![](/media/img/12/8a/0dce2fde198867da7563.jpeg)
Imam sundvik krevetic i prematalicu godinama, evo koristi drugo dijete vec, a sad sam i za blizance uzela dva sundvik krevetica, iznenadit ces se jos koliko je kvalitetan i neces pozaliti. Nas je spavao u kreveticu do 4-te ili 5-te godine jer se skine ograda s jedne strane pa posluzi i kao krevet. A prematalica je isto dobra, jedino je nakon tipa 5 godina malo kao pustila plavkasto boju po ladici ali ne kuzim zasto, pa sam kupila bijelu boju za drvo i prefarbala jini opet je ko nova
Imam sundvik krevetic i prematalicu godinama, evo koristi drugo dijete vec, a sad sam i za blizance uzela dva sundvik krevetica, iznenadit ces se jos koliko je kvalitetan i neces pozaliti. Nas je spavao u kreveticu do 4-te ili 5-te godine jer se skine ograda s jedne strane pa posluzi i kao krevet. A prematalica je isto dobra, jedino je nakon tipa 5 godina malo kao pustila plavkasto boju po ladici ali ne kuzim zasto, pa sam kupila bijelu boju za drvo i prefarbala jini opet je ko nova
Tako su i moji nećaci, jedni za drugima koristili, a tako i naše izgleda, kvalitetno...🤷
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Jel pila koja od vas klavocin bid? Ja upravo popila, neizdrživo je ovo vise s tim umnjakom. I neki probiotik sa strane, poplavila sa tom curaprox otopinom i iskreno se nadam poboljšanju do jutra, jer ovo je luda bol.
Ma sto je kvalitetno meni se kod sastavljanja malo otkrhnula iverica ,zalijepila nazad nije strasno ali to mi je koma bilo.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jel pila koja od vas klavocin bid? Ja upravo popila, neizdrživo je ovo vise s tim umnjakom. I neki probiotik sa strane, poplavila sa tom curaprox otopinom i iskreno se nadam poboljšanju do jutra, jer ovo je luda bol.
Ja sam pila i to u 6tj trudnoce radi upale sinusa.
Ajme uzas, si popila cijelu kutiju?
Evo ja sam danas hospitalizirana radi preklampsije,samo da terapija pocme djelovat da blizanci izdrze jos koji tjedan.
Tako da je sad na mojima da spremaju i peru za bebe
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ja sam popila turu u cca 4-5 tjednu prije nego sam uopće znala da sam trudna, a onda opet u negdje 16-17 tjednu. Obje ginekologice i doktorica na Rebru i doktorica opće prakse su bile rekle da je klavocin ok u trudnoći i da nemam šta brinuti.
Nadam se da će te pustiti uskoro, nema mi gore od zubobolje :/
Ajme uzas, si popila cijelu kutiju?
Da, sve... Doduse do pola kutije jos nisam ni znala da sam trudna :/ , a onda sam i popila sve, ali mi je bila bas gadna upala sinusa, nisam mogla oci otvoriti od bolova.
Dr. mi je poslije rekla da ne brinem zbog toga...
Ja sam popila turu u cca 4-5 tjednu prije nego sam uopće znala da sam trudna, a onda opet u negdje 16-17 tjednu. Obje ginekologice i doktorica na Rebru i doktorica opće prakse su bile rekle da je klavocin ok u trudnoći i da nemam šta brinuti.
Nadam se da će te pustiti uskoro, nema mi gore od zubobolje :/
Da, i meni su rekli da je ok.
Ja sad radi nekih drugih razloga svaki dan pijem Decortin i Famosan koji isto tako nisu idealni tijekom trudnoće, ali kad, nazalost, nekad moramo i nekad dr. procijene da je ipak veci rizik ne piti...
Sortiraj odgovore
Najstariji