Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lil_me
    18. Studeni 2022. 23:06

buhtlica23

lil_me

Lonmi

Keti prekrasna je 😊
    Cure kako se osjecate? Ja sam sva jadna i nikakva.
    Bole me leđa, ovaj zub izluđuje 😭😭. Nezz jel imam kontrakcije ili leđa samo bole jer ne spavam nikako zbog ove upale, uzas mi je. Tuzna sam zbog tog antibiotika sad.
    Mala je jako aktivna jos od jucer navecer, rastura mi dolje prepone, pritisak uzas.
    Jedva cekam roditi 😔

Bole me sise, zdjelica, leđa 🥺
    A rano je još, volila bi da malena ostane negdje do oko termina (koja rečenica 🤣)…
    A ne znam kako će kasnije ići, ja se debljam baš previše 🙄

Bogme i mene su pocela bolit leda tj onako iznad trtice. Ne znam sto da mislim,malo sam se digla prosetala iii malo se smirilo i sad se opet javlja. Nije jaka bol, ali je tu. Ctg jucer pokazao 3-4 truda.
    https://ibb.co/k99Kpa

Pa nije valjda da sve bebe žele van 🤣
    Da se ne sprema neka snježna oluja kasnije 🤣
    Ovo do oko 80 su trudovi, ovi skokovi?
    Mene preko sredine leđa boli i drzi dugo, stalno... Tako da to nije trud sigurno 
    Od žena koje su oko mog termina, sve rodiše, osta nas par 

ZM 7.3
    Prvi pregled 29.4. :)

buhtlica23
    18. Studeni 2022. 23:10

lil_me

buhtlica23

lil_me

Lonmi

Keti prekrasna je 😊
    Bole me leđa, ovaj zub izluđuje 😭😭. Nezz jel imam kontrakcije ili leđa samo bole jer ne spavam nikako zbog ove upale, uzas mi je. Tuzna sam zbog tog antibiotika sad.
    Mala je jako aktivna jos od jucer navecer, rastura mi dolje prepone, pritisak uzas.
    Jedva cekam roditi 😔

A rano je još, volila bi da malena ostane negdje do oko termina (koja rečenica 🤣)…

Bogme i mene su pocela bolit leda tj onako iznad trtice. Ne znam sto da mislim,malo sam se digla prosetala iii malo se smirilo i sad se opet javlja. Nije jaka bol, ali je tu. Ctg jucer pokazao 3-4 truda.
    https://ibb.co/k99Kpa

Pa nije valjda da sve bebe žele van 🤣
    Da se ne sprema neka snježna oluja kasnije 🤣
    Ovo do oko 80 su trudovi, ovi skokovi?
    Mene preko sredine leđa boli i drzi dugo, stalno… Tako da to nije trud sigurno
    Od žena koje su oko mog termina, sve rodiše, osta nas par

Da, to bi bili trudovi iako ih ja tad bas nisam osjecala tako da dr nije pridavala neku paznju tome. Ali sad kako me to u ledima uhvatilo 😅 doduse sada se smirilo malo. Nadam se da je to samo priprema. Jos nisam dogovorila anesteziologa, nekako bi jos to riješila pa neka dode onda kad oce 😅😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Inna_92
    19. Studeni 2022. 00:29

Buhtlica ja bih rekla da su ti to samo pripremne kontrakcije.  Maternica se par tjedana prije počinje pripremati za porođaj.

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

• ribic
    19. Studeni 2022. 04:26

keti91

snowwhite1410

keti91

Cestitke prvo svim mama,da se brzo oporavite i da sto prije dodjete svojoj kuci i da uzivate.
    Evo i nase male mrvice koja iz dana u dan samo buja https://ibb.co/j8DjBcy 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Joj koji slatkiš i kako je maknula dudu 🥰😍😍😍baš raste 🥰🥰🥰 koliko je sada prošlo od kada si rodila 😍

Rodila sam 02.11 🥰🥰

Preslatka jeeee

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

💜Medenko
    19. Studeni 2022. 09:59

Salvatore čestitke,bitno da ste dobro,brz oporavak pa uživanje💙💙
    Keti ajme koja slatka curica💓💓

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

buhtlica23
    19. Studeni 2022. 10:26

Inna_92

Buhtlicaja bih rekla da su ti to samo pripremne kontrakcije. Maternica se par tjedana prije počinje pripremati za porođaj.

Pa vjerovatno posto se smirilo na kraju. Ali kako je krenulo iz leda nije mi bilo svejedno 🫣
    Mene strah da necu znat kad trebam ici u bolnicu 😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Inna_92
    19. Studeni 2022. 11:04

Ribic koliko još do dolaska tvojih djevojčica? 🙂 Imaš već dogovoreni termin?

👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
    🧔 37 - normozoospermija
    *11/2021 - biokemijska
    *3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
    *12/2022 - stigao naš dečkić💙

snowwhite1410
    19. Studeni 2022. 11:33

buhtlica23

Inna_92

Buhtlicaja bih rekla da su ti to samo pripremne kontrakcije. Maternica se par tjedana prije počinje pripremati za porođaj.

Pa vjerovatno posto se smirilo na kraju. Ali kako je krenulo iz leda nije mi bilo svejedno 🫣

buhtlica23 ☺️ i mene su sinoć bolila leđa nisam znala jesu to trudovi ali me baš držalo tako da mislim si nisu i prednji dio stomaka meni se čini da je to zato što se beba spušta ali isto sam mislila da neću prepoznati trudove i da neću kada krene stići do bolnice 😅 svakakve ideje mi padaju na pamet 

buhtlica23
    19. Studeni 2022. 11:58

snowwhite1410

buhtlica23

Inna_92

buhtlica23 ☺️ i mene su sinoć bolila leđa nisam znala jesu to trudovi ali me baš držalo tako da mislim si nisu i prednji dio stomaka meni se čini da je to zato što se beba spušta ali isto sam mislila da neću prepoznati trudove i da neću kada krene stići do bolnice 😅 svakakve ideje mi padaju na pamet

Pa da mene panika uhvatila jer nisam obavila anesteziologa to me ceka sad ovaj tjedan. Trebala bi na razgovor i sve. Jer dr kaze za svaki slucaj oce imat to u rezervi radi tlaka i velicine bebe. I onda me panika uhvatila sta ako je krenulo i nesto se zakomplicira a ja nisam obavila to 😅🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

keti91
    19. Studeni 2022. 12:00

lil_me

Lonmi

Keti prekrasna je 😊
    Jedva cekam roditi 😔

Za kilazu se nemoj sekirati ja nisam dobila puno na kilazi al sam bila buca kad sam zatrudnila...
    Evo s 90 otisla roditi i evo vec imam sad 73 a rodila 02.11 ako ces dojiti to ce vrlo brzo otici..

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.