Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Salvatore19
    07. Studeni 2022. 14:08

BlairWaldorf

Cure sutra pregled, jel normalno sto imam tremu, opet 🤷 što će mi sad gledati u 34 tjednu ?

Ja sam bila u trudnickoj, jer me moja gin poslala da vodim dalje u bolnici trudnocu. 
    Prosli nalaze, vaganje, pogledao je cerviks, i onda uzv. Kak je beba okrenuta, prosao je anatomiju jos malo da vidi jel sve ok, protoke gledao, i izmjerio glavu, trbuh, bedrenu kost kod bebe. Nije mi rekao koliko ima grama. Dogovoren pregled za 36tt, tada bris na bhsb i pretpostavljam sve isto ovo haha. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

BlairWaldorf
    07. Studeni 2022. 14:22

Hvala cure ! 😄 Opet anatomiju, pa to smo prosli u 12. i 20tom tjednu 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

NanaJ
    07. Studeni 2022. 14:37

BlairWaldorf

Meni na svakom uzv gleda anatomiju od glavice do nozica sve pregleda 🤷🏻‍♀️ iskreno ja to i volim bar znam da je sve s malim ok 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

💜Medenko
    07. Studeni 2022. 14:49

Salvatore19

Mene bas uznemiravaju s tik kilama. Dobila sam 14-15kg, ovisi kad me vazu… u 34tt sam. Stalno mi govore kako to nije dobro, kako moram na restrikciju. Ginekologinja mi zabranila sve ugljikohidrate, ali SVE. Probala sam, skoro sam u nesvijest pala nakon 2 dana, osjecala se grozno lose. Zadnji put mi veli "ocito nesto krivo radite". Plakala sam vec vise puta zbog toga, osjecam se odvratno, ne zelim da me itko gleda, dira, slika. Sad je mojoj familiji bas super kak sam trudna i okrugla, pa bi me slikali za uspomenu, a ja se rasplacem. Ne zelim ni gledat te slike skrivam lice itd. Sad mi se opet place kad ovo pisem.
    Trudim se jest sto manje, onda budem gladna, pa ne znam sta da radim. Sve vidim u kalorijama i nista najradije ne bi jela. Po njima, ja do kraja ne bi trebala dobit ni 1kg vise, a ne znam jel to dobro za dijete ili ne. Mogu ja sad krenut u ful starving mode, i doslovce gladovat do poroda, ali me strah zbog bebe. I tak svaki dan se mucim i trpim.

draga moja...nisam neki stručnjak za kile ali iskreno ako nemaš nekih zdravstvenih problema ne vidim razlog zašto bi se trebala osjećati loše.Iskreno trudnoća bi za svaku ženu trebalo biti prekrasno iskustvo i najljepše doba,ponosno se slikaj,smiješi i budi sretna😍..to je sada i tko zna kad opet i da li...Netko sa manje kila može imati puno više problema nego ti..netko sa puno manje godina više muka nego ja i obrnuto🤷🏽‍♀️Mislim da je psiha bitan okidač i da trebaš se osjećati dobro zbog same sebe i bebice a ne slušati tko šta kaže ili misli...nije vrijedno vjeruj mi...proći će i ovo..neka od nas će imati više za skidati ili manje..na kraju priče tako nebitno po meni🙈ili si sretan ili nisi..zato ne dopusti da ovakve stvari previše utječu na tebe..život je putovanje i vjerujem najljepše stvari su tek pred nama..Sretnooo😘💜

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽

snowwhite1410
    07. Studeni 2022. 15:07

💜Medenko

Salvatore19

Mene bas uznemiravaju s tik kilama. Dobila sam 14-15kg, ovisi kad me vazu… u 34tt sam. Stalno mi govore kako to nije dobro, kako moram na restrikciju. Ginekologinja mi zabranila sve ugljikohidrate, ali SVE. Probala sam, skoro sam u nesvijest pala nakon 2 dana, osjecala se grozno lose. Zadnji put mi veli "ocito nesto krivo radite". Plakala sam vec vise puta zbog toga, osjecam se odvratno, ne zelim da me itko gleda, dira, slika. Sad je mojoj familiji bas super kak sam trudna i okrugla, pa bi me slikali za uspomenu, a ja se rasplacem. Ne zelim ni gledat te slike skrivam lice itd. Sad mi se opet place kad ovo pisem.
    Trudim se jest sto manje, onda budem gladna, pa ne znam sta da radim. Sve vidim u kalorijama i nista najradije ne bi jela. Po njima, ja do kraja ne bi trebala dobit ni 1kg vise, a ne znam jel to dobro za dijete ili ne. Mogu ja sad krenut u ful starving mode, i doslovce gladovat do poroda, ali me strah zbog bebe. I tak svaki dan se mucim i trpim.

draga moja…nisam neki stručnjak za kile ali iskreno ako nemaš nekih zdravstvenih problema ne vidim razlog zašto bi se trebala osjećati loše.Iskreno trudnoća bi za svaku ženu trebalo biti prekrasno iskustvo i najljepše doba,ponosno se slikaj,smiješi i budi sretna😍..to je sada i tko zna kad opet i da li…Netko sa manje kila može imati puno više problema nego ti..netko sa puno manje godina više muka nego ja i obrnuto🤷🏽‍♀️Mislim da je psiha bitan okidač i da trebaš se osjećati dobro zbog same sebe i bebice a ne slušati tko šta kaže ili misli…nije vrijedno vjeruj mi…proći će i ovo..neka od nas će imati više za skidati ili manje..na kraju priče tako nebitno po meni🙈ili si sretan ili nisi..zato ne dopusti da ovakve stvari previše utječu na tebe..život je putovanje i vjerujem najljepše stvari su tek pred nama..Sretnooo😘💜

Ma kako lijepo si napisala 😍😍😍💗💗💗💗

BlairWaldorf
    07. Studeni 2022. 15:11

NanaJ

BlairWaldorf

Meni na svakom uzv gleda anatomiju od glavice do nozica sve pregleda 🤷🏻‍♀️ iskreno ja to i volim bar znam da je sve s malim ok

A dobro i meni pogleda sad sam gledala tad ju nalaz biometrije gdje mjeri glavicu, bedrenu kost ... Naravno da mora sve pogledati ! Ma joj ma oprala me trema 😎🤷🥰🙏

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

NanaJ
    07. Studeni 2022. 15:17

BlairWaldorf

NanaJ

BlairWaldorf

A dobro i meni pogleda sad sam gledala tad ju nalaz biometrije gdje mjeri glavicu, bedrenu kost … Naravno da mora sve pogledati ! Ma joj ma oprala me trema 😎🤷🥰🙏

Ma kakva trema, dok ti osjecas bebicu uredno sve je ok a ovo je samo mjera predostroznosti 🥰 relano bebica je vec razvijena sad je najbitnija masa znaci i tvoji protoci i pluca bebice se jos malo razvijaju 😊

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Baćo
    07. Studeni 2022. 15:17

https://ibb.co/170JTRq
    Meni danas dosao nalaz. Streptokok. Nije ipak upala bubrega. E sad stvarno ne znam nista o ovoj bakteriji, a ubi me cekanje da doktorica nazove 
    Da li je vama cure poznata ova bakt.? 33tj sam sta ce ona sad meni opet antibiotik dat? 

24.12.2022. 💙

snowwhite1410
    07. Studeni 2022. 15:20

Evo meni je nalaz pozitivan na beta-hemolitički streptokok grupe B. Moram ići po antibiotik dali je još netko pozitivan ili samo ja

BlairWaldorf
    07. Studeni 2022. 15:22

NanaJ

BlairWaldorf

NanaJ

BlairWaldorf

A dobro i meni pogleda sad sam gledala tad ju nalaz biometrije gdje mjeri glavicu, bedrenu kost … Naravno da mora sve pogledati ! Ma joj ma oprala me trema 😎🤷🥰🙏

Ma kakva trema, dok ti osjecas bebicu uredno sve je ok a ovo je samo mjera predostroznosti 🥰 relano bebica je vec razvijena sad je najbitnija masa znaci i tvoji protoci i pluca bebice se jos malo razvijaju 😊

To si ja mantram ! Hvala ti ❣️

Ja nisam jos testirana na streptokok, to me čeka uskoro. Koji ste antibiotik dobile ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.