Hvala vam svima!
Dobila sam epiduralnu, i super mi je bilo onda. 2 doze su mi dali, prva je nakon sat i pol popustila, pa su dali opet. Ne znam kak bi mi bilo bez, ovo mi je doslo super da odmorim i ne trpim toliko dugo. Nije bolio ubod skoro nista, vise me postavljanje kanile bolilo. I mogla sam micat nogama, okretat se na bok/leda i sve, nisam izgubila osjet. U tih cca 3h sam uspjela odahnut i odmorit za porod. Inace ne znam kak bi bilo 🤣
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Hvala vam svima!
Dobila sam epiduralnu, i super mi je bilo onda. 2 doze su mi dali, prva je nakon sat i pol popustila, pa su dali opet. Ne znam kak bi mi bilo bez, ovo mi je doslo super da odmorim i ne trpim toliko dugo. Nije bolio ubod skoro nista, vise me postavljanje kanile bolilo. I mogla sam micat nogama, okretat se na bok/leda i sve, nisam izgubila osjet. U tih cca 3h sam uspjela odahnut i odmorit za porod. Inace ne znam kak bi bilo 🤣
❤️Baš mi je drago 💗💗💗💗da si dobila i da ti je olakšano 🥰❤️sada oporavak ❤️ i uživanje 💓
Evo me! Dosao nam je malo Viktor. Iako je 36tt, imamo 3kg i pravi smo komad bebaca. Vele da je sve u redu, sa mnom je u sobi. Ja sam imala malo kompliciraniji porod, prvo nisam imala trudove, a osla plodna voda. Onda oko 13h su mi stavili gel da induciraju, i onda do 1 u noci trudovi, dok se nije rodio. Nakon tog nije sva posteljica izasla van, pa su me slali u salu pod opcu anesteziju da sve isciste. Tek sad ujutro sam dosla u sobu, i doveli su mi ga 😊 dobro smo oboje sad.
Cestitam 🎉🎉
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Salvatore čestitam! 💙
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Evo me! Dosao nam je malo Viktor. Iako je 36tt, imamo 3kg i pravi smo komad bebaca. Vele da je sve u redu, sa mnom je u sobi. Ja sam imala malo kompliciraniji porod, prvo nisam imala trudove, a osla plodna voda. Onda oko 13h su mi stavili gel da induciraju, i onda do 1 u noci trudovi, dok se nije rodio. Nakon tog nije sva posteljica izasla van, pa su me slali u salu pod opcu anesteziju da sve isciste. Tek sad ujutro sam dosla u sobu, i doveli su mi ga 😊 dobro smo oboje sad.
A joj baš si se napatila 😓
Brz oporavak uz malog Viktora, nek je živ i zdrav ♥️
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Cestitke prvo svim mama,da se brzo oporavite i da sto prije dodjete svojoj kuci i da uzivate.
Evo i nase male mrvice koja iz dana u dan samo buja https://ibb.co/j8DjBcy 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Keti preslatka je ☺️😍
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
*6/2025 - 3 mjeseca ranije stigao naš palčić💙
Cestitke prvo svim mama,da se brzo oporavite i da sto prije dodjete svojoj kuci i da uzivate.
Evo i nase male mrvice koja iz dana u dan samo buja https://ibb.co/j8DjBcy 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Predivna je 🥰🥰🥰
Ja: 30
On: 36
2020- Nase prvo sunce ❤️
7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️
Salvatore čestitke. Svaki dan nova beba ❤️
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Joj koji slatkiš i kako je maknula dudu 🥰😍😍😍baš raste 🥰🥰🥰 koliko je sada prošlo od kada si rodila 😍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji