![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
Cure, mene su ovu noć ubijali kukovi od spavanja na boku. Doslovno imam osjećaj ko da sam ih nažuljala, budući da nema više spavanja na trbuhu i leđima.
Znate kakve vježbe/načine da to malo ublažim? Stavim jastuk ispod boka, ali se u snu prevalim s njega i opet probudim od boli.🤦
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Cure, mene su ovu noć ubijali kukovi od spavanja na boku. Doslovno imam osjećaj ko da sam ih nažuljala, budući da nema više spavanja na trbuhu i leđima.
Znate kakve vježbe/načine da to malo ublažim? Stavim jastuk ispod boka, ali se u snu prevalim s njega i opet probudim od boli.🤦
Mene isto sve me boli danas se osjećam umorno jako nemam snage za ništa 🥺ja se jedva premjestim s lijeve na desnu stranu i ujutro osjećaj velike težine u trbuhu 😅ja sjedim već neko vrijeme na piletes lopti i to mi pomaže , sinoć je muž pobjegao od mene jer hrćem rekao mi je ti kao da ne možeš doći do zraka 😔ne znam šta da radim 😔 kako da si pomognem i slina u ustima isto vise je imam nikad u životu nisam hrkala niti tako da se moram dizat po noći prati zube da mi cijelu trudnoću krvare desni 😭 umorna sam od svega toga dobro je da koliko toliko mogu spavati ruke otečene nemam osjećaj u rukama sve mi ispada iz ruku i bolni zglobovi na nogama 😅 a jesam se pojadala 🙈😅
Cure, ja setam, sinoc i jutros, ali ne mogu ni puno jer me zdjelica ubija od bolova... samo sto vise setajte koliko god bilo bolno.
Evo, ja sam oduvijek imala 65-67kg, zatrudnjela sa 67, sad imam 81 iako mi je ginic rekao da max mogu dobit do 10. -.-
Boli me briga, otici ce to, vec vidim da cu biti pod stresom jer ce zahtjevati vise brige i oko hranjenja i svega, a i tocno znam da su se kg nakupili kad sam imala isijas. Otkad ponovno hodam, ne dobivam...
Drzite se 😘
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure, ja setam, sinoc i jutros, ali ne mogu ni puno jer me zdjelica ubija od bolova… samo sto vise setajte koliko god bilo bolno.
Evo, ja sam oduvijek imala 65-67kg, zatrudnjela sa 67, sad imam 81 iako mi je ginic rekao da max mogu dobit do 10. -.-
Boli me briga, otici ce to, vec vidim da cu biti pod stresom jer ce zahtjevati vise brige i oko hranjenja i svega, a i tocno znam da su se kg nakupili kad sam imala isijas. Otkad ponovno hodam, ne dobivam…
Drzite se 😘
To si u pravu, meni su se počele skupljati ubrzo nakon što sam počela ležati, a tu mi glavni problem nisu kile nego što kad bude trebalo, kondicija bude jedna velika 0
Cure, ja setam, sinoc i jutros, ali ne mogu ni puno jer me zdjelica ubija od bolova… samo sto vise setajte koliko god bilo bolno.
Boli me briga, otici ce to, vec vidim da cu biti pod stresom jer ce zahtjevati vise brige i oko hranjenja i svega, a i tocno znam da su se kg nakupili kad sam imala isijas. Otkad ponovno hodam, ne dobivam…
Drzite se 😘
Isto kod mene. Kako su mi govorili mirovanje, lezanje, tak je sve oslo u klinac. Evo upravo sam u setnji, stavila sam si na mob da broji korake i probat cu svaki dan po 2x barem vecu setnju odradit, tako do poroda.
Meni gin reklq max pol sata setati i odmah leci. To prakticki obidem zgradu i idem lec 🤣
Budem ja sad polako setnje, pa cemo vidjeti.
👱♀️ 28god
🙎♂️ 30god
💙👶 baby V
18.11.2022. 💙
Ja sam čitala da je to ipak malo pretjerivanje sa lezanjem na ledima ja nekad malo tako odmorim jer mi paše položaj, ali ne mogu cijelu noć više mi paše bok. Ja sam +8 kg do poroda negdi do 10 kg i ja zadovoljna 😀 zdravo se hranim ali takvu hranu najvise i volim i jedem inače.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure sutra pregled, jel normalno sto imam tremu, opet 🤷 što će mi sad gledati u 34 tjednu ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Snowwhite a milena. Tebe baš sa svih strana zeza, al još maaaaličko i tu smo, na finišu🥰
Ja isto muku mučim sa začepljenim nosom pa s fiziološkom i špricom ispirem prije spavanja, da bude prohodno. Kupila za bebu, na kraju ja koristim 😂
Drži se☺️
Zagreb, 32g.
🍼🐣Očekivani termin 1.12.
Cure sutra pregled, jel normalno sto imam tremu, opet 🤷 što će mi sad gledati u 34 tjednu ?
Protoke, cerviks, gramazu bebice i samu bebicu,kako je okrenuta nista posebno. Eventualno jos dogovaranje oko brisa i dogovor oko uputnice za bolnicu.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Meni su uz ctg radili bris na BSHB (valjda se tako pise),i gledala je jesam li otvorena i uzv. Naravno uz tlak,vaganje kao i svaki put do sada. I slala me na urinokulturu radi upale. Dobila antibiotik i sad pijem do cetvrtaka pa cemo vidjeti sto dalje.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji