Preživjela sam. Sve je u redu, srce kuca i odgovara zadnjoj menstruaciji po veličini. Nisu mi dali termin poroda, novi pregled za 4 tj i fo tad trebam izvaditi hrpu toga
Etooooo! Čestitam! ❤️
🙋♀️ - 35🙋🏻♂️ - 36
💙 -19.3.2018.
4.4. ➕
24.4. p.p. imamo ❤️
31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵
Preživjela sam. Sve je u redu, srce kuca i odgovara zadnjoj menstruaciji po veličini. Nisu mi dali termin poroda, novi pregled za 4 tj i fo tad trebam izvaditi hrpu toga
Odlicnooo! Cestitam na ❤️🥰🥰🥰
🙋🏻♀️ 30
➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
7+0 kuca ❤️🥰
OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕
Wuhuuu, bravo! ☺ Evo, sve se dobro završilo. Čestitke!!!
👩: 30 🧔: 31
7/24 💙 B
~ Children give importance to your life ~
Previše je ovo za mene. Vidim u nalazu mi napisao mirovanje a nista nije spomenuo. Jel to uobicajeno?
12/2023 dječak 💙
Previše je ovo za mene. Vidim u nalazu mi napisao mirovanje a nista nije spomenuo. Jel to uobicajeno?
Nije uobicajno. Sta ti tocno pise? Ako moras mirovat kaze da moras mirovat. Ima zena koje smiju samo do wc i natrag na ležanje
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jedno pitanje, malo sam u brigama, opisite mi bolove koje imate? Mene strah vanmatericne trudnoce
Previše je ovo za mene. Vidim u nalazu mi napisao mirovanje a nista nije spomenuo. Jel to uobicajeno?Nije uobicajno. Sta ti tocno pise? Ako moras mirovat kaze da moras mirovat. Ima zena koje smiju samo do wc i natrag na ležanje
Nije mi rekao nista u vezi moravanja, rekao je da je sve super i kontrola za 4 tj. A kad sam dosla kuci sam vidjela da pise kao terapija mirovanje, prenatal 1x1 i kontrola za 4 tj. Ne znam, morat cu ga sutra nazvati da vidim sto to znaci
12/2023 dječak 💙
Previše je ovo za mene. Vidim u nalazu mi napisao mirovanje a nista nije spomenuo. Jel to uobicajeno?Nije uobicajno. Sta ti tocno pise? Ako moras mirovat kaze da moras mirovat. Ima zena koje smiju samo do wc i natrag na ležanjeNije mi rekao nista u vezi moravanja, rekao je da je sve super i kontrola za 4 tj. A kad sam dosla kuci sam vidjela da pise kao terapija mirovanje, prenatal 1x1 i kontrola za 4 tj. Ne znam, morat cu ga sutra nazvati da vidim sto to znaci
Nista, vjerojatno se odnosi na malo "laganiji" nacin zivota. Ono, da neides ronit ili u saunu. Lupam gluposti al vjerojatno na to misli.
A mozda i zeli i imat pokriće od početka po nalazima ako budes ranije htjela na komplikacije.
Meni recimo sad na nalazu piše "Nadzor nad rizičnom trudnoćom", al je dr rekla da je sve uredno, ako bude bilo kakvih bolova, grčeva, smeđarenja da ne paničarim. Prošli put sam išla u 20tt na komplikacije jer nisam više htjela radit. Korona, puno ljudi, svako malo netko od kolegica bolestan, malac nisko...
Ne brigaj 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jedno pitanje, malo sam u brigama, opisite mi bolove koje imate? Mene strah vanmatericne trudnoce
Na početku trudnoće isto kao menstrualni. Malo boli pa prestane. Pa onda svako malo probode jedan od jajnika, bol u donjem dijelu leđa.
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Mene su jucer toliko bolila leda u doljnjem dijelu da sam tila plakat, radila sam dnevnu, jutros bolilo dole u trbuhu pa lijevi jajnik pa probadajuca bol se siri u nogu, ugl panika me hvata, sutra cu otic svojoj gin nek pogleda da sam nije u jajniku
Sortiraj odgovore
Najstariji