Ja sam sinoć zvala hitnu ginekološku zbog BH kontrakcija jer sam ih imala toliko puno i često da mi stvarno nije bilo svejedno, u jednom trenu su bile jezivo pravilne na 5 minuta i na kraju su same od sebe prošle, al samo stezanje trbuha, nikakva bol.
Doktorica rekla da kao i sve u trudnoći može i ne mora biti. Da su normalne, pogotovo zadnjih mjeseci i ne znače da će išta krenuti niti bi smjele otvarati, ali uvijek postoje iznimke.
Ja sam sinoć zvala hitnu ginekološku zbog BH kontrakcija jer sam ih imala toliko puno i često da mi stvarno nije bilo svejedno, u jednom trenu su bile jezivo pravilne na 5 minuta i na kraju su same od sebe prošle, al samo stezanje trbuha, nikakva bol.
Doktorica rekla da kao i sve u trudnoći može i ne mora biti. Da su normalne, pogotovo zadnjih mjeseci i ne znače da će išta krenuti niti bi smjele otvarati, ali uvijek postoje iznimke.
A koji si ti tjedan? 😊
30 g. oboje
OTP 9.11.
Cure ne sikirajte se oko trudova vjerujte mi da cete znat kad krene, evo iz vlastitog iskustva to stvarno ne mozes zamjeniti. Ako niste sigurne da li su trudovi ili bh kontrakcije uvijek mozete i smijete popiti normabel i lijevi bok ako se smiri znaci da su lazne ako kao u mom slucaju ni na normabel ne prolazi nego su pravilne pravac hitna
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
A koji si ti tjedan? 😊
31, zato i jesam premrla 😬
Imala sam već takvu epizodu da su cijelu večer lupale svakih 5-10 minuta i na kraju na pregledu sve ok, pa ga eto znaj. Može biti da se maternica priprema, može biti da se lako iziritira pa se počne grčiti na pokrete bebe, neke ih trpe mjesecima a neke tek pred sami porod…
Al vjerujem da u tvojim tjednima je totalno druga briga od moje i da samo čekaš :D
Cure ne sikirajte se oko trudova vjerujte mi da cete znat kad krene, evo iz vlastitog iskustva to stvarno ne mozes zamjeniti. Ako niste sigurne da li su trudovi ili bh kontrakcije uvijek mozete i smijete popiti normabel i lijevi bok ako se smiri znaci da su lazne ako kao u mom slucaju ni na normabel ne prolazi nego su pravilne pravac hitna
Joj da znaš da sam te se sjetila sinoć. Nadam se da je u međuvremenu sve mirno?
Tako su i meni rekli, ak se smiri samo od sebe kad se ja primirim, ok je, što se na kraju i dogodilo
Stalno otvaram da vidim jesi li se javila. Kaj su ti rekli?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Lonmi
A joj, bas se onda napatila😞 Ja sam se oduvijek iskreno jezila induciranih poroda i svega, bas zbog toga sto je to za bebu jednako veliki stres kao i nama..
Moja se isto nagutala plodne vode pa sam ju osim u radaoni vidjela tek sutradan iza rucka.. drzali su ju u drenaznom polozaju jer je jako puno povracala plodne vode i dobila je samo jednu bocicu dohrane🙄 Barem kako mi je receno... Ja sam od navecer do tko zna koje doba molila da mi kazu zasto ju nisu doveli da bi mi tek ujutro sestra koja obilazi rekla zasto.. A do tad su se sve pravile lude i nista nisu govorile, sto je meni bilo uzasno jer sam mislila tko zna sta je s malom, odma 100 misli kroz glavu... 😤😤
Ma normalno, bebica kad odluci doci, doci ce.. Ja sam danas malo sjela sa curkom odgledati crtic na tvu, bila je bas sretna kad mi je u krilo sjela i mazila se🥰 Od iduce nedjelje eto mene na sve strane, ima da me muz ne moze pronaci u kuci kad se razbacam😂🤸💃🏻
I to se slazem da, bolje da se to sve polagano priprema za porod nego da ne ide i onda odjednom dripom i cime sve ne forsirati brzo otvaranje i porod .. Kolegica s posla zavrsila na induciranom porodu, toliko joj je isforsirano bilo da cim prije rodi da joj je cerviks puknio i imala je jako krvarenje i bolove da se ni nakon 3 godine ne usuduje na drugu trudnocu..😓
Moja je bila 1.5god kad smo saznali da sam trudna, isto nije shvacala tad bas, a sad u ovih pola godine je bas odrasla toliko da sve kuzi, stavi glavu na trbuh pa govori evo seka gura, pa mazi pa ljubi, prica kako ce pomagat mami kupat seku i tako, ali vidjet cemo kad dodemo doma kako ce reagirati na to da vise nije samo ona😂
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Dr oko iscjetka ne dize nikakvu frku, nema ga puno i nije obilan ide od svijetlorozog do smedkastog i tak se vrtimo u krug ali je onak slizav i u zilicama ne znam kako bi drugacije opisala bas ne iscjedak, sad da li je to iritacija cerviska usljed pregleda u petak ili je sluzni cep ne znam, u petak nisam bila orvorena tako da vidjeg cemo. Ctg miran. Oni me svi tjese da bude sve ok i da sam tu na lijekovima i da nema mjesta panici. Iskreno rade sam ti nego doma pa da ai glavu razbijam
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Dr oko iscjetka ne dize nikakvu frku, nema ga puno i nije obilan ide od svijetlorozog do smedkastog i tak se vrtimo u krug ali je onak slizav i u zilicama ne znam kako bi drugacije opisala bas ne iscjedak, sad da li je to iritacija cerviska usljed pregleda u petak ili je sluzni cep ne znam, u petak nisam bila orvorena tako da vidjeg cemo. Ctg miran. Oni me svi tjese da bude sve ok i da sam tu na lijekovima i da nema mjesta panici. Iskreno rade sam ti nego doma pa da ai glavu razbijam
Ma da bolje da si tamo,jeli mozes jesti
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Uvijek bolje bit pod nadzorom… Bar moje misljenje.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Sortiraj odgovore
Najstariji