Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    18. Studeni 2022. 17:28

Lonmi

Keti prekrasna je 😊
    Cure kako se osjecate? Ja sam sva jadna i nikakva.
    Bole me leđa, ovaj zub izluđuje 😭😭. Nezz jel imam kontrakcije ili leđa samo bole jer ne spavam nikako zbog ove upale, uzas mi je. Tuzna sam zbog tog antibiotika sad.
    Mala je jako aktivna jos od jucer navecer, rastura mi dolje prepone, pritisak uzas.
    Jedva cekam roditi 😔

I ja se danas osjećam teško baš pritisak i ja sam pila Sumamed isto prošli tjedan nemoj biti tužna to su emocije pred porod tako je i meni bilo 😭i ja isto jedva čekam da mi bude lakše bar da budemo pokretane ❤️ drži se još malo evo sve smo u terminu 😅 i sada će biti malo teško i poslje lakše Nadam se mene isto hvata i strah i sve moguće to je sada valjda tako 

Queen_of_North
    18. Studeni 2022. 17:42

Lonmi

Keti prekrasna je 😊
    Bole me leđa, ovaj zub izluđuje 😭😭. Nezz jel imam kontrakcije ili leđa samo bole jer ne spavam nikako zbog ove upale, uzas mi je. Tuzna sam zbog tog antibiotika sad.
    Mala je jako aktivna jos od jucer navecer, rastura mi dolje prepone, pritisak uzas.
    Jedva cekam roditi 😔

I meni je slicno tako, jedva cekam roditi .. s jedne strane strah me poroda a s druge iscekujem taj porod 🥰🤗
    Htjela sam ti pisati zbog tog antibiotika, cini mi se da sam vidjela na facebooku tvoj komentar odnosno upit vezan za antibiotik, razumijem sve emocije i hormone sada ali ti zelim reci da ne radis nista lose ni sebi ni bebi, to je provjeren antibiotik koji se vec koristi jakoo dugo i nece nastetiti bebi. Vise ce joj nastetiti upala nego lijecenje iste. Naoruzaj se jednim dobrim probiotikom, redovito pij, uzmi nesto za bolove i pusti antibiotik da proradi, obicno ne bude odmah nego je potreban koji dan.
    Sto se tice ledja, mene isto boli donji dio, imam povremene kontrakcije, malo osjetim zatezanje ledja i stvrdne se trbuh ali nista osobito, bude par puta u danu, maternica vjezba i priprema se za porod 😀 nadam se da ce ti svi bolovi nestati nakon poroda 🤗

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

• Ana_
    18. Studeni 2022. 18:05

Salvatore čestitam I želim ti brz oporavak ❤️
    Keti malena je med 😍😍😍

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙

04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌

01/2025 novi postupak

keti91
    18. Studeni 2022. 18:30

snowwhite1410

keti91

Cestitke prvo svim mama,da se brzo oporavite i da sto prije dodjete svojoj kuci i da uzivate.
    Evo i nase male mrvice koja iz dana u dan samo buja https://ibb.co/j8DjBcy 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Joj koji slatkiš i kako je maknula dudu 🥰😍😍😍baš raste 🥰🥰🥰 koliko je sada prošlo od kada si rodila 😍

Rodila sam 02.11 🥰🥰

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Lonmi
    18. Studeni 2022. 18:30

Queen da pitala sam zbog jos nekih ideja kako ublaziti i samo se deprimirala jer nitko nije pio antibiotik 😂. Ja sam veliki tabletomrzac 😂
    U prosloj trudnoci sam pila Dupahstone po 6 tbl dnevno sve do 36 tt. Koliko sam ga samo mrzila, imala osjecaj da je vec nepotreban. Popijem nekad tabletu i to samo kad me ono znala luđacki glava boljeti il kad su me menstrualni rasturali. Inace nisam panicar ni nista, evo ne znam sto me ovaj tj toliko nesto hvata.
    Drugog poroda sad i mene strah, mijesaju mi se emocije zbog prvog iskustva, cinjenica da znam kakva je to bila bol itd. A s druge strane znam da to mora doci i proci i bas jedva cekam ovu malu princezu, prva mi je prebrzo izrasla iz bebe u trkaca i jako mi fali ona mala buhtlica. Sad sam puno iskusnija i bas se ne mogu docekati bebe. 
    Snowwhite a pazi mene, ja jos umislim nekad kako mogu sve kao prije par tj pa sam se uputila s malom na bazen (nisam se kupala), cisto muzu za drustvo dok ide plivati. Ne moram ti ni reci da smo bili 15min jer se ja nisam mogla dici s lezaljke, jer je bilo vruce, sve me boljelo.
    A reko mozda mi to odvrati misli malo od ove boli, nakraju si napravim gore.
    Osjecam da mogu sve, a ne mogu vise nista 😂

lil_me
    18. Studeni 2022. 18:58

Lonmi

Keti prekrasna je 😊
    Jedva cekam roditi 😔

Bole me sise, zdjelica, leđa 🥺
    A rano je još, volila bi da malena ostane negdje do oko termina (koja rečenica 🤣)... 
    A ne znam kako će kasnije ići, ja se debljam baš previše 🙄

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Lonmi
    18. Studeni 2022. 19:21

lil_me

Lonmi

Keti prekrasna je 😊
    Jedva cekam roditi 😔

A rano je još, volila bi da malena ostane negdje do oko termina (koja rečenica 🤣)…

I ja imam takve zelje, za 2 tj kakvih neka dođe 😂
    Nekako cu istrpjeti. 
    Ma i ja sam 16kg dobila, ne zamaram se. Prvi put sam dobila 12,5 a izgubila preko 20 tako da... samo nek su zivi i zdravi, lako za kg. Izbacis slatko, kruh itd. na jedno vrijeme, dojenje ako ces htjeti i otici ce 😊

Satsuke
    18. Studeni 2022. 21:45

Čestitke Salvatore! 

Ja ne osjećam neke posebne tegobe i simptome, baš mi je nevjerojatno da sam toliko blizu terminski, zapravo sam sad navikla na trudnoću, nemam filing da ću uskoro roditi. Sretno cure🤍

Zagreb, 32g.
    🍼🐣Očekivani termin 1.12.

lil_me
    18. Studeni 2022. 21:47

I kod mene +16, zatrudnila s viškom...
    Do nove ću se opustiti, od nove zategnuti 🤣

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

buhtlica23
    18. Studeni 2022. 22:07

lil_me

Lonmi

Keti prekrasna je 😊
    Jedva cekam roditi 😔

A rano je još, volila bi da malena ostane negdje do oko termina (koja rečenica 🤣)…

Bogme i mene su pocela bolit leda tj onako iznad trtice. Ne znam sto da mislim,malo sam se digla prosetala iii malo se smirilo i sad se opet javlja. Nije jaka bol, ali je tu. Ctg jucer pokazao 3-4 truda. 
    https://ibb.co/k99K9bd

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.