Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elia

Broj poruka: 306

Prijavi adminu

Hahaha zara mali ti je bas simpa😁🥰 super slikice😂
    Maja, ma ne smeta njoj nista al kazu da budu zubi kasnije razmaknuti radi toga, vidjet cu jos ak joj ni nebude smetalo mislim da necu ju maltretirat s tim
    Ako ne stavljas, stavi maslinovo ulje uz povrce, radi bolje probave

Zara7

Broj poruka: 698

Prijavi adminu

majjja

Haha pa meni je baš slatko kako on uspijeva uključiti malog bracu u svoje igre i zabaviti ga. Dok se mališan ne može obraniti, bit će tu svegaSvaka čast na uspješnom odvikavanju, ne mogu to ni zamisliti, još uz bebu.
    Elia, bravo za vježbice, eto i rezultata. Je li ju ta skraćena resica ometa u dojenju ili što?
    Pa istina, mogu još pričekati s drugim obrokom. Lako se čovjek zaleti kad vidi da beba stvarno prihvaća sve i voli jesti. Mislim da joj teško ponekad sjeda na trbuščić jer joj bude stolica tvrđa, nekad se i muči, nekad kao da ne može zaspati zbog toga nego samo stenje… Obavezno kombiniramo, jedan dan voće pa drugi povrće, jer povrće samo ne ide nikako, odmah zatvor. Ali vrtimo uglavnom isto, sad već možda jednom tjedno bude nešto novo. I živcira ju žličica, moraju ili komadi pa da gricka ili tekuće pa na slamku.

Iskoristi to što je dojiš, kad vidiš da se muči ili ima zatvor uzmi sebi sok od šljive Mivolis iz DM-a ili Pagov sok od marelice i popij dvije čaše i za par sati će je otvoriti skroz (možda i previše haha), dokazano djeluje. 😁

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• Elia

Prijavi adminu

Nas je uhvatio skok u razvoju, ja se nadam da je to😂znaci zaspe do 20h i onda budenja do 23 ili 00,onda spava do 4 pa opet komesanje🤦‍♀️
    Jel neko mozda koristi papmpers pants? Ona se meni zapisa svaki drugi dan valjda kak spava na boku vecinom i onda ju moram jos i svu presvlacit takvu pa jos vise place na kraju😂

Ana_Maria

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Joj Zara, mali veliki ti je show, bas je presmijesan 🙈 ovo kad je zabio glavu u lonac 😂😂😂 vjerujem da je tesko s njima dvojicom, teze nego nama s jednim, ali isto tako je sigurno prekrasno ih gledati iz dana u dan kako rastu zajedno.. kako vrijeme leti uskoro ce se igrati zajedno i to ne samo podruma 😂😂
    Joj, cure i mi u skoku sigurno, po danu mi zadnjih dana spava samo dva puta, a po noci se prvi dio noci zaredaju budenja i svakih sat vremena 🤯 to me nokautira, pred jutro onda produzi, pogotovo kad ju stavim k nama u krevet pa me samara, a ja ju pomazim, zagrlim pa lakse opet zaspi 😅 i vise mi po noci jede, po danu vrlo malo, i mlijeka i dohrane... ali ajde, ni to nije prestrasno sve skupa, ali jedva cekam da de stabilizira, a nadam se da bude 😂
    Bravo za savjete za sokove za probavu, ne bi mi to nikad palo na pamet! Do nedavno je super kakala, ali evo i to sad zastekalo malo.. 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Motherlode09

Broj poruka: 20

Prijavi adminu

Bok cure, nadam se da primate nove članove koji dosad nisu pisali :)
    Imam zimsku bebu, dječaka koji sad ima 5 i pola mjeseci, rođen je početkom godine.
    Zapravo bi vam se rado pridružila u zgodama i nezgodama naše djece 😀 Ako imate starije klince ili su možda već vaši u sličnoj fazi - koliko traje ljuljanje na sve četiri (ispružene ruke i na koljenima)? Kod nas već 20ak dana ali nikako da pomakne ruke i krene.
    Za pampers pants - nama su odlične i nikad nisu promočile. Koristimo ih za noć. Ima caka sa skidanjem, zapravo se trgaju sa strane, lijepe trakom koja je na stražnjoj strani i onda nema straha od curenja 😬

• Motherlode09

Prijavi adminu

I još jedno pitanje - s obzirom da imamo djecu u zeznutom dobu godine za vrtiće, što planirate kada se vratite na posao?

• Elia

Prijavi adminu

Hahah maja bas mi je zao😂 nadamo se da je samo faza🤞
    Meni cak po danu spava okej, al po noci koma, pogotovo taj prvi dio, probala sam da je i duzi taj zadnji ww ali nista drugacije nije bilo
    Motjerlode09 dobro nam dosla😁 bas sam kupila pants i ne kuzim tu trakicu, di bi to trebala zaljepiti? Koliko vidim na ambalazi nije nacrtano nis
    Joj ja sam dala otkaz prije nego sam ostala trudna tak da ja neznam kaj cu, probat cu naci neki posao na 4h barem ak ce baka moc cuvat

• Motherlode09

Prijavi adminu

Hvala Elia! :)
    Eh sad probat cu objasnit iako bi bilo najlakse videom 😀 dok ih rastrgas s jedne i druge strane, smotas od dna, odlijepis tu traku prema dolje i onda omotas njome cijelu pelenu. I dobijes cvrst smotuljak. Ne znam bolje objasniti hahah
    A da, 4 sata se i meni zasad čine dobra opcija... ne znam samo na konto čega bi mogla dobiti njegu na pola radnog vremena :/

Ana_Maria

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

Dobrodosla Motherlode! 🤗
    Joj, posao 🤮 meni je bilo.koma stanje prije nego sam otisla na porodiljni, a sad cujem da je jos gore 😅 tako da sam ja vec u procesu pronalaska novog, a sto se malene tice, svekrva cu ju cuvati, nadam se da ce to funkcionirati za obje 😅
    I ja bih vrlo rado da mogu samo 4h raditi, ali isto nemam na temelju cega to traziti, mislim hvala Bogu da nemam jer to znaci da je ona dobro 

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

LeJa2904

Broj poruka: 9

Prijavi adminu

Lijep pozdrav svima!
    Priključila bih se Vašoj  temi ako me prihvaćate. Naime još od trudnoće povremeno čitam ali evo nisam se dosad ohrabrila dovoljno da bih pisala. Mama sam curice stare 6,5 mjeseci :)
    Puzamo i samostalno sjedimo već desetak dana i imamo dva donja zubića 🤓
    Jedino sto me muci jest to sto još ne ‘blebece’ takoreći. Čitala sam da u ovom periodu bi morali polako sklapati jednostavne slogove tipa ba ba ga ga Itd
    Jesu li vaše bebice počele ‘pricati’ 😅

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.