Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Queen_of_North
    18. Studeni 2022. 08:55

Je li se Salvatore sto javljala ili mi je promaklo? Da li je rodila? 🥰

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

ancy2010
    18. Studeni 2022. 09:08

Lonmi

Doryna29

Lonmi

Karolina i Doryna nebi izdrzala bez njega. I trenutno ne spavam zbog boli. Od kad sam bila kod zubarke boli uzasno. Pocinjem misliti da nije do zubnog mesa nego bas do zuba. Nadam se da ce pomoci jer inace mogu tuci glavom po zidu do ponedjeljka.

Ma da, nema smisla da se patis…ja nekako vjerujem da ne bi dali nesto sto ne smijemo. A i koliko su meni rekli, u trecem tromjesečju je sve to i manje opasno, najgora su prva 3mj.

Cestitam svima koje su rodile na bebicama i bome sve smo u niskom startu :) Jako mi je drago citati o pozitivnim iskustvima s poroda 💪☺️

Inesss bas mi je zao, drzim fige da sto duze izdrzite…

Pa i ja mislim da nece nista biti zbog par antibiotika, ne znam ni sta bi moglo biti. Pa ionako se piju ako postoji neka bakterija itd., znam da je nedavno netko tu pisao da pije. Probala sam izbjeci, ali kako me krenulo boljeti i uho, celjust tako se vise nisam usudila. Zubarka nije bila odusevljena cinjenicom da cu sad piti antibiotik, cak sam morala ginicku zvati da provjeri jel smijem, al sta mogu.

Ma ne boj se antibiotika, bitno je da ga popijes do kraja da te opet ne počne bolit.. gore je da ga ne piješ pa da se još nešto zakomplicira..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

snowwhite1410
    18. Studeni 2022. 09:12

Baćo

https://ibb.co/2Y2yP4GA beba se neda vidit 😆

💓💓💓🥰❤️ Slatka je 🥰

snowwhite1410
    18. Studeni 2022. 09:14

Queen_of_North

Je li se Salvatore sto javljala ili mi je promaklo? Da li je rodila? 🥰

Ja čitam nije ništa napisala ☺️ čekamo da se javi vjerojatno je samo dok dođe k sebi nadam se da će se javiti uskoro 🥰

ancy2010
    18. Studeni 2022. 09:22

inesss

Evo ja sam danas hospitalizirana radi preklampsije,samo da terapija pocme djelovat da blizanci izdrze jos koji tjedan.
    Tako da je sad na mojima da spremaju i peru za bebe

Eto na, dobro da si išla..koju su ti terapiju dali?

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Salvatore19
    18. Studeni 2022. 09:27

Evo me! Dosao nam je malo Viktor. Iako je 36tt, imamo 3kg i pravi smo komad bebaca. Vele da je sve u redu, sa mnom je u sobi.  Ja sam imala malo kompliciraniji porod, prvo nisam imala trudove, a osla plodna voda. Onda oko 13h su mi stavili gel da induciraju, i onda do 1 u noci trudovi, dok se nije rodio. Nakon tog nije sva posteljica izasla van, pa su me slali u salu pod opcu anesteziju da sve isciste. Tek sad ujutro sam dosla u sobu, i doveli su mi ga 😊 dobro smo oboje sad. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

Lonmi
    18. Studeni 2022. 09:30

Salvatore cestitke ❤️, brz oporavak i uzivaj.

snowwhite1410
    18. Studeni 2022. 09:31

Salvatore19

Evo me! Dosao nam je malo Viktor. Iako je 36tt, imamo 3kg i pravi smo komad bebaca. Vele da je sve u redu, sa mnom je u sobi. Ja sam imala malo kompliciraniji porod, prvo nisam imala trudove, a osla plodna voda. Onda oko 13h su mi stavili gel da induciraju, i onda do 1 u noci trudovi, dok se nije rodio. Nakon tog nije sva posteljica izasla van, pa su me slali u salu pod opcu anesteziju da sve isciste. Tek sad ujutro sam dosla u sobu, i doveli su mi ga 😊 dobro smo oboje sad.

Salvatore19 💙💙💙💙 čestitke 💙💗🥰 na Viktoru sada se nazire ☺️ bitno da je na kraju sve dobro prošlo ❤️ jesi dobila epiduralnu ?

Lonmi
    18. Studeni 2022. 09:33

Ancy nezz koliko mu treba da krene djelovati, ali ovo je nepodnosljivo 😔
    A stvarno ne znam sta moze pomoci, ako on ne pomogne. 
    Gore me boli lijeva strana lica od ovih kontrakcija koje se pojavljuju. 

• ribic
    18. Studeni 2022. 09:42

Salvatore19

Evo me! Dosao nam je malo Viktor. Iako je 36tt, imamo 3kg i pravi smo komad bebaca. Vele da je sve u redu, sa mnom je u sobi. Ja sam imala malo kompliciraniji porod, prvo nisam imala trudove, a osla plodna voda. Onda oko 13h su mi stavili gel da induciraju, i onda do 1 u noci trudovi, dok se nije rodio. Nakon tog nije sva posteljica izasla van, pa su me slali u salu pod opcu anesteziju da sve isciste. Tek sad ujutro sam dosla u sobu, i doveli su mi ga 😊 dobro smo oboje sad.

Cestitam i bitno da ste oboje dobro ❤️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.