Lavendera sad ti vjerojatno idu logikom da cim manje cackanja dolje. Meni ti je lani doktor u bolnici rekao da nece nista vise u tim tj gledati, samo aminoskopiju ako prođem termin, jer cemu cackati, da moze biti i 4cm, ako nista ne krece sve je dobro, ako krene, krene. Vjerujem da te zanima stanje, ali vjeruj mi kako god da je sad je vec dobro, bolje da te cim manje diraju, da bude cim manje bolno i da ne pokrenu nest ako nije vrijeme jos.
Meni su ti vaginalni pregledi koma, sve ovisi i na koga naletis. Lani sam jedva dosla do auta kako me jedan pritisnuo, a i to je sve vec napeto sad.
Ti samo lagano, kad stegne legni 20 min i dalje, opusti se, uzivaj ❤️
Bas mi je drago da je ono sve iza tebe.
Te kontrakcije... ja ti uopce nemam pojima o tome nist. Pocne me stezati u preponi, stegne trbuh, boli, traje ono 30-60sek i u tom trenu se moram i na pod baciti i nac neki polozaj da prestane. Znaju se ponoviti i na par min, onda pa nazad za pol h, sat, 20 min. Nema pravila. Trenutno su takve, ali mene ti strah da ne krenu one pravilne, jer bas su bolne.
Ma mislim si da je sve ok, nadam se da nece sutra biti kakva drama, vec znam da cu cijeli dan biti nervozna i na wcu 😂😂😂😂😂😂
Prije 2 tjedna sam vadila krv i šećer na tašte je bio 4,7 . Jutros sam bila naručena na ogtt koji se radi u domu zdravlja. Prvi nalaz natašte mi je bio 5.3 izašla je sestra i rekla mi preko 5.1 ne radimo to se mora u bolnicu gdje,javite se ginekologu.. Ima li tko iskustva s tim pretragama i jel to stvarno toliko loše i opasno. Ginekolog mi je tek od sutra na poslu,danas je uzeo slobodno. 28tt sam i do sada sam dobila 6kg. Doduše ostala sam trudna s malim viškom kilograma...
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
Prije 2 tjedna sam vadila krv i šećer na tašte je bio 4,7 . Jutros sam bila naručena na ogtt koji se radi u domu zdravlja. Prvi nalaz natašte mi je bio 5.3 izašla je sestra i rekla mi preko 5.1 ne radimo to se mora u bolnicu gdje,javite se ginekologu.. Ima li tko iskustva s tim pretragama i jel to stvarno toliko loše i opasno. Ginekolog mi je tek od sutra na poslu,danas je uzeo slobodno. 28tt sam i do sada sam dobila 6kg. Doduše ostala sam trudna s malim viškom kilograma…
Ma nije strasno. Čini mi se da su ti vrijednosti zanemarivo iznad. 🤷 Treba vidjeti koliki ti je šećer dva sata nakon one tekućine koju popijes.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Lavendera sad ti vjerojatno idu logikom da cim manje cackanja dolje. Meni ti je lani doktor u bolnici rekao da nece nista vise u tim tj gledati, samo aminoskopiju ako prođem termin, jer cemu cackati, da moze biti i 4cm, ako nista ne krece sve je dobro, ako krene, krene. Vjerujem da te zanima stanje, ali vjeruj mi kako god da je sad je vec dobro, bolje da te cim manje diraju, da bude cim manje bolno i da ne pokrenu nest ako nije vrijeme jos.
Meni su ti vaginalni pregledi koma, sve ovisi i na koga naletis. Lani sam jedva dosla do auta kako me jedan pritisnuo, a i to je sve vec napeto sad.
Ti samo lagano, kad stegne legni 20 min i dalje, opusti se, uzivaj ❤️
Bas mi je drago da je ono sve iza tebe.
Te kontrakcije… ja ti uopce nemam pojima o tome nist. Pocne me stezati u preponi, stegne trbuh, boli, traje ono 30-60sek i u tom trenu se moram i na pod baciti i nac neki polozaj da prestane. Znaju se ponoviti i na par min, onda pa nazad za pol h, sat, 20 min. Nema pravila. Trenutno su takve, ali mene ti strah da ne krenu one pravilne, jer bas su bolne.
Ma mislim si da je sve ok, nadam se da nece sutra biti kakva drama, vec znam da cu cijeli dan biti nervozna i na wcu 😂😂😂😂😂😂
Da, ma razumijem da sto manje cackanja to bolje, al ja ko ja, ne bi bila ja da me to sad ne kopka kad znam da je prosli put samo uzv-om pogledao dr i rekao stoji sve na mjestu😂
Bas to, mozes bit 4cm otvorena a ne pokrece se nista.. Neke zene tako hodaju tjedan dva toliko otvorene prije nego se pokrene. A znam 2-3 slucaja bliskijih gdje je u pol pregleda puknio vodenjak i eto porod.. Meni su isto vaginalni pregledi u prvoj trudnoci to pred kraj bas bili bolni, znalo me cijeli dan boliti i ici sukrvica jer nisu bas nesto njezni plus je sve to toliko osjetljivo pred taj sam kraj😬
Tako je i meni danas kad me uhvate, prepone i trbuh, ne boli ali bas neugodno uzasno.. A i realno sad mi je organizam naviknuo na to strogo mirovanje i sad setnja ili nesto kad napravim meni je napor i da ih to onda pokrece.. Tjesim se dok ne krene od leda i dok se smiri kad promjenim polozaj sve je ok. Kako se sve priblizava sve sam manje samouvjerena da sam spremna na one hardcore trudove kad krenu sibati jedan za drugim😂😂😂
Bitno je samo da ti se smire ako nades polozaj koji ti odgovara i da nisu pravilnih razmaka.. 🤞🏻❤️a i mislim da su sa svakom sljedecom trudnocom one ucestalije i neugodnije i da se ranije javljaju.
Kad imas sutra pregled? 🙈
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Prije 2 tjedna sam vadila krv i šećer na tašte je bio 4,7 . Jutros sam bila naručena na ogtt koji se radi u domu zdravlja. Prvi nalaz natašte mi je bio 5.3 izašla je sestra i rekla mi preko 5.1 ne radimo to se mora u bolnicu gdje,javite se ginekologu.. Ima li tko iskustva s tim pretragama i jel to stvarno toliko loše i opasno. Ginekolog mi je tek od sutra na poslu,danas je uzeo slobodno. 28tt sam i do sada sam dobila 6kg. Doduše ostala sam trudna s malim viškom kilograma…
Ma nije strasno. Čini mi se da su ti vrijednosti zanemarivo iznad. 🤷 Treba vidjeti koliki ti je šećer dva sata nakon one tekućine koju popijes.
Problem je što mi nisu dali tekućinu da pijem ,nego da moram u bolnicu. Tekućinu bi mi dali da je nalaz bio do 5.1,a u mene je bilo 5.3
👩❤️👨-2007 💙❤️💙💙
Čekamo 👶 03.02.2023
Sinoc je mene u 4 u noci probudila bol koja je isla od jednog kuka, preko leda, do drugog kuka. Ali nije bila u naletima, kao trudovi, nego konstantna bol, ne popusta. Reko ili je isijas sad, ili je krenulo 🙈 onda sam se nekak jedva okrenula na drugu stranu, i stavila deblji jastuk izmedu koljena, proslo kroz sat vremena. Ujutro sve normalno, nisam invalidna haha. Tako da mislim da je do spavanja na boku valjda, i taj jastuk izmedu nogu stvarno mi pomogne. Sinoc kad sam zaspala nisam ga uzela, i nije bilo dobro. Pa ako nekoga jos bole kukovi/leda neka proba staviti neki deblji jastuk izmedu nogu i koljena.
Sto se tice vaginalnih pregleda, ja sam imala valjda srece da je moja ginekologinja bila bas njezna. Sada me vodi dr.Zlopasa, i on je isto bio bas njezan, nije me nista bolilo. Lijepo je kad je netko obziran, a ne kao sivonja da cacka po tebi 🙈
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Lavendera tek u 18h 🤦♂️🙉. Ne gine mi da se crijeva ociste od nervoze 😂😂😂. Bar ce me suprug voziti i pricekati ako nista dr, jer nek me uhvati ova bol u autu ja moram stati i ici lezat 😂. Kako cu ako se ne smiri to do kraja u bolnici po 4h cekati, to me nema ni tko voziti, zbog tolikog cekanja. Lezat cu tamo na podu 😂. Drzi fige da dobim svoju slobodu sutra, makar je za mene 100m previse trenutno, ali bar za psihicki mir 😂.
Mislim da je kod tebe stanje isto, ne brini. Ma nas je to mirovanje sredilo sad, jednostavno ostanes bez kondicije i tijelo reagira na malu setnjicu. Tebi jos gore jer si strogo lezala.
Ja kao da nosim dijete od 15kg među nogama, a tko zna, vjerojatno je oko 2,5 😂, ako i toliko, prije 3 tj je bila 1840g.
Sad ces sigurno ic generalku radit po kuci 😂
Kod mene nema smisla, ja cistim, mala nosi 😂
Problem je što mi nisu dali tekućinu da pijem ,nego da moram u bolnicu. Tekućinu bi mi dali da je nalaz bio do 5.1,a u mene je bilo 5.3
A kaj si jela sinoc navecer?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sinoc je mene u 4 u noci probudila bol koja je isla od jednog kuka, preko leda, do drugog kuka. Ali nije bila u naletima, kao trudovi, nego konstantna bol, ne popusta. Reko ili je isijas sad, ili je krenulo 🙈 onda sam se nekak jedva okrenula na drugu stranu, i stavila deblji jastuk izmedu koljena, proslo kroz sat vremena. Ujutro sve normalno, nisam invalidna haha. Tako da mislim da je do spavanja na boku valjda, i taj jastuk izmedu nogu stvarno mi pomogne. Sinoc kad sam zaspala nisam ga uzela, i nije bilo dobro. Pa ako nekoga jos bole kukovi/leda neka proba staviti neki deblji jastuk izmedu nogu i koljena.
Sto se tice vaginalnih pregleda, ja sam imala valjda srece da je moja ginekologinja bila bas njezna. Sada me vodi dr.Zlopasa, i on je isto bio bas njezan, nije me nista bolilo. Lijepo je kad je netko obziran, a ne kao sivonja da cacka po tebi 🙈
Ja vec dva puta imala ful bol u ledima (jednom desno i jednom lijevo) koja nije popustala pa popila normabel i ujutro ko nova se probudila. Valjda na bubreg ili neki zivac su se bile nasadile.
Vaginalni je ok dok ne krene otvaranje. Meni moja doktorica radila i nikad bolilo do zadnji put kad prvi put bila otvorena 1 prst.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Meni su rekli u bolnici preko 5.1 ne radi Ogtt jer se to smatra gestacijskim... Svakako vidi sa ginekologom sto ce reci. Isto vrijedi ako ti npr 1 vadenje bude ok,a drugo ili treće ne..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji