Osnovni paket je 420 eur
Jel to cijena samo kod tvog ginekologa ili
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Bas trazim sada po netu i vidim da su ovdje objavljene vrlo slicne cijene
https://www.medicorus.hr/cijena
Pise da ginekolozi mogu sami uvoditi svoju cijenu al mislim da je to ta razlika od 100,200 kn, nista pretjerano
Cureee pomoc,Dakle moja situacija je sljedeca :
2.4. sam imala prvi spolni odnos,bilo je krvarenje zbog himena,ali i velikih bolova nikako nisam mogla da istrpim to,pa smo nakon tog jednog pokusaja jednostavno odustali,dakle mogu reci da spolnog odnosa a da je trajao nije bilo samo se desilo to puknuce himena i to je sve. Dan nakon toga dakle 3.4. Sam najnormalnije dobila mjesecnicu kao i svaki put do tada i trajala je 5,6 dana. Jako sam u stresu i strahu da bih mogla biti trudna,danima ne mogu jesti,ne mogu spavati,imam bolove u zdjelici vise sa lijeve strane i lijevom jajniku,stalno moram urinirati,vrti mi se,apetit mi je skroz zatvoren na hranu ni ne pomislim po citav dan jer mi sve smrdi. S obzirom da sam dobila mjesecinu dan poslije svega toga,dali smatrate da bih mogla biti trudna? Jer me buni to sto je dosla odmah dan nakon pa ne znam koliko mi je to dovoljna potvrda da nisam trudna. Od tog odnosa je proslo 3 tjedna,sto vi mislite postoji li mogucnost trudnoce? Ili sam si zbog stresa stvorila navedene simptome. Hvala
Ne, nisi trudna.
Eto i mene s pregleda. Sve je jako sitno i otkucaji se još ne vide tako da za 7 dana idem opet da vidimo što i kako.
Sada opet tjedan dana čekanja.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Što se tiče testova, ja sam radila NIFTY - znači otkriva Downov, Edwardsov i Patauov sindrom već od 10. tjedna trudnoće + Mini anomaly scan, cijena je €537,00 koliko sam uspjela vidjeti.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Eto i mene s pregleda. Sve je jako sitno i otkucaji se još ne vide tako da za 7 dana idem opet da vidimo što i kako.
Sada opet tjedan dana
I meni je na pregledu velicina ploda bila manja za par dana no sto sam ja izracunala jer sam znala da je ovulacija bila kasnija tako da imam osjecaj da sam po ovim aplikacijama vec tjednima izmedju petog i sestog tjedna 😂🙈 tjedan dana ce brzo proci, do tada samo pozitivno! ❤️
Ja prijavljujem da sam imala danas lagani roskasti spotting pri jednom mokrenju, ali nastavljam uzimati utrogestan i pokusavam se opustiti, makar me na poslu melju 😔
Jana25, kako si ti i tvoj malac?
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Pozdrav svima! 👋👋😁😁Imam jakojako friski plus! 😄🙈🙈 jos ni sama ne mogu vjerovati! Proslo je toliko puno vremena da sam vec odustala i od trakica za ovulaciju, vitamina… 😕 i ono, odjednom plus!!🙈🙈 u potpunom sam šoku i ne vjerujem da se ovo dešava meni.Sliku postavim sutra jer idem po jos jedan testic jer sam ovaj raskopala skroz da vidim tu toliko prizeljkivanu rozu crticu!Džuli, mi se pratimo u dan, i meni je ZM 28.03😁
Pozdrav svima! 👋👋😁😁Imam jakojako friski plus! 😄🙈🙈 jos ni sama ne mogu vjerovati! Proslo je toliko puno vremena da sam vec odustala i od trakica za ovulaciju, vitamina… 😕 i ono, odjednom plus!!🙈🙈 u potpunom sam šoku i ne vjerujem da se ovo dešava meni.Sliku postavim sutra jer idem po jos jedan testic jer sam ovaj raskopala skroz da vidim tu toliko prizeljkivanu rozu crticu!Džuli, mi se pratimo u dan, i meni je ZM 28.03😁
Superrr.... ČESTITAM, kad imas prvi pregle i uzv? Jel i tebe leda bole onako dosta nakon radnog dana?
Evo mene s pregleda. Imamo srčeko. 7+2, 9.12. termin. Moram ići krv vaditi u laboratorij. Nije mi vadila trudničku dok za tri tjedna ne vidi pomak u trudnoći. 15.5. sljedeća kontriola. Odmah sam visokorizična zbog godina. Pitala me za prenatal testove. Ja iskreno ne znam što bih rekla. Bi radila ne bi, nifty, harmony. Šaljem slikicu mrvice.
https://ibb.co/vhpvbHN
Cestitam na srceku!😊❤️
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Džuli365 za prvi pregled me narucila 16.05. 😊😁
Ne bole me leđa srecom, ali osjecam lagano grcenje u maternici i grudi su jaaako bolne i osjetljive, bradavice posebno. To mi je bio i prvi alarm da bi mogao biti pozz test 😄🙈
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Išla sam odmah jutros vaditi krv da se riješim toga. Nisam očekivala da ću morati piškiti u čašicu da jesam ne bih pila Cedevitu.i kaže povišena glukoza. Pa baš da je od Cedevite ne bi rekla. Ugl vadila mi je krv i šalje dr. Vidjet ćemo šta kako za tri tjedna. Sjećam se prve trudnoće, išla sam svaka 4 tj.
Mm i ja smo pričali o tim testovima i na kraju smo se dogovorili da hoćemo, samo ne znamo koji je bolji. Vidim harmony ima dvije ampule za krv pa je slučaju greške imaju rezervu. I brže dođe. Cijena je ista, i nifty i harmony je 3600 kuna.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Bok svima,
Nadam se da se mogu pridružiti. Pozitivan test 22.04- termin po zm 27.12.
Imam dva sina koji će imati 3 i 5 godine kad rodim. Nadam se da će i ova trudnoća proći bez problema.
Leon 10.10.2018
Franjo 09.09.2020
Sortiraj odgovore
Najstariji