Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Martina2020
    08. Studeni 2022. 17:41

Večer cure 😊 nisam stigla čitati, budem nadoknadila navečer 🙈 samo da kratko javim , i ja bila na pregledu, malac ima 2094 g, ja sam na +3 kg, dobila doznake za rodiljni, jer mi je službeni termin 27.12. Nalazi od urinokulture uredni, uzeo mi onaj zadnji bris. Jos kontrola za 2 tj, i onda uputnica za bolnicu. Ja sam sretna da ima vec 2 kg, ako se i porodim prije, to je vec pristojna kilaza 😊 

Lonmi
    08. Studeni 2022. 18:19

ribic

Lonmi

Ja sam imala secer 5,1 kod onog prvog vađenja krvi, ponovila i bio je 5,0. Ni rijeci o gestacijskom.
    U prvoj trudnoci 5,6 isto ni rijeci.
    Na ogtt su mi vrijednosti bile niske, u normali.
    Nezz cemu toliko drame s tim secerom neki🤦‍♂️

A zato sto moze bit opasan za bebicu. I bolje ga monitorirat… Jer tu pacijent nije mama nego beba.

Jasno, ali 5,1 nije gestacijski dijabetes. To je blago poviseno, kontrolira se natrag, a ogtt se normalno odradi tamo kasnije. Htjela sam samo primjer dati da sam imala tu vrijednost secera i normalni ogtt u 2 trudnoce.
    I moj privatnik je dramio oko 5,1 kao da je 13. A ipak mi je ogtt u 26tt bio vise nego odlican. Soc ginicka nista oko toga ne radi frku, drugo da je jako poviseno. 

Lonmi
    08. Studeni 2022. 18:21

Martina super za pregled ❤️
    I tvoj bebac nas je prosel, moja je u 32 tt imala ispod 2kg.
    Nadam se da se sad popravila 😂😊

ancy2010
    08. Studeni 2022. 18:28

Lonmi

ribic

Lonmi

Ja sam imala secer 5,1 kod onog prvog vađenja krvi, ponovila i bio je 5,0. Ni rijeci o gestacijskom.

A zato sto moze bit opasan za bebicu. I bolje ga monitorirat… Jer tu pacijent nije mama nego beba.

Jasno, ali 5,1 nije gestacijski dijabetes. To je blago poviseno, kontrolira se natrag, a ogtt se normalno odradi tamo kasnije. Htjela sam samo primjer dati da sam imala tu vrijednost secera i normalni ogtt u 2 trudnoce.
    I moj privatnik je dramio oko 5,1 kao da je 13. A ipak mi je ogtt u 26tt bio vise nego odlican. Soc ginicka nista oko toga ne radi frku, drugo da je jako poviseno.

Meni je na pocetku prve trudnoce bija 5.5 na taste i nista mi nije rekla, jer su prije vrijednosti za trudnice bile do 5.6 i ona se drzi toga, rekla je da ćemo vidit kakav ce bit oggt kasnije, kad sam ga radila bija je na taste 5.2, i kasnije ona dva u redu, tako da me nigdi nije slala i sve je bilo super..

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

buhtlica23
    08. Studeni 2022. 18:47

Lonmi

ribic

Lonmi

Vidis meni su u bolnici rekli da je sve iznad 5.1 gestacijski. I da Ogtt nema potrebe radit jer se smatra da ga imas i stavljaju te na dijetu odmah. I bas sam pricala sa zenom koja je bila prije mene na pregledu i rekla joj je doktorica da mora doc lezat tjedan dana da prate secer i odma je dobila dijagnozu na nalazu gestacijskog. A na taste joj je bio 5.3.
    Valjda svaki doktor ima svoju politiku jer drugog objasnjena nemam . ..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lonmi
    08. Studeni 2022. 19:30

Ancy pa normalno, ako ogtt nije ok onda razumijem. Sta ce s secerom 5,1 drame raditi. Kazem, i meni 5,6 u prvoj i sve ok, ogtt opet uredan. Hoce to sve malo poludjeti na pocetku. Meni je i stitnjaca poludjela pa je za tj dana vec bila u normalnim vrijednostima.
    Buhtlice bas su nekako postrozili s tim secerom, rade stres. 

BlairWaldorf
    08. Studeni 2022. 20:07

Sutra puna 34 tjedna 
    https://ibb.co/mJMdKy9

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ancy2010
    08. Studeni 2022. 20:48

Lonmi

Ancy pa normalno, ako ogtt nije ok onda razumijem. Sta ce s secerom 5,1 drame raditi. Kazem, i meni 5,6 u prvoj i sve ok, ogtt opet uredan. Hoce to sve malo poludjeti na pocetku. Meni je i stitnjaca poludjela pa je za tj dana vec bila u normalnim vrijednostima.

Da tako i meni i stitnjaca poludila al sa terapijom sam je dovela u red..ma meni je gin onda rekla da me nece maltretirat s tim dijetama nepotrebno dok ne vidi oggt, bas iz razloga sta stalno minjaju granice i samo te izluđuju

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

buhtlica23
    08. Studeni 2022. 20:56

Lonmi

Jako su postrozili da, svaki put je druga vrijednost. Iako je meni doktorica rekla doslovno moli se Bogu da nemas i gestacijski uz taj tlak. Naravno da je stres bio ajme sva sam se tresla dok sam radila Ogtt 😑

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Salvatore19
    08. Studeni 2022. 20:59

Ja sam radila ogtt na Merkuru, vuk vrhovac. Nisu mi odmah nikakve rezultate govorili, samo si mi uzeli 3 ampule krvi, svaku za jedno mjerenje. Tek naknadno sam dobila rezultate... al ok, to je bolnica, pa mozda je drugacije. 
    Inace je i meni jedan nalaz stitnjaca bila podivljala, al nisam pila nikakvu terapiju, nego smo ponovili nalaz za 3tj i bilo je sve ok. Jos sam ja osla i privatno vaditi u breyer, da se uvjerim. 
    Moja gin je rekla da nekad to zna biti do laboratorija, i da treba provjerit jos, prije uvodenja neke terapije... 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.