![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Jutro cure evo mene s pregleda🙈
Mala spavala ko top na ctgu, nikako ju razbudit, pa rekla sestra lezite na leda to ih nazivicira pa se razbacaju, i tek se tada razbudila, ali ja nisam mogla dugo na ledima lezat jer mi se pocelo bas jako jako vrtiti..🙄
Ctg zabiljezio jedan trud ali dr nije dizala frku strku, uzv radila samo, mjere za 37+4, vaginalno nista nije gledala i samo je rekla do subote terapija, nema vise mirovanja, polagano sve pa kada osjetim da trebam usporit i prilec tako i napraviti i to je to☺️🥰
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Baćo ja sam otisla samo u malu setnju, ostalo kroz dan sam aktivna po kuci koliko jesam, ostalo zalegnem 😂. Ma najgore mi to sto krenu kad legnem spavati 🥴
Lavendera ajme odlicnoooo ❤️❤️❤️, sad uzivaj, nadoknadi sve ❤️😘
Drzi mi fige sutra, da se mogu i ja razbacati koliko je uopce moguce uz ove kontrakcije. Nadam se da nisam na 3 prsta otvorenosti 😂
Kokili ❤️ kako si ? Čekamo da se javiš ☺️da je sve ok i kada ideš kući 😊
Jucer su me pustili kuci 😃 kao puna 3 dana nakon carskog, inace si puna 2 dana nakon vaginalnog poroda u bolnici.
Luna je odlicno, papa ko velika, spava, kaka, sve po redu.
Ja san mislila da ce bit tesko oporavit se i sve, ali ja se osjecam odlicno. U petak je bio porod, od nedjelje ne pijem nista za bolove, bez problema hodanje, ustajanje, sjedenje. Bilo me strah kako cu na wc da nesto ne pukne, ali stolicu obavila odmah kad sam dosla doma ko da nista nije bilo.
Majke mi, da je svaka trudnoca i porod ovakav, stalno bih imala djecu 😂😂😂
Mliko doslo u bolnici odmah sljedeci dan, curi na sve strane-dojim nju+izdajalica nakon da ima bocicu za posli. Bas sve za pozeljet i nadam se da ce i svim drugim curama bit lako i lipo ko i meni ❤❤❤
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Jucer su me pustili kuci 😃 kao puna 3 dana nakon carskog, inace si puna 2 dana nakon vaginalnog poroda u bolnici.
Ja san mislila da ce bit tesko oporavit se i sve, ali ja se osjecam odlicno. U petak je bio porod, od nedjelje ne pijem nista za bolove, bez problema hodanje, ustajanje, sjedenje. Bilo me strah kako cu na wc da nesto ne pukne, ali stolicu obavila odmah kad sam dosla doma ko da nista nije bilo.
Mliko doslo u bolnici odmah sljedeci dan, curi na sve strane-dojim nju+izdajalica nakon da ima bocicu za posli. Bas sve za pozeljet i nadam se da ce i svim drugim curama bit lako i lipo ko i meni ❤❤❤
Kokili ❤️❤️💖💓💖 ajme meni 😍😍😍😍 koliko je ovo sve lijepo pročitat ❤️ sada je i meni lakše kada znam da ti je tako lijepo bilo 🥰🥰🥰i za bebu mi je drago da je dobro da jede i da napreduje i za tebe što se super osjećam i sve super i što si brzo došla kući 😍 sada mene sve to čeka ali obzirom na tvoje divno iskustvo nadam se da će i meni biti tako ❤️
E da, sto se tice kila, bila sam zabrinuta jer nisan dobivala skoro nista do 6./7.mjeseca tt, pa onda naglo 1 kg tjedno. Sa +12/13 isla rodit, jutros se mjerim, -9 kg. Nemojte se uopce opterecivat brojkama na vagi, glavno da jedete zdravo radi bebe i ne pretrpavate se. Sve se lako skine 😃
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
https://ibb.co/K9sFwLx evo dobila Sumamed 😵sada ne znam kada mi je najbolje popiti i da s čime 😅😅😅 jesti ću prije
I ja sam bila pozitivna na bshb ako si radila bris. Ne daju ti antibiotik sad za to jer nema potrebe. Na porodu se dobije inekcija antibiotika za to, ne prije. Guglala sam da bar 50% zena ima tu bakteriju doli i da nije nista opasno, vec kad beba prolazi porodajni kanal da ne skupi za to tek na porodaju. Tako sam ja dobila
Ne znam zašto je meni dala antibiotik 🙈🙈🙈 a sada kada sam počela piti ću popiti 🙈a ako mi daju injekciju ok 😅 preživjeti ću 🙈
Lavendera ajme odlicnoooo ❤️❤️❤️, sad uzivaj, nadoknadi sve ❤️😘
Drzi mi fige sutra, da se mogu i ja razbacati koliko je uopce moguce uz ove kontrakcije. Nadam se da nisam na 3 prsta otvorenosti 😂
Ma meni je jedino sto nista nije gledala vaginalno tako da ne znam uopce jel ima ikakve promjene dolje.. Samo je pregledala bebicu na uzv i to je to.. 🙄 Pitala sam i koliko bi mogla biti teska kaze ona to kad se priblizi termin.. Mislim drago mi je sto je rekla da nema vise mirovanja i sve normalno, al opet nisam bas sad mirna jer nemam pojma kakva je situacija dolje. Od sjedenja u cekaonici nakon svog tog mirovanja me naravno leda bolila dok nisam legla sad i stiskale me malo BH kontrakcije.. A kako je ctg pokazao jedan trud sad evo osluskujem 🙄Zadnja dva pregleda je dr bio puno detaljniji i sto se pregleda tice i svega. Nije me gledao vag ali je uzvom prekontrolirao stanje sa cerviksom Al ajd.. Tjesim se u dobrim sam tjednima nedaj Boze da krene sta, bit ce sve okej valjda 🙏🏻
Sretnoo ti sutra naravnooo i javi see🥰🥰 ❤️
A nadam se da nisi😬 Da cim dulje izdrzimo🤞🏻
Jesi pratila na koliko razmaka ti budu bh?
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Meni doktorica opala po stengama za vikend i ima langetu i nema je minimalno tjedan dana. A za dalje ovisno o kontroli kod doktorice njene. Prebacila me drugoj kolegici ali ono, nemres vjerovat 🤦♀️
A to ti je zadnji put kod nje pa onda u bolnicu ili?
Ovak se ja osjecamhttps://ibb.co/VWVVJ8D
Točno tako je meni danas identično 😅😅😅 beba cijeli dan ima party 😅 još kad popijem antibiotik
Ja sam pila Sumamed zbog glupe ureaplazme, uzela sam bila odmah i probiotike.
https://ibb.co/BZssjJp jel može ovo ja nemam pojma nije mi ništa rekla u apoteci
Možemo sve probiotike ako sam dobro upućena ja pila Linex i mislim i bilo mi je to ok nisam ni osjetila sumamed.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mliko doslo u bolnici odmah sljedeci dan, curi na sve strane-dojim nju+izdajalica nakon da ima bocicu za posli. Bas sve za pozeljet i nadam se da ce i svim drugim curama bit lako i lipo ko i meni ❤❤
Riječi ti se pozlatile💛🧡❤️💚💙💜💖
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Cure, kupila sam danas pilates loptu. Koliko pomaze? Nekako mi maleni ne nagovjestava da ce brzo van :/ . Setam, pijem caj, sad sam uzela loptu, ali ne znam sto bih jos mogla, svi kazu seks, ali ne mogu ni pomisliti na to 😭
draga frenica mi je uspjela sa kombinacijom sexa i ananasa...pa ti vidi💓🍍🤭
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽
Sortiraj odgovore
Najstariji