Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Noir
    24. Travanj 2023. 12:46

Miss88

Noir

Miss88

Evo mene s pregleda. Imamo srčeko. 7+2, 9.12. termin. Moram ići krv vaditi u laboratorij. Nije mi vadila trudničku dok za tri tjedna ne vidi pomak u trudnoći. 15.5. sljedeća kontriola. Odmah sam visokorizična zbog godina. Pitala me za prenatal testove. Ja iskreno ne znam što bih rekla. Bi radila ne bi, nifty, harmony. Šaljem slikicu mrvice.
    https://ibb.co/vhpvbHN
    Bravo Miss! Ja imam sutra i baš sam uznemirena. 🙈 ja neću raditi testove ni kombinirani.
    Koliko imaš godina? Ja isto vučem prema tome da neću.

32

12/2023 dječak 💙

Jana25
    24. Travanj 2023. 13:17

Ja ću ga radit jer ako pokaže i jedan sindrom osim Down-a, prekinit ću trudnoću.
    Ako vam je svejedno za rezultate testa, ondnosno nebiste prekidale trudnocu sta god test pokazao ne vidim razlog zašto bi se uopće davali toliki novci 🤷‍♀️
    Ja sam i inače u životu ziheraš, ne volim kad nešto nemam pod kontrolom. A isto tako sam sigurna da ja nebi preživjela da rodom dijete sa Edwards ili Patauovim sindromom i da nakon par dana, mjeseci to dijete umre. 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Haru
    24. Travanj 2023. 13:17

Mene s 30 nitko nije slao niti nudio testove i nisam ga radila. Iako sam saznala da se kod nas u bolnici šalje na nešto vezano uz to svakoga, ali je moj doktor očito bio potpuno nemaran . Sada se premišljam. Znam iz bližeg kruga za slučaj kada su radili Nifty i našli se u onom malom postotku kada bebi nisu otkrili sindrom na koji je testirano. Baš je bila situacija grozna i teška. 

'21. 💙
    '24. 💛

Jana25
    24. Travanj 2023. 14:15

Haru

Mene s 30 nitko nije slao niti nudio testove i nisam ga radila. Iako sam saznala da se kod nas u bolnici šalje na nešto vezano uz to svakoga, ali je moj doktor očito bio potpuno nemaran . Sada se premišljam. Znam iz bližeg kruga za slučaj kada su radili Nifty i našli se u onom malom postotku kada bebi nisu otkrili sindrom na koji je testirano. Baš je bila situacija grozna i teška.

Grozno 😳 oni se zaštite s tim što na nalaz napišu da je rizik nizak, a ne da ga nema. Takav nalaz se smatra urednim 

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• johel02
    24. Travanj 2023. 14:22

Osnovni paket je 420 eur

• anaa3332
    24. Travanj 2023. 14:25

Cureee pomoc,Dakle moja situacija je sljedeca :
    2.4. sam imala prvi spolni odnos,bilo je krvarenje zbog himena,ali i velikih bolova nikako nisam mogla da istrpim to,pa smo nakon tog jednog pokusaja jednostavno odustali,dakle mogu reci da spolnog odnosa a da je trajao nije bilo samo se desilo to puknuce himena i to je sve. Dan nakon toga dakle 3.4. Sam najnormalnije dobila mjesecnicu kao i svaki put do tada i trajala je 5,6 dana. Jako sam u stresu i strahu da bih mogla biti trudna,danima ne mogu jesti,ne mogu spavati,imam bolove u zdjelici vise sa lijeve strane i lijevom jajniku,stalno moram urinirati,vrti mi se,apetit mi je skroz zatvoren na hranu ni ne pomislim po citav dan jer mi sve smrdi. S obzirom da sam dobila mjesecinu dan poslije svega toga,dali smatrate da bih mogla biti trudna? Jer me buni to sto je dosla odmah dan nakon pa ne znam koliko mi je to dovoljna potvrda da nisam trudna. Od tog odnosa je proslo 3 tjedna,sto vi mislite postoji li mogucnost trudnoce? Ili sam si zbog stresa stvorila navedene simptome. Hvala

Noir
    24. Travanj 2023. 14:36

anaa3332

2.4. sam imala prvi spolni odnos,bilo je krvarenje zbog himena,ali i velikih bolova nikako nisam mogla da istrpim to,pa smo nakon tog jednog pokusaja jednostavno odustali,dakle mogu reci da spolnog odnosa a da je trajao nije bilo samo se desilo to puknuce himena i to je sve. Dan nakon toga dakle 3.4. Sam najnormalnije dobila mjesecnicu kao i svaki put do tada i trajala je 5,6 dana. Jako sam u stresu i strahu da bih mogla biti trudna,danima ne mogu jesti,ne mogu spavati,imam bolove u zdjelici vise sa lijeve strane i lijevom jajniku,stalno moram urinirati,vrti mi se,apetit mi je skroz zatvoren na hranu ni ne pomislim po citav dan jer mi sve smrdi. S obzirom da sam dobila mjesecinu dan poslije svega toga,dali smatrate da bih mogla biti trudna? Jer me buni to sto je dosla odmah dan nakon pa ne znam koliko mi je to dovoljna potvrda da nisam trudna. Od tog odnosa je proslo 3 tjedna,sto vi mislite postoji li mogucnost trudnoce? Ili sam si zbog stresa stvorila navedene simptome. Hvala

Nisi trudna. Nemoj ulaziti u odnose prije  nego se dobro informiraš. Koliko imaš godina?

12/2023 dječak 💙

Haru
    24. Travanj 2023. 15:23

Eto i mene s pregleda. Sve je jako sitno i otkucaji se još ne vide tako da za 7 dana idem opet da vidimo što i kako. 
    Sada opet tjedan dana čekanja.

'21. 💙
    '24. 💛

Miss88
    24. Travanj 2023. 18:02

anaa3332

Ne sekiraj se. Nisi trudna. Sretno!

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Miss88
    24. Travanj 2023. 18:02

Haru

Eto i mene s pregleda. Sve je jako sitno i otkucaji se još ne vide tako da za 7 dana idem opet da vidimo što i kako.
    Sada opet tjedan dana čekanja.

Ali trudnoća je tu. Izdrži 🤞💪

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.