Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    razigrana
    06. Studeni 2022. 17:26

Cure, jesu li BH kontrakcije kad se trbuh stvrdne nekoliko sekundi i onda otpusti?

30 g. oboje
    OTP 9.11.

snowwhite1410
    06. Studeni 2022. 17:33

razigrana

Cure, jesu li BH kontrakcije kad se trbuh stvrdne nekoliko sekundi i onda otpusti?

Jesu evo ja ih upravo imam 😅

snowwhite1410
    06. Studeni 2022. 17:37

Danas sam šetala i to dugo 4.5 km 🙈ali nije mi bilo lako svako toliko me zaboli pa stanem popila sam kakvu na suncu beba je sad toliko aktivna da me zaboli svako toliko ne znam vise gdje udara ali nije mi više zabavno i tesko mi je sjedati u auto dizati se i svaka rupa na cesti uzasno osjecam 😭tako da osjećam da nije vise uopće zabavno čak mogu reći da mi je na trenutak bolno valjda je to sve priprema za porod 😅

razigrana
    06. Studeni 2022. 17:40

Pa bravooo, 4.5 km je zbilja puno! Svaka cast. Ja se danas izlezavam cijeli dan 🙈,uzas.
    Jel moguce da se blizi porod ako su cesce bh kontrakcije? Zna li itko? Jos 3 danaaaaaa

30 g. oboje
    OTP 9.11.

snowwhite1410
    06. Studeni 2022. 17:51

razigrana

Pa bravooo, 4.5 km je zbilja puno! Svaka cast. Ja se danas izlezavam cijeli dan 🙈,uzas.
    Jel moguce da se blizi porod ako su cesce bh kontrakcije? Zna li itko? Jos 3 danaaaaaa

Moguće je ali koliko znam da bole leđa prije , možda netko zna bolje a jesu ti bolne kontrakcije?

BlairWaldorf
    06. Studeni 2022. 17:58

snowwhite1410

Danas sam šetala i to dugo 4.5 km 🙈ali nije mi bilo lako svako toliko me zaboli pa stanem popila sam kakvu na suncu beba je sad toliko aktivna da me zaboli svako toliko ne znam vise gdje udara ali nije mi više zabavno i tesko mi je sjedati u auto dizati se i svaka rupa na cesti uzasno osjecam 😭tako da osjećam da nije vise uopće zabavno čak mogu reći da mi je na trenutak bolno valjda je to sve priprema za porod 😅

Je, veći je ! 4,5 km !!! Ideš ! Ja kako se trenutno osjećam mislim da ne bi mogla. Doslovno preko noći mi se skoro situacija promijenila, ja vise ne mogu ni brže hodati a da se ne uspusem ili ne osjetim pritisak dolje. Dosta sam prikočila. A trenutno osjećam neku blagu mučninu. Super. 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

BlairWaldorf
    06. Studeni 2022. 17:59

razigrana

Mili Bože 3 dana do termina 😄😄😄😄❤️❤️❤️❤️

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Lonmi
    06. Studeni 2022. 18:05

Razigrana mogu i ne moraju znaciti 😂. Kad krenu one prave ne brini znati ces 😊
    Vidis da neke od nas rasturaju te bolne bh iz leđa u trbuh vec od 33 tt 😬

buhtlica23
    06. Studeni 2022. 18:19

Lonmi

Razigrana mogu i ne moraju znaciti 😂. Kad krenu one prave ne brini znati ces 😊
    Vidis da neke od nas rasturaju te bolne bh iz leđa u trbuh vec od 33 tt 😬

Bome, kod mene isto sve cesce i sve duze traju 🫣 a stomak bude kao kamen 🤣 i ako krene i slucajno lezim na ledima a nekad moram malo onda bas iz leda boli 😑

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• leptirić007
    06. Studeni 2022. 18:25

Evo i mene...

https://ibb.co/CKwh2Br

Vi ste sad već sve fkt blizu terminima, ja mislim da bum valjda zadnja tu ostala :) 
    Al sam nek bu sve ok i nek ona ostane unutra do sredine siječnja, taman da sad završim sve pripreme za nju i onda Božićne poklone...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.