Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    19. Studeni 2022. 15:59

Lonmi

Snowwhite a tako ti i je. Boli brutalno, ali izdrzis, moras. Cim je beba vani bolovi prestaju u minuti. Bas osjetis ogromno olakšanje.

Daa, kad osjetis nagon za tiskanjem, da moras bebu gurati van, na konju si jer znas da nece jos dugo.. Ma eto, da ne pisem vise, sve boli ali se izdrzi i vrijedi za nase buhtlice male ❤️

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• ikica_90
    19. Studeni 2022. 17:55

Curke hvala vam na opisu kako zapravo izgledaju ti pravi trudovi, sad mi je jasno zašto svi samo obično samo kratko kažu vjeruj mi znat ćeš jer sigurno je bol iznimno jaka, toga se čak i ne plašim, jedino bih voljela da sve budemo te sreće da se ljepo otvorimo i da porod traje čim kraće 😁 svakako da je bilo kakva bol vrijedna nagrade koja nas čeka na kraju. Ja uvijek kažem kako su žene do sad rađale tako ću i ja, ipak to je samo jedan dan i stvarno naša tjela su pripremljena za to, a bol ipak prođe 😘

👱‍♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
    🧔'88, normozoospermia

AIH 11/2021, beta ❌
    AIH 12/2021, beta ❌
    IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
    12/22 baby boy 💙
    FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
    10/2024 baby boy 💙🍼

santina
    19. Studeni 2022. 18:12

Ajmeeee, pa ovde ima puno bebaca!!
    Cure drage cestitam, vjerujem da nisam sve ni pohvatala.
    Pa Lavendera, od kud ti? Ali hajde super, usli ste u termin, pa vjerujem nije bilo problema. 

Izvinite ako koga nisam pohvatala. 

Ja sam danas usla u 9.mjesec. meni trebaju jos 2 tjedna, a bome je guravo. Ima dana, tj noci da mislim ds necu docekati jutro u krevetu. A onda opet sam ful optimisticna da guramo do kraja. A mala me toliko izubija, sa prvom cerkicom ni priblizno nije bilo.

buhtlica23
    19. Studeni 2022. 20:04

santina

Ajmeeee, pa ovde ima puno bebaca!!
    Cure drage cestitam, vjerujem da nisam sve ni pohvatala.
    Pa Lavendera, od kud ti? Ali hajde super, usli ste u termin, pa vjerujem nije bilo problema.

Izvinite ako koga nisam pohvatala.

Ja sam danas usla u 9.mjesec. meni trebaju jos 2 tjedna, a bome je guravo. Ima dana, tj noci da mislim ds necu docekati jutro u krevetu. A onda opet sam ful optimisticna da guramo do kraja. A mala me toliko izubija, sa prvom cerkicom ni priblizno nije bilo.

Da,da skoro sve bebe su dosle ranije 🫣☺️
    Najbitnije da su svi dobro i mame i bebe. Ja sam toliko uzbudena ajme ne mogu opisat. A opet imam tremu i strah. Onako kad zamislim da cu za 20tak dana imati svoju buhtlicu ne mogu to zamisliti. Toliko iscekivanja,toliko pokusaja,te 4 duge godine i eto nje nakraju za  20tak dana 😍 
    Ali moram priznati da je strah pomalo tu.  Vidim tvoja bebuška je aktivna,moja se bas primirila.
    Cure kako se vase bebe ponasaju ? Moja se bas nesto umirila ovih dana vise se proteze nego sto lupa. Bas je mirna. I na ctg-u bude mirna vise manje spava, ne pomaze ni slatko ni slano ni hladno ni toplo. Nakraju sam morala cucnjeve radit. Trgnila se na minutu dvije i opet mir 😅
    Bas me zanima kakav ce biti ctg u utorak, i zamoliti cu doktoricu da me pregleda vaginalno posto sam se počela otvarati. Da vidim napredujemo li🫣☺️

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Baćo
    19. Studeni 2022. 20:17

Ja se nekad pitam jel normalno da beba ovoliko moze biti aktivna. Migolji se, lupa, a tek kad cuje nove glasove u kuci ludilo 😅 ne znam da li je moguce da toliko reagira na glas i zvuk … bas kad sam bila 32tj citam na nekoj stranici: napokon mame mogu malo odahnuti, vasa beba ima manje mjesta i vise ce spavati pa ce manje lupati…. Mos si mislit 🤣🤣🤣 

24.12.2022. 💙

Ana2104
    19. Studeni 2022. 20:23

Moja beba je isto mirnija ima par dana... Čak sam par puta i počela paničarit. Do sada su me znali probuditi udarci, al sad mi je osjećaj kao da ga preko noći nikako ne osjetim. A i preko dana kako je neko napisao više kao rastezanje nego udarci

🙋🏻‍♀️27 🙋🏻‍♂️38
    2018 💒👫🏻
    2019 baby B 👦🏻💙
    5/2021 missed.ab 10tj 💔
    🌈 2022 baby N 👶💙

Inna_92
    19. Studeni 2022. 20:25

Baćo moj je isti takav, cijeli dan se migolji... 😄❤️A kad smo prije 10 dana išli u kino, puna dva sata se gibao. 😅

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

Baćo
    19. Studeni 2022. 21:54

Inna_92

Baćomoj je isti takav, cijeli dan se migolji… 😄❤️A kad smo prije 10 dana išli u kino, puna dva sata se gibao. 😅

Bas tooo! U komadu tipa 50min se migolji, guzom livo pa desno, pa malo nogu zabaci i tako 😅

24.12.2022. 💙

lil_me
    19. Studeni 2022. 22:35

Ja kako sam se najela da mi krenu trudovi ispovraćala bi se od muke 😂😂😂

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

ancy2010
    19. Studeni 2022. 22:36

I moj se umirija zadnjih dana, cilu noć ne mrda pa ga ja prodrmam kad se probudim ujutro za tabletu da vidim jel sve ok..i na ctg-u dosta spava pa ga uvik moram ponavljat..više se migolji nego udara za razliku od prošlih tjedana

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.