![](/media/img/dd/2e/57f0b47a86469a22dd65.jpeg)
Evo ja sam danas hospitalizirana radi preklampsije,samo da terapija pocme djelovat da blizanci izdrze jos koji tjedan.
Tako da je sad na mojima da spremaju i peru za bebe
Eto, rekla sam ti da to nije normalno da nemas terapiju. Stvarno neke doktore treba tuzit 😡 neka bebice izdrze sto duze.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Evo ja sam danas hospitalizirana radi preklampsije,samo da terapija pocme djelovat da blizanci izdrze jos koji tjedan.
Izdržat će! Fućkaš spremanje i pranje. Ti sad odmaraš, pod nadzorom si i bit će sve ok. Drži se!
Eto, rekla sam ti da to nije normalno da nemas terapiju. Stvarno neke doktore treba tuzit 😡 neka bebice izdrze sto duze.
Koliki su ti proteini bili?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Karolina i Doryna nebi izdrzala bez njega. I trenutno ne spavam zbog boli. Od kad sam bila kod zubarke boli uzasno. Pocinjem misliti da nije do zubnog mesa nego bas do zuba. Nadam se da ce pomoci jer inace mogu tuci glavom po zidu do ponedjeljka.
ja se iskreno nadam da će moja dočekati zimu jer bi sve ostalo bilo puno prerano….ima nas par koji smo na redu tamo u siječnju :d
Tu smo negdje 😁
Ja čekam još par dostava ovih dana, pa da pripremim sve, ovih dana ću i torbu riješiti pa nek čeka spremna. Bolje ona mene nego ja nju 😁
Cure, za vikend u Bipi 20% popusta na sve dječje.
Odlično za penziju ! Taman mi treba dječji deterdžent jer krećem sutra prati i pospremiti robicu u ormar 😄 a naći će se tu jos stvarčica 😬 na kraju sam kupila sobu iz ikeje, lijepo izgleda ali kvaliteta koma. 🤷bas su jadni.
Što se tiče robice za bebana izabrati ću jednu kombinaciju u broju 56 🤷 za sebe jos nisam odlučila 😝 do kraja vikenda ću smjestiti sve u kofer pa da sam mirna po pitanju toga.
Ja sam sebi spremila tajice i jednu super udobnu majicu, top,i gace za izlazak mislim da mi je to najbolja i najudobnija odjeća. Bitno da mi bude udobno 😁
Tako i ja tajice hoodica i tenisice to što je najudobnije obukla bi se ja drugačije da nisam sva u klincu ali ovako to što mi je najudobnije ću 😅
Hm… I ja ću nesto udobno… Jeste naletile na neke popuste, trebaju mi neke štrample tople i ugodne za trudnice… ? Imam sve tanje trenutno.
Ja sam na zalando uzela 2 para grilonki od 100 dena.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
ja se iskreno nadam da će moja dočekati zimu jer bi sve ostalo bilo puno prerano….ima nas par koji smo na redu tamo u siječnju :d
Tu smo negdje 😁
Ja čekam još par dostava ovih dana, pa da pripremim sve, ovih dana ću i torbu riješiti pa nek čeka spremna. Bolje ona mene nego ja nju 😁
Cure, za vikend u Bipi 20% popusta na sve dječje.
Odlično za penziju ! Taman mi treba dječji deterdžent jer krećem sutra prati i pospremiti robicu u ormar 😄 a naći će se tu jos stvarčica 😬 na kraju sam kupila sobu iz ikeje, lijepo izgleda ali kvaliteta koma. 🤷bas su jadni.
Što se tiče robice za bebana izabrati ću jednu kombinaciju u broju 56 🤷 za sebe jos nisam odlučila 😝 do kraja vikenda ću smjestiti sve u kofer pa da sam mirna po pitanju toga.
Da, ni meni neka kvaliteta. Uzeli dva ormara sad, prematalicu, lampu i radni stol.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutro, ne spavam od 4. Krivim novi madrac koji smo jucer postavili, toliko je dobar da sam se vec do tad naspavala 😂
Jucer na pregledu. 35tt
Beba super ima 2600 g
Ginekologica i jaaa u soku!… posteljica se podigla u tako kratkom roku da kako stvari sad stoje ne idem na carski 💪🏽 Kaze glava prednjaci, a posteljica skroz gore. Nije imala potrebe ni izmjerit udaljenost od u.u. 🥰🙆♀️
Ja zatvorena 40 mm 🧐 kaze ona joj da ti si bas zadebljana dolje 😅
Idem privatno, te su mi prvi put ctg radili. Sve dobro. Pregled za 2 tj..
24.12.2022. 💙
Karolina i Doryna nebi izdrzala bez njega. I trenutno ne spavam zbog boli. Od kad sam bila kod zubarke boli uzasno. Pocinjem misliti da nije do zubnog mesa nego bas do zuba. Nadam se da ce pomoci jer inace mogu tuci glavom po zidu do ponedjeljka.
Ma da, nema smisla da se patis...ja nekako vjerujem da ne bi dali nesto sto ne smijemo. A i koliko su meni rekli, u trecem tromjesečju je sve to i manje opasno, najgora su prva 3mj.
Cestitam svima koje su rodile na bebicama i bome sve smo u niskom startu :) Jako mi je drago citati o pozitivnim iskustvima s poroda 💪☺️
Inesss bas mi je zao, drzim fige da sto duze izdrzite...
Ma da, nema smisla da se patis…ja nekako vjerujem da ne bi dali nesto sto ne smijemo. A i koliko su meni rekli, u trecem tromjesečju je sve to i manje opasno, najgora su prva 3mj.
Cestitam svima koje su rodile na bebicama i bome sve smo u niskom startu :) Jako mi je drago citati o pozitivnim iskustvima s poroda 💪☺️
Inesss bas mi je zao, drzim fige da sto duze izdrzite…
Pa i ja mislim da nece nista biti zbog par antibiotika, ne znam ni sta bi moglo biti. Pa ionako se piju ako postoji neka bakterija itd., znam da je nedavno netko tu pisao da pije. Probala sam izbjeci, ali kako me krenulo boljeti i uho, celjust tako se vise nisam usudila. Zubarka nije bila odusevljena cinjenicom da cu sad piti antibiotik, cak sam morala ginicku zvati da provjeri jel smijem, al sta mogu.
Sortiraj odgovore
Najstariji