Pozdrav svima! 👋👋😁😁Imam jakojako friski plus! 😄🙈🙈 jos ni sama ne mogu vjerovati! Proslo je toliko puno vremena da sam vec odustala i od trakica za ovulaciju, vitamina… 😕 i ono, odjednom plus!!🙈🙈 u potpunom sam šoku i ne vjerujem da se ovo dešava meni.Sliku postavim sutra jer idem po jos jedan testic jer sam ovaj raskopala skroz da vidim tu toliko prizeljkivanu rozu crticu!Džuli, mi se pratimo u dan, i meni je ZM 28.03😁
Čestitam! Lijepe vijesti! Ja imam pregled sad u 8:35h pa se ja im kasnije! ❤️😉
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Tinchy09 jako mi je drago, welcome! ☺
Miss88 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Jana25 tek sam sad pročitala, nemam iskustva isto tako, nadam se najboljem za tebe 🍀 javi nam se ❤🙏🏻
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Evo mene s pregleda. Imamo srčeko. 7+2, 9.12. termin. Moram ići krv vaditi u laboratorij. Nije mi vadila trudničku dok za tri tjedna ne vidi pomak u trudnoći. 15.5. sljedeća kontriola. Odmah sam visokorizična zbog godina. Pitala me za prenatal testove. Ja iskreno ne znam što bih rekla. Bi radila ne bi, nifty, harmony. Šaljem slikicu mrvice.
https://ibb.co/vhpvbHN
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Evo mene s pregleda. Imamo srčeko. 7+2, 9.12. termin. Moram ići krv vaditi u laboratorij. Nije mi vadila trudničku dok za tri tjedna ne vidi pomak u trudnoći. 15.5. sljedeća kontriola. Odmah sam visokorizična zbog godina. Pitala me za prenatal testove. Ja iskreno ne znam što bih rekla. Bi radila ne bi, nifty, harmony. Šaljem slikicu mrvice.
https://ibb.co/vhpvbHN
Bravo Miss! Ja imam sutra i baš sam uznemirena. 🙈 ja neću raditi testove ni kombinirani.
12/2023 dječak 💙
https://ibb.co/vhpvbHNBravo Miss! Ja imam sutra i baš sam uznemirena. 🙈 ja neću raditi testove ni kombinirani.
Koliko imaš godina? Ja isto vučem prema tome da neću.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Miss88 cestitam na dobrom pregledu. ☺️
Novim curama dobrodoslica 🥳Ja sam 17.05. narucena i pitala me za te testove, ja cu napravit samo ne znam koji. Pa ako ima tko iskustva neka slobodno kaze.
Koliko sam cula to se preporucuje napraviti, ali ne znam jel to samo da prodaju to ili zaista.
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Novim curama dobrodoslica 🥳Ja sam 17.05. narucena i pitala me za te testove, ja cu napravit samo ne znam koji. Pa ako ima tko iskustva neka slobodno kaze.
Koliko sam cula to se preporucuje napraviti, ali ne znam jel to samo da prodaju to ili zaista.
Pa kao poslije 35 bi trebali. I preporučuju ali nitko te ne tjera. Ja mislim da dr može ultrazvučnim mjerenjem nuhalnoga nabora vidjeti moguće poteškoće. Pa tek onda u slučaju nekog povećanja slati na kombinirani ili prenatalne testove.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Prvo sam rodila s 29 nitko nije spominjao nikakve testove 🤷🏼♀️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Cure, moja velikaa preporuka vam je Harmony! :)
Cijena mu je jako pala, ja nisam radila najosnovniji već detaljniji koji baš puno toga pokazuje, cijena je bila 505 eura. S tim da mi je taj savjetovao ginekolog, po njegovom mišljenju Nifty je samo razvikan. Krv vađena na četvrtak, u srijedu su nalazi već bili kod mene ( s tim da je u ponedjeljak bio uskrsni ponedjeljak) i vjerujte mi da se punoo mirnije i opustenije... i da, otkrivanje spola ulazi u koji god paket odabrale :)
Cure, moja velikaa preporuka vam je Harmony! :)
Cijena mu je jako pala, ja nisam radila najosnovniji već detaljniji koji baš puno toga pokazuje, cijena je bila 505 eura. S tim da mi je taj savjetovao ginekolog, po njegovom mišljenju Nifty je samo razvikan. Krv vađena na četvrtak, u srijedu su nalazi već bili kod mene ( s tim da je u ponedjeljak bio uskrsni ponedjeljak) i vjerujte mi da se punoo mirnije i opustenije… i da, otkrivanje spola ulazi u koji god paket odabrale :)
Nigdje ne nađem cjenik. Koliko je onda osnovni paket?
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji