Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lana202021
    25. Travanj 2023. 10:35

Noir nemoj tako razmišljati. Bude sve okej. U koliko sati imaš pregled? Bit ce sve super vidjet ćeš 😊

Pokušavamo od 11/22
    ➕️19.3 💞

Jana25
    25. Travanj 2023. 10:38

Noir nemoj te ružne misli. Ideš na ultrazvuk, vidjet ćeš vašu bebu i bit će sve super! 
    Mi smo tu i čekamo te sa slikicom 🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ivonicaa
    25. Travanj 2023. 11:02

Noir samo pozitivno i sretno danas! 🤞🏻Vjerujem da bude sve u redu. 
    Elia odlično za dobar pregled!
    Jana25 super da su mučnine prošle, to je meni bilo najgore.
    Ja se trenutno osjećam u nekom emocionalnom vrtlogu, jučer nakon posla planula na muža, pa sam se osjećala krivom i tako. Moram reći da mi se često i plače, na poslu sam krenula plakati u petak, nije mi uspjelo nešto ni od drugog pokušaja, još su me svi u čudu gledali, ali znaju da sam trudna, no mislili su da se nešto dogodilo. Mislim da je normalno, ali čudno mi je samo brzo se naljutiti i češće plakati, ne znam osjeća li se koja od vas ovako. Iskreno, čudim se i sama sebi. 😒 Još me potresla i jedna vijest iz bliske obitelji o nekoj bolesti i operaciji, pa tisuću osjećaja na leđima. 

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Noir
    25. Travanj 2023. 11:24

lana202021

Noir nemoj tako razmišljati. Bude sve okej. U koliko sati imaš pregled? Bit ce sve super vidjet ćeš 😊

Hvala cure svima, u 6 je pregled.

12/2023 dječak 💙

Jana25
    25. Travanj 2023. 11:34

tratincica12345

Noirsamo pozitivno i sretno danas! 🤞🏻Vjerujem da bude sve u redu.
    Eliaodlično za dobar pregled!
    Jana25super da su mučnine prošle, to je meni bilo najgore.
    Ja se trenutno osjećam u nekom emocionalnom vrtlogu, jučer nakon posla planula na muža, pa sam se osjećala krivom i tako. Moram reći da mi se često i plače, na poslu sam krenula plakati u petak, nije mi uspjelo nešto ni od drugog pokušaja, još su me svi u čudu gledali, ali znaju da sam trudna, no mislili su da se nešto dogodilo. Mislim da je normalno, ali čudno mi je samo brzo se naljutiti i češće plakati, ne znam osjeća li se koja od vas ovako. Iskreno, čudim se i sama sebi. 😒 Još me potresla i jedna vijest iz bliske obitelji o nekoj bolesti i operaciji, pa tisuću osjećaja na leđima.

Sve te razumijem. Od rijeci do rijeci. Ja sam plakala ko dijete neku vecer jer je muž napravio ćufte i pire krupir(ja sam trazila da to kuha) i onda kad mi je stavio u tanjur nisam mogla jest. 
    Ne želim se tako ponaša a ne mogu si pomoć. Rasplacem se i kad plavi pobjede u surviver u🤣
    Zelim ti rec da nisi sama i da ne prolazis kroz taj emocijalni tornado sama.. sevi ugodit ne sad najbitnije. 
    Saljem zagrljaj 🤗🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

ivonicaa
    25. Travanj 2023. 12:06

Jana25

tratincica12345

Noirsamo pozitivno i sretno danas! 🤞🏻Vjerujem da bude sve u redu.
    Eliaodlično za dobar pregled!
    Jana25super da su mučnine prošle, to je meni bilo najgore.
    Sve te razumijem. Od rijeci do rijeci. Ja sam plakala ko dijete neku vecer jer je muž napravio ćufte i pire krupir(ja sam trazila da to kuha) i onda kad mi je stavio u tanjur nisam mogla jest.
    Ne želim se tako ponaša a ne mogu si pomoć. Rasplacem se i kad plavi pobjede u surviver u🤣
    Zelim ti rec da nisi sama i da ne prolazis kroz taj emocijalni tornado sama.. sevi ugodit ne sad najbitnije.
    Saljem zagrljaj 🤗🥰

Hvala ti, Jana! ❤ tople riječi puno znače i kad vidiš da netko prolazi isto, već sam sama sebi postala čudna.

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Ana_Maria
    25. Travanj 2023. 12:11

Čestitke novim trudnicama i lijepim pregledima! 🥰
    Noir, sretno danas i samo opusteno ❤️
    tratincica12345 mislim da te apsolutno sve razumijemo i mozemo se poistovjetiti ili cemo tek moci... ja sam u zadnje vrijeme frustrirana sama sa sobom jer nakon posla koji me.iscijedi nemam volje ni zelje ni za cim drugim, jedva kuham, jedva spremam, sve mi je nesto tesko, a uvijek je kod mene sve bilo po p.s.-u.. to je sve normalno i proci ce, cuvajte se cure i drzite! ❤️

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

Miss88
    25. Travanj 2023. 12:44

Noir  sretno danas na pregledu, drži se 💪🤞🥰

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Noir
    25. Travanj 2023. 18:29

Preživjela sam. Sve je u redu, srce kuca i odgovara zadnjoj menstruaciji po veličini. Nisu mi dali termin poroda, novi pregled za 4 tj i fo tad trebam izvaditi hrpu toga

12/2023 dječak 💙

Jana25
    25. Travanj 2023. 18:39

Noir

Preživjela sam. Sve je u redu, srce kuca i odgovara zadnjoj menstruaciji po veličini. Nisu mi dali termin poroda, novi pregled za 4 tj i fo tad trebam izvaditi hrpu toga

Eto vidiš!!! Bravo🥳🥰

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.