Zimske bebe 2023./24. 🩶❄️☃️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivonicaa
    21. Travanj 2023. 19:44

Cure, bravo za preglede. Ana_Maria nadam se da će sve biti u redu, nisam prošla ali podrška je tu ❤❤
    Rina39 ja isto sutra putujem zbog krizme 450km, pa imamo u planu i putovanje u Grčku sredinom lipnja ako će sve biti ok. 🤞🏻 u prvoj trudnoći sam posjetila Francusku, pa nadam se da ću ovu isto moći samo na drugu destinaciju. Nije mi smetala vožnja, nikave mučnine, meni paše ta vožnja i rupe na cesti😂 no nije svima tako. 
    Miss88 evo pokušat ću ukratko da ne raspišem 10 str. anamneza, izmjerit će ti krvni tlak, visinu, težinu te odrediti indeks tjelesne mase. Papa, cervikalnim brisevi, te potom  i ultrazvučni pregled. Izmjeri vel.gestacijske vrećice i veličinu ploda. Dobiti ćeš i službeni termin rađanja. Ako znaš datum začeća ili datum zadnje mjesečnice, ginekolog će izračunati datum poroda. Pod.za knjižicu. Na kraju pregleda ćeš od ginekologa dobiti preporuke za laboratorijske pretrage koje je potrebno napraviti, te termine kada se pojedine pretrage rade i savjetovanje o svim prenatalnim testovima koje treba napravit.
    Dogovorit ćete se i o terminu sljedećeg pregleda. 
    Al' se raspisah a reko neću, ma nemoguće, sorry 🙈🙈🙈

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Miss88
    21. Travanj 2023. 22:14

tratincica12345

Cure, bravo za preglede.Ana_Marianadam se da će sve biti u redu, nisam prošla ali podrška je tu ❤❤
    Rina39ja isto sutra putujem zbog krizme 450km, pa imamo u planu i putovanje u Grčku sredinom lipnja ako će sve biti ok. 🤞🏻 u prvoj trudnoći sam posjetila Francusku, pa nadam se da ću ovu isto moći samo na drugu destinaciju. Nije mi smetala vožnja, nikave mučnine, meni paše ta vožnja i rupe na cesti😂 no nije svima tako.
    Miss88evo pokušat ću ukratko da ne raspišem 10 str. anamneza, izmjerit će ti krvni tlak, visinu, težinu te odrediti indeks tjelesne mase. Papa, cervikalnim brisevi, te potom iultrazvučni pregled. Izmjeri vel.gestacijske vrećice i veličinu ploda. Dobiti ćeš i službenitermin rađanja. Ako znaš datum začeća ili datum zadnje mjesečnice, ginekolog će izračunati datum poroda. Pod.za knjižicu. Na kraju pregleda ćeš od ginekologa dobiti preporuke za laboratorijske pretrage koje je potrebno napraviti, te termine kada se pojedine pretrage rade i savjetovanje o svim prenatalnim testovima koje treba napravit.
    Dogovorit ćete se i o terminu sljedećeg pregleda.
    Al' se raspisah a reko neću, ma nemoguće, sorry 🙈🙈🙈

Hvala ti puno! Totalno sam zaboravila kako šta. ❤️ Još dva dana do pregleda. 

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

• Džuli365
    22. Travanj 2023. 09:00

Bokić curke, evo pridržujem se, jako rano sam saznala da sam trudna 4-5tj. Nisam mogla vjerovati, a posumjala sam jer mi je muznina bila i kava odvratna, a sad neznam kak tak rano ta dva simtoma, trbuh me boli kao da ce svaki cas menga.

Miss88
    22. Travanj 2023. 16:28

Džuli365

Bokić curke, evo pridržujem se, jako rano sam saznala da sam trudna 4-5tj. Nisam mogla vjerovati, a posumjala sam jer mi je muznina bila i kava odvratna, a sad neznam kak tak rano ta dva simtoma, trbuh me boli kao da ce svaki cas menga.

Pozdrav. Čestitam. Kad ti je bila zadnja menga?

🙋‍♀️ - 35🙋🏻‍♂️ - 36
    💙 -19.3.2018.
    4.4. ➕
    24.4. p.p. imamo ❤️
    31.5. stiže nam 2. dečko 🩵
    16.12. stigao Vito, ⚖️3760g i📏53cm. 🩵

Ana_Maria
    22. Travanj 2023. 18:27

Jana25

Ana_Maria

Evo mene s pregleda kod doktora Palla po preporuci. Tockica je velicine za 5+3 i uspjeli smo cuti malo srceko🥰 sve izgleda uredno, jedino sto je dodatno vidio nesto na lijevoj strami sto ne zna ustanoviti je li septum, hematom ili ulegnuta maternica pa sam dobila Utrogestan preventivno iako krvarenja jos nisam imala. Posteno sam se prestrasila jer mi nitko dosad nista slicno nije vidio, ali nadam se da ce sve biti ok. Ima li koja slicna iskustva?
    Bravoooo 🥰
    Meni je isto propisao utrogestan prije nekih 10 dana i jos ga nisam pocela koristit. 🙈 sve mislkm danas cu, sutra cu. Strah me da mi se mucnine ne povecaju 🤢
    Isto mu se cini da vidi nesto sto ne zna dal je hematom ili nesto drugo.
    Isto ne krvarim.
    Nisam bas pomogla 🤣🙈

A kako su ti mucnine, nadam se da je malo lakse kako si pisala nedavno da konacno jedes nesto konkretno? 😔 Ja sam ga pocela uzimati streberski odmah jucer pa kud puklo iako s hranom imam love-hate odnos trenutno 😂 iii pomogla si, lakse je kad znas da nisi sam u tako nekim situacijama 🙈 
    Miss88 sretno i drzimo fige da sve bude super!

37🧔‍♂️🩷👩29
    29.11.2023. 👶🏻🎀💕

• Džuli365
    22. Travanj 2023. 21:11

Miss88

Džuli365

Pozdrav. Čestitam. Kad ti je bila zadnja menga?

28 3. Zadnja menga

ivonicaa
    22. Travanj 2023. 21:22

Miss88 sretno! 🤞🏻 
    Džuli365 dobro nam došla i čestitke 

👩: 30 🧔: 31
    7/24 💙 B
    ~ Children give importance to your life ~

Jana25
    23. Travanj 2023. 14:03

Malac mi ima Petu bolest 😳 cure umirem od straha, ne spavam, samo vrtim po glavi najgore scenarije jer je opasno za trudnice 😭

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Tami0910
    23. Travanj 2023. 17:25

Jana25

Malac mi ima Petu bolest 😳 cure umirem od straha, ne spavam, samo vrtim po glavi najgore scenarije jer je opasno za trudnice 😭

Stvarno nemam iskustva s time, ali nadam se i drzim 🤞 da sve prode dobro i da nebude opasnosti za nikoga od Vas😘❤️Mene jucer i danas ponekad kao menstrualni bolovi, mucnina se malo smanjila i ispovracam se i lakse mi je. 
    Da li su ti menstrualni bolovi normalni? 
    Pojacan je i iscjedak. 

06/22 missed ab 7tj
    08/22 LH trakice
    22.03. + 🌈
    1.pregled: 06.04. 5+4 ❤️
    21.11.2023 A💙🙏

Tinchy09
    24. Travanj 2023. 01:03

Pozdrav svima! 👋👋😁😁Imam jakojako friski plus! 😄🙈🙈 jos ni sama ne mogu vjerovati! Proslo je toliko puno vremena da sam vec odustala i od trakica za ovulaciju, vitamina... 😕 i ono, odjednom plus!!🙈🙈 u potpunom sam šoku i ne  vjerujem da se ovo dešava meni. Sliku postavim sutra jer idem po jos jedan testic jer sam ovaj raskopala skroz da vidim tu toliko prizeljkivanu rozu crticu! Džuli, mi se pratimo u dan, i meni je ZM 28.03😁

🙋🏻‍♀️ 30
    ➕️ 23.04.'23 🥰🤍🌈
    7+0 kuca ❤️🥰
    OTP 02.01.2024. Curica 🎀 A 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.