Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lilala
    17. Studeni 2022. 19:07

Imam sundvik krevetic i prematalicu godinama, evo koristi drugo dijete vec, a sad sam i za blizance uzela dva sundvik krevetica, iznenadit ces se jos koliko je kvalitetan i neces pozaliti. Nas je spavao u kreveticu do 4-te ili 5-te godine jer se skine ograda  s jedne strane pa posluzi i kao krevet. A prematalica je isto dobra, jedino je nakon tipa 5 godina malo kao pustila plavkasto boju po ladici ali ne kuzim zasto, pa sam kupila bijelu boju za drvo i prefarbala jini opet je ko nova

lil_me
    17. Studeni 2022. 20:42

Lilala

Imam sundvik krevetic i prematalicu godinama, evo koristi drugo dijete vec, a sad sam i za blizance uzela dva sundvik krevetica, iznenadit ces se jos koliko je kvalitetan i neces pozaliti. Nas je spavao u kreveticu do 4-te ili 5-te godine jer se skine ograda s jedne strane pa posluzi i kao krevet. A prematalica je isto dobra, jedino je nakon tipa 5 godina malo kao pustila plavkasto boju po ladici ali ne kuzim zasto, pa sam kupila bijelu boju za drvo i prefarbala jini opet je ko nova

Tako su i moji nećaci, jedni za drugima koristili, a tako i naše izgleda, kvalitetno...🤷

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

Lonmi
    17. Studeni 2022. 20:44

Jel pila koja od vas klavocin bid? Ja upravo popila, neizdrživo je ovo vise s tim umnjakom. I neki probiotik sa strane, poplavila sa tom curaprox otopinom i iskreno se nadam poboljšanju do jutra, jer ovo je luda bol. 

BlairWaldorf
    17. Studeni 2022. 21:31

Lilala

Imam sundvik krevetic i prematalicu godinama, evo koristi drugo dijete vec, a sad sam i za blizance uzela dva sundvik krevetica, iznenadit ces se jos koliko je kvalitetan i neces pozaliti. Nas je spavao u kreveticu do 4-te ili 5-te godine jer se skine ograda s jedne strane pa posluzi i kao krevet. A prematalica je isto dobra, jedino je nakon tipa 5 godina malo kao pustila plavkasto boju po ladici ali ne kuzim zasto, pa sam kupila bijelu boju za drvo i prefarbala jini opet je ko nova

Ma sto je kvalitetno meni se kod sastavljanja malo otkrhnula iverica ,zalijepila nazad nije strasno ali to mi je koma bilo. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Doryna29
    17. Studeni 2022. 22:05

Lonmi

Jel pila koja od vas klavocin bid? Ja upravo popila, neizdrživo je ovo vise s tim umnjakom. I neki probiotik sa strane, poplavila sa tom curaprox otopinom i iskreno se nadam poboljšanju do jutra, jer ovo je luda bol.

Ja sam pila i to u 6tj trudnoce radi upale sinusa. 

Lonmi
    17. Studeni 2022. 22:36

Doryna29

Lonmi

Ajme uzas, si popila cijelu kutiju? 

• inesss
    17. Studeni 2022. 23:02

Evo ja sam danas hospitalizirana radi preklampsije,samo da terapija pocme djelovat da blizanci izdrze jos koji tjedan.
    Tako da je sad na mojima da spremaju i peru za bebe

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• klarolina
    17. Studeni 2022. 23:15

Lonmi

Ja sam popila turu u cca 4-5 tjednu prije nego sam uopće znala da sam trudna, a onda opet u negdje 16-17 tjednu. Obje ginekologice i doktorica na Rebru i doktorica opće prakse su bile rekle da je klavocin ok u trudnoći i da nemam šta brinuti. 
    Nadam se da će te pustiti uskoro, nema mi gore od zubobolje :/

• Doryna29
    17. Studeni 2022. 23:21

Lonmi

Doryna29

Lonmi

Ajme uzas, si popila cijelu kutiju?

Da, sve... Doduse do pola kutije jos nisam ni znala da sam trudna :/ , a onda sam i popila sve, ali mi je bila bas gadna upala sinusa, nisam mogla oci otvoriti od bolova.
    Dr. mi je poslije rekla da ne brinem zbog toga... 

• Doryna29
    17. Studeni 2022. 23:25

klarolina

Lonmi

Ja sam popila turu u cca 4-5 tjednu prije nego sam uopće znala da sam trudna, a onda opet u negdje 16-17 tjednu. Obje ginekologice i doktorica na Rebru i doktorica opće prakse su bile rekle da je klavocin ok u trudnoći i da nemam šta brinuti.
    Nadam se da će te pustiti uskoro, nema mi gore od zubobolje :/

Da, i meni su rekli da je ok. 
    Ja sad radi nekih drugih razloga svaki dan pijem Decortin i Famosan koji isto tako nisu idealni tijekom trudnoće, ali kad, nazalost, nekad moramo i nekad dr. procijene da je ipak veci rizik ne piti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.