Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lunadelu
    22. Ožujak 2022. 17:53

Kejsy  ❄️ ☃️

Lunadelu

Veče svima, trenutno sam u 9 tjednu. Prvi pregled sam obavila i gin. mi je reka da pijem folnu i multivitamine za trudnice.. Rečeno mi je da mogu kombinirati Novalak i folnu od Solgara, ali meni se čini da je to previse folne.. sto mislite.. hvala i sretno svima.

Dobro nam dosla
    Mozes uzimati oboje, jer novalk ima 400μg folne i Solgar folna je isto 400μg. U trudnoci se preporucuje 600μg, ali to je donja granica za trudnice, nekome se preporucuje i 1000μg. Tako da 800μg folne ti nece skoditi. Pisi kad ti je sledeca kontrola.

Hvalaa ti puno na odgovoru.. sljedeći tjedan je pregled ali javim točno kad, čekam gin. da mi javi.  Kad Vi planirate reći na poslu? Zasad uspješno krijem ali mučnine su sve češće i nezz dokad ću izdržati 

TP 27.10.

• lusika
    22. Ožujak 2022. 18:11

I ja jedva krijem na poslu, jer sam velik kavopija i pusac...sada kavu ne pijem zbog mucnina a dim cigarete nemogu primirisati. Uz sve to imam vrtoglavice te nisan bas radisna kao i inace..tako da nezz koliko dugo jos mogu kriti 

Vilmica
    22. Ožujak 2022. 19:02

Pozdrav drage trudnice! Obavila sam pregled i vidi se zumanjcana vreca 6.6mm, sto znaci da se radi o kasnijem zacecu tako da sam narucena na pregled ponovno za 2 tj. Nadam se da ce se tad vidjeti otkucaji. Inace su mi ciklusi dugi i nepravilni i ne znam kad je bila ovulacija. Buduci da mi je to jako dugo za cekati, izvadila sam betu privatno nakon pregleda (rezultati sutra) pa cemo vidjeti za 2dana da li se pravilno dupla. Svim novim trudnicama zelim dobrodoslicu i skolske trudnoce!

Vilmica
    22. Ožujak 2022. 20:51

Kejsy  ❄️ ☃️

Vilmica

Pozdrav drage trudnice! Obavila sam pregled i vidi se zumanjcana vreca 6.6mm, sto znaci da se radi o kasnijem zacecu tako da sam narucena na pregled ponovno za 2 tj. Nadam se da ce se tad vidjeti otkucaji. Inace su mi ciklusi dugi i nepravilni i ne znam kad je bila ovulacija. Buduci da mi je to jako dugo za cekati, izvadila sam betu privatno nakon pregleda (rezultati sutra) pa cemo vidjeti za 2dana da li se pravilno dupla. Svim novim trudnicama zelim dobrodoslicu i skolske trudnoce!

To je sasvim normalno za nekoga ko ima duge cikluse, obicno je tad i ovulacija kasnije. Javi sutra betu i sretno. Ponavljas je opet u cetvrtak da mozes uporediti kako se dupla ili?

Da, radila sam veceras i ponovno u cetvrtak navecer. Al to na svoju ruku, gin je samo rekla kontrola za 2 tjedna.

Lunadelu
    22. Ožujak 2022. 21:55

Kejsy  ❄️ ☃️

lusika

I ja jedva krijem na poslu, jer sam velik kavopija i pusac…sada kavu ne pijem zbog mucnina a dim cigarete nemogu primirisati. Uz sve to imam vrtoglavice te nisan bas radisna kao i inace..tako da nezz koliko dugo jos mogu kriti

Cure a sto krijete trudnocu na poslu? Znammmm ja vam zvucim kao da sam pala sa marsa, ali ne kontam razloge, imat neke ugovore tipa da ste potpisale da necete ostati u drugom stanju ili ? Za te ugovore znam i kod nas da ih je bilo.

Nekako mi se još čini dosta rano, nemam nikakvih ugovora šefovi su super ali eto.. ubrzo 

TP 27.10.

• lusika
    23. Ožujak 2022. 09:11

Kejsy  ❄️ ☃️

lusika

I ja jedva krijem na poslu, jer sam velik kavopija i pusac…sada kavu ne pijem zbog mucnina a dim cigarete nemogu primirisati. Uz sve to imam vrtoglavice te nisan bas radisna kao i inace..tako da nezz koliko dugo jos mogu kriti

Cure a sto krijete trudnocu na poslu? Znammmm ja vam zvucim kao da sam pala sa marsa, ali ne kontam razloge, imat neke ugovore tipa da ste potpisale da necete ostati u drugom stanju ili ? Za te ugovore znam i kod nas da ih je bilo.

Pa nije da se krije, ali moje misljenje je da netribaju znati prije nego li obavim pregled i vidim jeli srce kuca... Sto se tice posla radim uredski posao i imam ugovor za stalno s tim nemam problema, raditi cu  dok budem mogla. Ali misljenja sam da moje kolege i sefovi ne trebaju znati prije nego sto se uvjerim da je sve okej...naravno moja najdraza kolegica koja je s menom u uredu od prvog dana zna za trudnocu, ipak je to malo teze sakriti. 

Vilmica
    23. Ožujak 2022. 10:15

Stigao je nalaz bete 2038. Ima li netko iskustva/misljenje do slijedeceg nalaza? Ili ova vrijednost ne znaci nista sama za sebe?

Vilmica
    23. Ožujak 2022. 14:50

Kejsy  ❄️ ☃️

Vilmica

Stigao je nalaz bete 2038. Ima li netko iskustva/misljenje do slijedeceg nalaza? Ili ova vrijednost ne znaci nista sama za sebe?

Sasvim u redu za 5 a i 6 nedelju sto se i poklapa sa UZV. Samo ti jos sutra ponovi i nek se pravilno podupla 🤞🍀

Hvala cure! 
    Kejsy, sto se desava kod tebe trenutno?

Vilmica
    24. Ožujak 2022. 10:22

Popsicle

gatalinka

Glupavo mi je iskopirao ugl:
    3. Tjedan - 5-50
    4. Tj 3-426
    5 tj 19 - 7340
    6. Tjedan 1.080-56.500

Hvala ti draga. ❤️❤️❤️

Ja bas dosta brinem jer imam i tu autoimunu i svasta. Ne mogu docekat sutra 🤞🏻

Slazem se sa gatalinkom, sve je unutar referentnih tako da probaj sto manje brinuti (al znam da je to tesko)! Autoimune bolesti se smire u trudnoci tako da se nadam da nece biti problema ni po tom pitanju!! Sretno i javi nam 2.betu i sretne vijesti sa pregleda :). Ja cekam veceras i takodjer svoju 2.betu.

• mm11
    24. Ožujak 2022. 14:58

Kejsy  ❄️ ☃️

Vilmica

Kejsy ❄️ ☃️

Vilmica

Sasvim u redu za 5 a i 6 nedelju sto se i poklapa sa UZV. Samo ti jos sutra ponovi i nek se pravilno podupla 🤞🍀

Hvala cure!
    Kejsy, sto se desava kod tebe trenutno?

Trenutno sjena na 5-6 testova, pa idem danas po ozbiljniji testic, ali rano je jos 3 dana imam do vjestice, nadam se da nece ni doci. Pa po testu veceras skontam hocu sutra ici betu vaditi ili u ponedeljak, ma da mi je rano jos, ali vidjecu

jaoo drzim figeee :)

🙋🏻‍♀️31 🙎🏻‍♂️38 👩‍❤️‍💋‍👨2012 💍 2017
    radimo na bebi od 07/20
    Blagi PCOS
    Zadnja menga 02.08.22.
    Inseminacija 28.02.22.✅
    Trudnoća 12.03. +
    Termin 21.11.22.
    Trudnoća 16 tjedana! ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.