Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miss88
    25. Travanj 2023. 09:41

slavonka92

Bok svima,
    Nadam se da se mogu pridružiti. Pozitivan test 22.04- termin po zm 27.12.
    Imam dva sina koji će imati 3 i 5 godine kad rodim. Nadam se da će i ova trudnoća proći bez problema.

Čestitam! Kako da ne. Kad ti je prvi pregled? Kako se osjećaš? 🤞

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

slavonka92
    25. Travanj 2023. 09:48

Prvi pregled 15.05. Standard mučnine, grudi i umor, ali puno blaže zasad nego u prve dvije trudnoće.

Leon 10.10.2018
    Franjo 09.09.2020

• Džuli365
    25. Travanj 2023. 09:52

Tinchy09

Džuli365 za prvi pregled me narucila 16.05. 😊😁
    Ne bole me leđa srecom, ali osjecam lagano grcenje u maternici i grudi su jaaako bolne i osjetljive, bradavice posebno. To mi je bio i prvi alarm da bi mogao biti pozz test 😄🙈

Mene kedada zna pravo probost, a jucer jedva izdržala na poslu donji dio leđa bolio onak tupo, a grudi mi pune i narasle, malo znaju kao sa strane svrbiti, a bradavice su osjetljive. I krece mucnina

Miss88
    25. Travanj 2023. 10:00

johel02

Cure, moja velikaa preporuka vam je Harmony! :)
    Cijena mu je jako pala, ja nisam radila najosnovniji već detaljniji koji baš puno toga pokazuje, cijena je bila 505 eura. S tim da mi je taj savjetovao ginekolog, po njegovom mišljenju Nifty je samo razvikan. Krv vađena na četvrtak, u srijedu su nalazi već bili kod mene ( s tim da je u ponedjeljak bio uskrsni ponedjeljak) i vjerujte mi da se punoo mirnije i opustenije… i da, otkrivanje spola ulazi u koji god paket odabrale :)

Nisi nam rekla spol 🥰🤣

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Jana25
    25. Travanj 2023. 10:09

Bravo za dobre preglede 🥳
    Nove trudnice dobrodosle 🥰
    Ana_Maria dobro smo, hvala na pitanju 🥰 on cendrav ali plikovi se smanjuju, čini mi se da prolazi. Danas idemo pedijatru. Mene hvata neka prehlada, ali i malcu i mužu cure nosevi 🤷‍♀️
    Sve u svemu  bolje. 😁
    Što se tiče mučnina i onog povraćanja apsolutno je sve prošlo,  jedino se još muči s pranjem zubi  🤢 
    Sad mi po novom smeta vlastita slina🙄 diže mi se želudac kad legnem da bi išla spavat i trebam progutat slinu. Koma 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Elia
    25. Travanj 2023. 10:11

Bok cure, 
    Moj pregled prosao savrseno, sve je super, culi smo i srce, kuca jako. 😁🙏 Meni je doktorica preporucila da sa 12 tjedana napravim Panorama test. 
    Termin je 14.12.

Noir
    25. Travanj 2023. 10:16

Elia

Bok cure,
    Moj pregled prosao savrseno, sve je super, culi smo i srce, kuca jako. 😁🙏 Meni je doktorica preporucila da sa 12 tjedana napravim Panorama test.
    Termin je 14.12.

Bravo! Ja danas imam pregled i tako sam nervozna i tjeskobna. Koliko si ti trudna?

12/2023 dječak 💙

• Elia
    25. Travanj 2023. 10:21

Noir

Elia

Bok cure,
    Termin je 14.12.
    Bravo! Ja danas imam pregled i tako sam nervozna i tjeskobna. Koliko si ti trudna?

Napisala mi je 6+5/7
    Sedmi tjedan kao, zadnja menga 09.03.

Noir
    25. Travanj 2023. 10:25

Elia

Noir

Elia

Bok cure,
    Termin je 14.12.
    Napisala mi je 6+5/7

Ja sam dan manje, vidjet ćemo što će bit danas. Baš me prati neki loš osjećaj.

12/2023 dječak 💙

• Elia
    25. Travanj 2023. 10:30

Noir

Elia

Noir

Elia

Bok cure,
    Termin je 14.12.
    Napisala mi je 6+5/7
    Ja sam dan manje, vidjet ćemo što će bit danas. Baš me prati neki loš osjećaj.

A probaj ne razmisljat o tom barem ako vec nemozes pozitivno, zaokupi se s necim tako je uvijek lakse😅 samo nemoj negativno! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.