Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    07. Studeni 2022. 21:50

puna_pitanja

snowwhite1410

BlairWaldorf

snowwhite1410

razigrana

ribic

Meni doktorica opala po stengama za vikend i ima langetu i nema je minimalno tjedan dana. A za dalje ovisno o kontroli kod doktorice njene. Prebacila me drugoj kolegici ali ono, nemres vjerovat 🤦‍♀️

A to ti je zadnji put kod nje pa onda u bolnicu ili?

Ovak se ja osjecamhttps://ibb.co/VWVVJ8D

Točno tako je meni danas identično 😅😅😅 beba cijeli dan ima party 😅 još kad popijem antibiotik

Ja sam pila Sumamed zbog glupe ureaplazme, uzela sam bila odmah i probiotike.

https://ibb.co/BZssjJp jel može ovo ja nemam pojma nije mi ništa rekla u apoteci

Mozes, ja sam zbog ureaplazme pila sumamed, i s njim sam uzimala boulardi i bile su mi super, prvi dan bez njih me zeludac bolio, otkad sam ih uvela su tegobe prestale.

I mene počeo boljet želudac šta nije dovoljno da izvinete sva sam sj.... i sada još i želudac i antibiotik 😅

razigrana
    07. Studeni 2022. 21:51

Cure, kupila sam danas pilates loptu. Koliko pomaze? Nekako mi maleni ne nagovjestava da ce brzo van :/ . Setam, pijem caj, sad sam uzela loptu, ali ne znam sto bih jos mogla, svi kazu seks, ali ne mogu ni pomisliti na to 😭

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• ribic
    07. Studeni 2022. 21:51

Lonmi

ribic

snowwhite1410

ribic

Meni doktorica opala po stengama za vikend i ima langetu i nema je minimalno tjedan dana. A za dalje ovisno o kontroli kod doktorice njene. Prebacila me drugoj kolegici ali ono, nemres vjerovat 🤦‍♀️

A joj možda se vrati još koji pregled prije poroda 😅to je baš nezgodno kada si kod jedne cijelu noć i onda je nema pred kraj

A meni je porod za max 21 dan tak da sumnjam. Ak dobro, sta je tu je.,

A doktorica ti je u bolnici ili?
    Ma dobro bitno da imas zamjenu, znalo se desiti da su ovi u domovima zdravlja imali koronu pa te nije primio nitko, rekli su ako je nesto na hitnu 😒
    Ja bi pop…. da me sad ne pogleda, jedva cekam pregled 😂

Je je, u bolnici. Al vodila me do sad privatno i ima sve moje nalaze u malom prstu.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

snowwhite1410
    07. Studeni 2022. 21:57

razigrana

Cure, kupila sam danas pilates loptu. Koliko pomaze? Nekako mi maleni ne nagovjestava da ce brzo van :/ . Setam, pijem caj, sad sam uzela loptu, ali ne znam sto bih jos mogla, svi kazu seks, ali ne mogu ni pomisliti na to 😭

Sada kada rodiš ❤️ prije nego misliš da hoćeš 😅🙈 tu baš ne možemo ništa beba odluči kada je spremna 😅 ti nastavi s loptom čajem uzmi datulje i one pomažu 🙈za sex ne znam 😅😅😅

UrsulaBaby
    07. Studeni 2022. 23:38

razigrana sacekaj vec kad si mogla da stignes rodit 11.11 da bude kul datum 🤣 salim se, zelim ti svu srecu i budi strpljiva ❤️ prijateljica mi je prenjela dva, tri dana i hodala je dosta i uz stepenice i kaze da je ti pomoglo haha

ZM: 15.03.2022
    TERMIN:20.12.2022
    Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

UrsulaBaby
    07. Studeni 2022. 23:43

iii moram komentirati kad vidim da pricate o dobivanju kika u trudnoci. e ovako, ja sam imala 60 kg prije trudnoce, prva tri mjeseca sam povracala i i tu sam izgubila 3 kg, sto znaci imala sam 57. mucnine prosle, ali ja morala strogo mirovati i moram mirovati sve do danas.. sada sam na 75 🤷🏻‍♀️
    ali nalazi su svi uredni, dobri tako da necu frku stvarat oko toga.. vjv kako mirujem kile se skupljaju, ne trosim nista a jedem umjereno i zdravu i nezdravu hranu. 
    tako da, zene moje s kilama se ne zamarajte sve dok su nalazi uredni. posle cemo isto biti jedna drugoj podrsja da se vratimo na staro, a do tad najvaznije je bebice donijeti zive nam i zdrave na svijet 😍
    podrska za sve 

Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

UrsulaBaby
    07. Studeni 2022. 23:50

https://www.simpleimageresizer.com/_uploads/photos/7258f7ce/32EFF264-4C12-4E0E-8D9F-D4D731E4CEBA_50.jpeg

jest da imam 75 kg, al furam ja to dobro nadam se 💪🏽🤣

Cekamo malog Stipu 💙
    🤰🏻❤️

Lonmi
    08. Studeni 2022. 08:10

Ribic ne brini nista, curke su velike, zdrave. Do poroda ce jos ona doci.
    Ja sam isto rekla kako bi bilo super da onaj koji vodi trudnocu bude i na porodu, ali sta ces.
    Dođes u bolnicu, svaki put drugi doktor, nikad ne znas sta ce koji reci 😒.
    .
    Cure koje sibaju bh kontrakcije. Jel vam to svakodnevno? Mislim na ove bolne. Mene je ovu noc od 22h pa do 2h ujutro. I zaspala sam, probudila se i dalje su, uzas. 

Baćo
    08. Studeni 2022. 08:50

Lonmi

Ribic ne brini nista, curke su velike, zdrave. Do poroda ce jos ona doci.
    Ja sam isto rekla kako bi bilo super da onaj koji vodi trudnocu bude i na porodu, ali sta ces.
    Dođes u bolnicu, svaki put drugi doktor, nikad ne znas sta ce koji reci 😒.
    .
    Cure koje sibaju bh kontrakcije. Jel vam to svakodnevno? Mislim na ove bolne. Mene je ovu noc od 22h pa do 2h ujutro. I zaspala sam, probudila se i dalje su, uzas.

Meni su cesce npr kad sam dan prije ili taj dan bila bas aktivna. Jucer npr nisam i 2x put me samo uhvatilo. 

24.12.2022. 💙

• Kokili
    08. Studeni 2022. 09:09

snowwhite1410

https://ibb.co/K9sFwLx evo dobila Sumamed 😵sada ne znam kada mi je najbolje popiti i da s čime 😅😅😅 jesti ću prije

I ja sam bila pozitivna na bshb ako si radila bris. Ne daju ti antibiotik sad za to jer nema potrebe. Na porodu se dobije inekcija antibiotika za to, ne prije. Guglala sam da bar 50% zena ima tu bakteriju doli i da nije nista opasno, vec kad beba prolazi porodajni kanal da ne skupi za to tek na porodaju. Tako sam ja dobila

34 ♏👩‍🦰,34♉🧔
    Pokusaji od 10/20
    4.11.2022. Curica ❤
    ⏸ 9.9.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.