![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Cure ne sikirajte se oko trudova vjerujte mi da cete znat kad krene, evo iz vlastitog iskustva to stvarno ne mozes zamjeniti. Ako niste sigurne da li su trudovi ili bh kontrakcije uvijek mozete i smijete popiti normabel i lijevi bok ako se smiri znaci da su lazne ako kao u mom slucaju ni na normabel ne prolazi nego su pravilne pravac hitna
Stalno otvaram da vidim jesi li se javila. Kaj su ti rekli?
Dr oko iscjetka ne dize nikakvu frku, nema ga puno i nije obilan ide od svijetlorozog do smedkastog i tak se vrtimo u krug ali je onak slizav i u zilicama ne znam kako bi drugacije opisala bas ne iscjedak, sad da li je to iritacija cerviska usljed pregleda u petak ili je sluzni cep ne znam, u petak nisam bila orvorena tako da vidjeg cemo. Ctg miran. Oni me svi tjese da bude sve ok i da sam tu na lijekovima i da nema mjesta panici. Iskreno rade sam ti nego doma pa da ai glavu razbijam
Ma da bolje da si tamo,jeli mozes jesti
Jedem ko pticica ali stvarno. Dorucak uspijem pojesti cijeli ali zato rucak i veceru pojedem pol, jednostavno nema mjesta u zeludcu a i bolje mi je manje obroke pa nek ostanu u meni nego da se silim pa sva ode van 😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure ne sikirajte se oko trudova vjerujte mi da cete znat kad krene, evo iz vlastitog iskustva to stvarno ne mozes zamjeniti. Ako niste sigurne da li su trudovi ili bh kontrakcije uvijek mozete i smijete popiti normabel i lijevi bok ako se smiri znaci da su lazne ako kao u mom slucaju ni na normabel ne prolazi nego su pravilne pravac hitna
Dr oko iscjetka ne dize nikakvu frku, nema ga puno i nije obilan ide od svijetlorozog do smedkastog i tak se vrtimo u krug ali je onak slizav i u zilicama ne znam kako bi drugacije opisala bas ne iscjedak, sad da li je to iritacija cerviska usljed pregleda u petak ili je sluzni cep ne znam, u petak nisam bila orvorena tako da vidjeg cemo. Ctg miran. Oni me svi tjese da bude sve ok i da sam tu na lijekovima i da nema mjesta panici. Iskreno rade sam ti nego doma pa da ai glavu razbijam
Uvijek bolje bit pod nadzorom… Bar moje misljenje.
Ja sam rekla ako traba do kraja samo nek on meni dode ziv i zdrav
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Tako je 💪😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
♥️
ZM 7.3
Prvi pregled 29.4. :)
Pa bravooo, 4.5 km je zbilja puno! Svaka cast. Ja se danas izlezavam cijeli dan 🙈,uzas.
Jel moguce da se blizi porod ako su cesce bh kontrakcije? Zna li itko? Jos 3 danaaaaaa
Ne mora bit, ja sam ih u prvoj trudnoci rano dobila i drzale su me sve do kraja i to ucestalo ali bez bolova, na kraju se nisam otvorila ni milimetar, niti imala svoje trudove i prinila 6 dana, tako da za mene nista nisu znacile..i sad me rasturaju svaki dan ali sa bolovima menstrualnim pa cemo vidit kako ce ovaj put zavrsit😊otvorena nisam nista jos
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Buhtlice mene stegne i zaboli, svaki cas tako. Jedva cekam srijedu i pregled da cujem kakvo je stanje sad nakon "mirovanja".
Lavendera da moja je jos mala, bebacica 😂. Vidjeti cu kako ce ona seku prihvatiti, nadam se jako dobro 😊.
Jooooj to skrivanje informacija. Il kad dođe pedijatar pa isto moras rijeci vuci iz njega van. Neka njih kod nas u sobi odmah i gotovo. Da mi ne drame i ne reguliraju opet sve, ukljucujuci i prehranu.
Ufff mojoj nisu nista jesti dali, jos su mi rekle da 24h ne mora jos jesti i onda nek ju stavim na sisu, sve kao zbog te plodne vode. Iskreno, taj dio mislim da sam pogriješila sto sam slusala. Samo nek je sve dobro i da su s nama 🙏❤️🍀, cim manje stresa tamo. Kad si iskusniji onda te tek nazivciraju.
Ajme ja jedva cekam da oribam frizider i pecnicu, ispecem mileramku i tako 😂. 15kg sam u plusu, jedem kao da mi placaju 😂
Ancy mislim da nas drugorotke sve rasturaju ovaj put 😂
Daa, jos oni bolovi kod hodanja u medunozju🙈to nista nisam imala prvi put..mogu mislit kako je tek onda sa trecom trudnocom😅
4.08.2019 baby girl👶
1/2021 blighted ovum
25.11.2022. baby boy👶
Daa, jos oni bolovi kod hodanja u medunozju🙈to nista nisam imala prvi put..mogu mislit kako je tek onda sa trecom trudnocom😅
A tu bol imam i ja, a prva trudnoca. Tako da ne znam sto tocno utjece na to. Ali prepone,stidna kost i taj konstantni pritisak kao da ce sad izletit traje vec neko vrijeme... A BH su mi krenile ima cc 2 tjedna 🧐
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
A tu bol imam i ja, a prva trudnoca. Tako da ne znam sto tocno utjece na to. Ali prepone,stidna kost i taj konstantni pritisak kao da ce sad izletit traje vec neko vrijeme… A BH su mi krenile ima cc 2 tjedna 🧐
Kako si kako emje bubica davno nisam ulazila na forum al sad idjoh pa vidoh te. 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji