Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Baćo
    07. Studeni 2022. 15:25

snowwhite1410

Evo meni je nalaz pozitivan na beta-hemolitičkistreptokok grupe B.Moram ići po antibiotik dali je još netko pozitivan ili samo ja

I ja ! Cekam da vidim sta ce gin reci🙏🏽 

24.12.2022. 💙

snowwhite1410
    07. Studeni 2022. 15:27

BlairWaldorf

NanaJ

BlairWaldorf

NanaJ

BlairWaldorf

Hvala cure ! 😄 Opet anatomiju, pa to smo prosli u 12. i 20tom tjednu 🤷

Meni na svakom uzv gleda anatomiju od glavice do nozica sve pregleda 🤷🏻‍♀️ iskreno ja to i volim bar znam da je sve s malim ok

A dobro i meni pogleda sad sam gledala tad ju nalaz biometrije gdje mjeri glavicu, bedrenu kost … Naravno da mora sve pogledati ! Ma joj ma oprala me trema 😎🤷🥰🙏

Ma kakva trema, dok ti osjecas bebicu uredno sve je ok a ovo je samo mjera predostroznosti 🥰 relano bebica je vec razvijena sad je najbitnija masa znaci i tvoji protoci i pluca bebice se jos malo razvijaju 😊

To si ja mantram ! Hvala ti ❣️

Ja nisam jos testirana na streptokok, to me čeka uskoro. Koji ste antibiotik dobile ?

BlairWaldorf 😅 ja ne znam tek idem po nalaz i po antibiotik pa cu napisati sad me zvala sestra da je pozitivan to je rizik kod vaginalnog poroda za bebu da nebi dobila upalu pluća 

BlairWaldorf
    07. Studeni 2022. 15:31

snowwhite1410

BlairWaldorf

NanaJ

BlairWaldorf

NanaJ

BlairWaldorf

Hvala cure ! 😄 Opet anatomiju, pa to smo prosli u 12. i 20tom tjednu 🤷

Meni na svakom uzv gleda anatomiju od glavice do nozica sve pregleda 🤷🏻‍♀️ iskreno ja to i volim bar znam da je sve s malim ok

A dobro i meni pogleda sad sam gledala tad ju nalaz biometrije gdje mjeri glavicu, bedrenu kost … Naravno da mora sve pogledati ! Ma joj ma oprala me trema 😎🤷🥰🙏

Ma kakva trema, dok ti osjecas bebicu uredno sve je ok a ovo je samo mjera predostroznosti 🥰 relano bebica je vec razvijena sad je najbitnija masa znaci i tvoji protoci i pluca bebice se jos malo razvijaju 😊

To si ja mantram ! Hvala ti ❣️

Ja nisam jos testirana na streptokok, to me čeka uskoro. Koji ste antibiotik dobile ?

BlairWaldorf 😅 ja ne znam tek idem po nalaz i po antibiotik pa cu napisati sad me zvala sestra da je pozitivan to je rizik kod vaginalnog poroda za bebu da nebi dobila upalu pluća

Da, znam. Nazalost to nije rijetko ali antibiotik bude bakteriju sredio 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

💜Medenko
    07. Studeni 2022. 15:43

snowwhite1410

Evo meni je nalaz pozitivan na beta-hemolitičkistreptokok grupe B.Moram ići po antibiotik dali je još netko pozitivan ili samo ja

hvala ti na komplimentu😚...nadam se da će ti antibiotik riješiti sve🙏🏽i vjerujem da će sve biti ok..držim🤞🏼

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

• ribic
    07. Studeni 2022. 16:11

Meni doktorica opala po stengama za vikend i ima langetu i nema je minimalno tjedan dana. A za dalje ovisno o kontroli kod doktorice njene. Prebacila me drugoj kolegici ali ono, nemres vjerovat 🤦‍♀️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

razigrana
    07. Studeni 2022. 17:07

ribic

Meni doktorica opala po stengama za vikend i ima langetu i nema je minimalno tjedan dana. A za dalje ovisno o kontroli kod doktorice njene. Prebacila me drugoj kolegici ali ono, nemres vjerovat 🤦‍♀️

A to ti je zadnji put kod nje pa onda u bolnicu ili?

Ovak se ja osjecam https://ibb.co/VWVVJ8D

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Lavendera
    07. Studeni 2022. 18:17

Lonmi

Lavendera da bas se slijedimo 😂 i raspadamo.
    Bilo mi je to sumnjivo, dohrana je bila suho zlato u tom trenu, nadam se da vise nisu takvi, il sam bas smjenu pogodila 😂. Donesu one meni nju iza vizite ujutro i kazu ne treba jesti bla bla. Cekajte vecer pa vam pokazemo dojenje itd. i tako ti ja cekala, ne znajuci nist, prvo dijete, nisam ju ni na cicu znala staviti, bas nista. Ma instinkt definitivno. Ovaj put bi definitivno zahtijevala da ju hranim il bi bar rekla da joj daju dohranu, ne mozes utjecati ali cisto da ih opomenem. Nadam se da ce curka odmah k meni, necu nepotrebni stres. Jos dok zbog te korone ne smijes van iz sobe 🥴, definitivno mogu raditi sta hocu u takvoj situaciji. Meni je osoblje ginekologije bilo super, pedijatrija mi se mrvu zamjerila. Vec zadnju noc i dr jutro su dosle super sestre, ove prije sam bas eto pogodila 😂. Inace je rodiliste super, ali kao i svugdje, naletis 😂

Hahaha doslovno raspad sistema sto se tice prepona, zdjelice, kukova, svega😂 Ajd jos malo, mozemo mi to💪🏻
    To kad je cijelo vrijeme s tobom onda znas i kako je jela i sve sve sve. Sad cemo biti spremnije i iskusnije🥰
    Da .. Ne smijes u biti nigdje.. Kod nas je cak za sad kao dozvoljeno da jedna osoba po izboru rodilje dode u posjetu jednom dnevno na 15 min kao i provede to vrijeme u sobi. Al mislim realno sta ti je 15 min da ti muz dode. Ne stigne te ni pitat kako si, malo dijete uzet i aj pa-pa🤦🏻‍♀️ Nadam se da nece bar to ukinut, kad je svako malo druga politika oko toga.. Bit cu zadovoljna i s tih 15 min samo da ne ukinu, nije super al bolje ista nego nista.. 😂

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lavendera
    07. Studeni 2022. 18:21

BlairWaldorf

Cure sutra pregled, jel normalno sto imam tremu, opet 🤷 što će mi sad gledati u 34 tjednu ?

Meni je pred svaki pregled tako, trema i nervoza, oka ne sklopim kroz noc, ne mogu protiv toga😂
    I ja sutra isto pregled, ctg i uzv, drzim nam palceve da bude sve dobro🤞🏻🥰
    Javi se i sretnooo🤞🏻

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

snowwhite1410
    07. Studeni 2022. 18:26

https://ibb.co/K9sFwLx evo dobila Sumamed 😵sada ne znam kada mi je najbolje popiti i da s čime 😅😅😅 jesti ću prije 

snowwhite1410
    07. Studeni 2022. 18:29

razigrana

ribic

A to ti je zadnji put kod nje pa onda u bolnicu ili?

Ovak se ja osjecamhttps://ibb.co/VWVVJ8D

Točno tako je meni danas identično 😅😅😅 beba cijeli dan ima party 😅 još kad popijem antibiotik 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.