Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    25. Travanj 2023. 22:13

Džuli365

Mene su jucer toliko bolila leda u doljnjem dijelu da sam tila plakat, radila sam dnevnu, jutros bolilo dole u trbuhu pa lijevi jajnik pa probadajuca bol se siri u nogu, ugl panika me hvata, sutra cu otic svojoj gin nek pogleda da sam nije u jajniku

Javi svakako! 🤞 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tinchy09
    26. Travanj 2023. 08:29

Cure koje su vec bile trudne ili su sad u visim tjednima, koliko dugo su vam trajali ti kao menstrualni bolovi? Svako malo me boli, znam da je normalno dok nije prejako, samo me svaki put scima 🙈🙈 pa me zanima do kad se to otprilike desava? 😂Drugo, kad stavljate sticker, koji link kopirate u potpis? Prvi ili drugi? Nesto sam pokusavala al nije mi bas islo☹️

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

Tinchy09
    26. Travanj 2023. 08:31

Džuli365

Mene su jucer toliko bolila leda u doljnjem dijelu da sam tila plakat, radila sam dnevnu, jutros bolilo dole u trbuhu pa lijevi jajnik pa probadajuca bol se siri u nogu, ugl panika me hvata, sutra cu otic svojoj gin nek pogleda da sam nije u jajniku

Javi sto kaze .. nadam se da je ipak sve ok🤞🤞🤞 kazu da prejaki bolovi nebi trebali biti.
    Inace imam problema s leđima od prometne prije 6godina, i  kad mi se sirilo u nogu iz leđa je bilo u pitanju ostecenje diska..a inace se zna javljati i kod išijasa. Mozda je isijas u pitanju? 

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

ivonicaa
    26. Travanj 2023. 09:14

Noir

Jana25

Noir

Previše je ovo za mene. Vidim u nalazu mi napisao mirovanje a nista nije spomenuo. Jel to uobicajeno?
    Nije uobicajno. Sta ti tocno pise? Ako moras mirovat kaze da moras mirovat. Ima zena koje smiju samo do wc i natrag na ležanje
    Nije mi rekao nista u vezi moravanja, rekao je da je sve super i kontrola za 4 tj. A kad sam dosla kuci sam vidjela da pise kao terapija mirovanje, prenatal 1x1 i kontrola za 4 tj. Ne znam, morat cu ga sutra nazvati da vidim sto to znaci

Najbolje da ga kontaktiraš, pa cujes. Nadam se da nećeš baš trebati mirovati, ono wc-soba ali što je sigurno, sigurno je, pitaj i sretno. 

Tinchy09

Cure koje su vec bile trudne ili su sad u visim tjednima, koliko dugo su vam trajali ti kao menstrualni bolovi?Svako malo me boli, znam da je normalno dok nije prejako, samo me svaki put scima 🙈🙈 pa me zanima do kad se to otprilike desava? 😂Drugo, kad stavljate sticker, koji link kopirate u potpis? Prvi ili drugi? Nesto sam pokusavala al nije mi bas islo☹️

Meni vrlo kratko, ovu trudnoću gotovo ih ni nema. Nije zabrinjavajuće, ako nisu prejaki i učestali. Nemoj me držati za riječ, ali mislim da drugi, probaj jedan po jedan, pa vidi. Mislim da ih ima tri ako se ne varam. 🙈 Baš mi je simpa zbog odbrojavanja. :) 

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Miss88
    26. Travanj 2023. 10:39

Tinchy09

Cure koje su vec bile trudne ili su sad u visim tjednima, koliko dugo su vam trajali ti kao menstrualni bolovi?Svako malo me boli, znam da je normalno dok nije prejako, samo me svaki put scima 🙈🙈 pa me zanima do kad se to otprilike desava? 😂Drugo, kad stavljate sticker, koji link kopirate u potpis? Prvi ili drugi? Nesto sam pokusavala al nije mi bas islo☹️

Hej imam i ja bolove. Ali više kao stezanje, nekad me štrecne, pikne. Kopiraš prvi kod. Bbcode.

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

momtobe444
    26. Travanj 2023. 12:54

Pozdrav cure,
    Vidim da ste pričale o NIPT testovima. Ja sam radila You51 osnovni paket od 365€ u koji su ukljucene spolne aneuploidije, edvards, patau i down. Ja sam zadovoljna bila pa si možete pogledat. Fora mi je bilo što možete izabrati da vam pošalju konfete da saznate spol. 

30 👫🏻 28
    11.2 +
    7.3 ❤
    18.4. NIPT ✅ 💜
    5.6. Anomaly scan ✅

• Elia
    26. Travanj 2023. 13:35

momtobe444

Pozdrav cure,
    Vidim da ste pričale o NIPT testovima. Ja sam radila You51 osnovni paket od 365€ u koji su ukljucene spolne aneuploidije, edvards, patau i down. Ja sam zadovoljna bila pa si možete pogledat. Fora mi je bilo što možete izabrati da vam pošalju konfete da saznate spol.

Pozdrav, 
    Vidim da si ti vec u 14 tjednu pa ti sigurno znas, ja ne kuzim sad vise kojim redoslijedom to sve ide. Znaci prvo se rade ti testovi kaj si sami platimo ako zelimo, od 10-12 tjedna. Onda se nemora raditi kombinirani probir taj kaj ne placamo?
    I kaj sa anomaly scanom? Kad se to radi i dali je povezano sa ovim gore?😅

momtobe444
    26. Travanj 2023. 14:32

Elia

momtobe444

Pozdrav cure,
    Pozdrav,
    Vidim da si ti vec u 14 tjednu pa ti sigurno znas, ja ne kuzim sad vise kojim redoslijedom to sve ide. Znaci prvo se rade ti testovi kaj si sami platimo ako zelimo, od 10-12 tjedna. Onda se nemora raditi kombinirani probir taj kaj ne placamo?
    I kaj sa anomaly scanom? Kad se to radi i dali je povezano sa ovim gore?😅

Od 11 tjedna možeš raditi kombinirani probir ako želiš. To se ne plaća. Kombinirani probir je ultrazvuk (mini anomaly scan) + vađenje krv. Meni su u 10. tjednu izmjerili povećan nuhalni nabor tako da sam očekivala loš kombinirani probir. Već sam se pripremila da ću morati na invazivnu pretragu. Na kraju je kombinirani probir došao dobar. Ginekolog me ipak savjetovao da napravim NIPT jer je puno pouzdaniji od kombiniranog probira. Da mi je bilo sve u redu na ultrazvuku i da mi je kombinirani probir došao nizak rizik za sve vjerojatno ne bi radila NIPT. 

30 👫🏻 28
    11.2 +
    7.3 ❤
    18.4. NIPT ✅ 💜
    5.6. Anomaly scan ✅

momtobe444
    26. Travanj 2023. 14:37

@Elia
    Ako si odlučila raditi NIPT nema potrebe za kombiniranim probirom. 

30 👫🏻 28
    11.2 +
    7.3 ❤
    18.4. NIPT ✅ 💜
    5.6. Anomaly scan ✅

• Elia
    26. Travanj 2023. 16:21

momtobe444

@Elia
    Ako si odlučila raditi NIPT nema potrebe za kombiniranim probirom.

Hvala puno na info😁🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.