Noir nemoj tako razmišljati. Bude sve okej. U koliko sati imaš pregled? Bit ce sve super vidjet ćeš 😊
Pokušavamo od 11/22
➕️19.3 💞
Noir nemoj te ružne misli. Ideš na ultrazvuk, vidjet ćeš vašu bebu i bit će sve super!
Mi smo tu i čekamo te sa slikicom 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Noir samo pozitivno i sretno danas! 🤞🏻Vjerujem da bude sve u redu.
Elia odlično za dobar pregled!
Jana25 super da su mučnine prošle, to je meni bilo najgore.
Ja se trenutno osjećam u nekom emocionalnom vrtlogu, jučer nakon posla planula na muža, pa sam se osjećala krivom i tako. Moram reći da mi se često i plače, na poslu sam krenula plakati u petak, nije mi uspjelo nešto ni od drugog pokušaja, još su me svi u čudu gledali, ali znaju da sam trudna, no mislili su da se nešto dogodilo. Mislim da je normalno, ali čudno mi je samo brzo se naljutiti i češće plakati, ne znam osjeća li se koja od vas ovako. Iskreno, čudim se i sama sebi. 😒 Još me potresla i jedna vijest iz bliske obitelji o nekoj bolesti i operaciji, pa tisuću osjećaja na leđima.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Noir nemoj tako razmišljati. Bude sve okej. U koliko sati imaš pregled? Bit ce sve super vidjet ćeš 😊
Hvala cure svima, u 6 je pregled.
12/2023 dječak 💙
Noirsamo pozitivno i sretno danas! 🤞🏻Vjerujem da bude sve u redu.
Eliaodlično za dobar pregled!
Jana25super da su mučnine prošle, to je meni bilo najgore.
Ja se trenutno osjećam u nekom emocionalnom vrtlogu, jučer nakon posla planula na muža, pa sam se osjećala krivom i tako. Moram reći da mi se često i plače, na poslu sam krenula plakati u petak, nije mi uspjelo nešto ni od drugog pokušaja, još su me svi u čudu gledali, ali znaju da sam trudna, no mislili su da se nešto dogodilo. Mislim da je normalno, ali čudno mi je samo brzo se naljutiti i češće plakati, ne znam osjeća li se koja od vas ovako. Iskreno, čudim se i sama sebi. 😒 Još me potresla i jedna vijest iz bliske obitelji o nekoj bolesti i operaciji, pa tisuću osjećaja na leđima.
Sve te razumijem. Od rijeci do rijeci. Ja sam plakala ko dijete neku vecer jer je muž napravio ćufte i pire krupir(ja sam trazila da to kuha) i onda kad mi je stavio u tanjur nisam mogla jest.
Ne želim se tako ponaša a ne mogu si pomoć. Rasplacem se i kad plavi pobjede u surviver u🤣
Zelim ti rec da nisi sama i da ne prolazis kroz taj emocijalni tornado sama.. sevi ugodit ne sad najbitnije.
Saljem zagrljaj 🤗🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Noirsamo pozitivno i sretno danas! 🤞🏻Vjerujem da bude sve u redu.
Eliaodlično za dobar pregled!
Jana25super da su mučnine prošle, to je meni bilo najgore.
Ja se trenutno osjećam u nekom emocionalnom vrtlogu, jučer nakon posla planula na muža, pa sam se osjećala krivom i tako. Moram reći da mi se često i plače, na poslu sam krenula plakati u petak, nije mi uspjelo nešto ni od drugog pokušaja, još su me svi u čudu gledali, ali znaju da sam trudna, no mislili su da se nešto dogodilo. Mislim da je normalno, ali čudno mi je samo brzo se naljutiti i češće plakati, ne znam osjeća li se koja od vas ovako. Iskreno, čudim se i sama sebi. 😒 Još me potresla i jedna vijest iz bliske obitelji o nekoj bolesti i operaciji, pa tisuću osjećaja na leđima.Sve te razumijem. Od rijeci do rijeci. Ja sam plakala ko dijete neku vecer jer je muž napravio ćufte i pire krupir(ja sam trazila da to kuha) i onda kad mi je stavio u tanjur nisam mogla jest.
Ne želim se tako ponaša a ne mogu si pomoć. Rasplacem se i kad plavi pobjede u surviver u🤣
Zelim ti rec da nisi sama i da ne prolazis kroz taj emocijalni tornado sama.. sevi ugodit ne sad najbitnije.
Saljem zagrljaj 🤗🥰
Hvala ti, Jana! ❤ tople riječi puno znače i kad vidiš da netko prolazi isto, već sam sama sebi postala čudna.
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Čestitke novim trudnicama i lijepim pregledima! 🥰
Noir, sretno danas i samo opusteno ❤️
tratincica12345 mislim da te apsolutno sve razumijemo i mozemo se poistovjetiti ili cemo tek moci... ja sam u zadnje vrijeme frustrirana sama sa sobom jer nakon posla koji me.iscijedi nemam volje ni zelje ni za cim drugim, jedva kuham, jedva spremam, sve mi je nesto tesko, a uvijek je kod mene sve bilo po p.s.-u.. to je sve normalno i proci ce, cuvajte se cure i drzite! ❤️
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Noir sretno danas na pregledu, drži se 💪🤞🥰
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Preživjela sam. Sve je u redu, srce kuca i odgovara zadnjoj menstruaciji po veličini. Nisu mi dali termin poroda, novi pregled za 4 tj i fo tad trebam izvaditi hrpu toga
12/2023 dječak 💙
Preživjela sam. Sve je u redu, srce kuca i odgovara zadnjoj menstruaciji po veličini. Nisu mi dali termin poroda, novi pregled za 4 tj i fo tad trebam izvaditi hrpu toga
Eto vidiš!!! Bravo🥳🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji