Evo mene s pregledaa☺️Sve je super, beba se super razvija.
Ja sam danas 7+3, a bebica je velicine za 8+1.
Narucena sam 17.05. kad cemo radit UZV i vadit krv za one testove za kromosomiju.
Imate Vi kakve prijedloge za to?
06/22 missed ab 7tj
08/22 LH trakice
22.03. + 🌈
1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
21.11.2023 A💙🙏
Meni se javio smeđkasti iscjedak, skroz malo na wcu papiru. Ne želim paničariti, pregled mi je za 4 dana. Ako se pojave bolovi ili se pojača otići ću na hitnu.
12/2023 dječak 💙
Evo mene s pregledaa☺️Sve je super, beba se super razvija.
Ja sam danas 7+3, a bebica je velicine za 8+1.
Narucena sam 17.05. kad cemo radit UZV i vadit krv za one testove za kromosomiju.
Imate Vi kakve prijedloge za to?
Bravooooo!
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
I ja živim za ponedjeljak. Već sam i zaboravila kako pregled izgleda. Kako pregledava, preko trbuha ili? Uzima urin? Tlak? Ako može netko opisati. Trudnička knjižica iitd.
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Meni se javio smeđkasti iscjedak, skroz malo na wcu papiru. Ne želim paničariti, pregled mi je za 4 dana. Ako se pojave bolovi ili se pojača otići ću na hitnu.
Noir, mozda imas hematom. Naravno, panika nikad nije dobra. Kolko si sad trudna? Obavezno miruj, jedino bi mozda bilo dobro da se javis na pregled da dobis utrogestan ako treba.
Meni se javio smeđkasti iscjedak, skroz malo na wcu papiru. Ne želim paničariti, pregled mi je za 4 dana. Ako se pojave bolovi ili se pojača otići ću na hitnu.Noir, mozda imas hematom. Naravno, panika nikad nije dobra. Kolko si sad trudna? Obavezno miruj, jedino bi mozda bilo dobro da se javis na pregled da dobis utrogestan ako treba.
6 tj. Nema niceg tijekom noci ni danas. Ako se pojavi jače otići ću na hitnu kroz vikend.
12/2023 dječak 💙
Čestitke na dobrim pregledima!Jana25 i kod mene jutros i u toku dana puno manje mučnine i povraćanja. Gotovo ih ni nema.
Već sam se zabrinula zbog toga jer kao nagli prestanak simptoma..
Sad mi je lakše kad vidim da ima i kod drugih tako.Imam još jednu stvar. Da li koja ima iskustva u putovanjima u prvom tromjesečju?
Inače poslovno jako puno putujemo, neki putevi su do 500km, neki 1100 km.
Čitala sam na internetu da se kao preporučuje izbjegavanje, ali ne znam ni sama što da mislim..
Neznam evo i ja sam 7+1 i upravo prevalila 1600km u 3 dana al jbg smrtni slucaj.
A prosli vikend isto imali festu neku pa putovali 6h u jednom smjeru i 6h nazad i nakon toga imala pregled i bilo sve ok.
A sta ja znam ako se sjedi u autu i ok ceste da nisi drndave neznam dal moze to naskodit🫣
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Evo mene s pregleda kod doktora Palla po preporuci. Tockica je velicine za 5+3 i uspjeli smo cuti malo srceko🥰 sve izgleda uredno, jedino sto je dodatno vidio nesto na lijevoj strami sto ne zna ustanoviti je li septum, hematom ili ulegnuta maternica pa sam dobila Utrogestan preventivno iako krvarenja jos nisam imala. Posteno sam se prestrasila jer mi nitko dosad nista slicno nije vidio, ali nadam se da ce sve biti ok. Ima li koja slicna iskustva?
37🧔♂️🩷👩29
29.11.2023. 👶🏻🎀💕
Meni se javio smeđkasti iscjedak, skroz malo na wcu papiru. Ne želim paničariti, pregled mi je za 4 dana. Ako se pojave bolovi ili se pojača otići ću na hitnu.Noir, mozda imas hematom. Naravno, panika nikad nije dobra. Kolko si sad trudna? Obavezno miruj, jedino bi mozda bilo dobro da se javis na pregled da dobis utrogestan ako treba.6 tj. Nema niceg tijekom noci ni danas. Ako se pojavi jače otići ću na hitnu kroz vikend.
Odlicno. Glavno da nema vise. Samo onda miruj. Pa ak se pojaca definitivno otidi na pregled
Evo mene s pregleda kod doktora Palla po preporuci. Tockica je velicine za 5+3 i uspjeli smo cuti malo srceko🥰 sve izgleda uredno, jedino sto je dodatno vidio nesto na lijevoj strami sto ne zna ustanoviti je li septum, hematom ili ulegnuta maternica pa sam dobila Utrogestan preventivno iako krvarenja jos nisam imala. Posteno sam se prestrasila jer mi nitko dosad nista slicno nije vidio, ali nadam se da ce sve biti ok. Ima li koja slicna iskustva?
Bravoooo 🥰
Meni je isto propisao utrogestan prije nekih 10 dana i jos ga nisam pocela koristit. 🙈 sve mislkm danas cu, sutra cu. Strah me da mi se mucnine ne povecaju 🤢
Isto mu se cini da vidi nesto sto ne zna dal je hematom ili nesto drugo.
Isto ne krvarim.
Nisam bas pomogla 🤣🙈
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji