam se dosad ohrabrila dovoljno da bih pisala. Mama sam curice stare 6,5 mjeseci :)

Bok i dobro nam dosla  🤗
    Bas kako Elia kaze, to je sve vrlo individualno i nema smisla usporedjivati bebice ni u kojem kontekstu.. evo moja je jednaka stara kao tvoja malena pa niti puže, niti sjedi niti su joj zubići izasli 🙈 tako da ne opterecuj se previse i uzivaj u svemu sto ovaj period nosi 🤗

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Elineli
    16. Lipanj 2024. 18:10

Ana_Maria

Bok i dobrodošla i ti

LeJa2904

Lijep pozdrav svima!

Bok i dobro nam dosla 🤗
    Bas kako Elia kaze, to je sve vrlo individualno i nema smisla usporedjivati bebice ni u kojem kontekstu.. evo moja je jednaka stara kao tvoja malena pa niti puže, niti sjedi niti su joj zubići izasli 🙈 tako da ne opterecuj se previse i uzivaj u svemu sto ovaj period nosi 🤗

Da i ja sam zaboravila napisat, nit moja puze nit sjedi nit ima zubice😁

LeJa2904
    16. Lipanj 2024. 23:25

Ma slažem se u potpunosti ☺️
    Jesu Vaše bebice na jednom krutom obroku u danu? Pije li bebica nakon tog mlijeko? Mi ima malo vise od mjesec dana uvodimo polako kruti obrok i nekako smo ustalili rutinu da isti bude nakon prvog spavanja ali i dalje popije bočicu ili izdojenog mlijeka ili ad-a. Doduse ne bude puna doza 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI