Po nekom izračunu koji sam gledala ako bude sve uredu terminko bi mi trebao biti 4.11 jel ima još neka buduća mamica koja je približno 🥰
Sve smo par dana razmaka 😃 po mom izracunu 7.11 bi trebao biti
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Po nekom izračunu koji sam gledala ako bude sve uredu terminko bi mi trebao biti 4.11 jel ima još neka buduća mamica koja je približno 🥰
Sve smo par dana razmaka 😃 po mom izracunu 7.11 bi trebao biti
A ja sam racunala da je meni 8.11, drugo dijete, imamo decka od 3 godine i 4 mjeseca.
Žene moje pozdrav samo da javim pregled i ultrazvuk odrađeni sve je uredu,otucaji srca je najljepši zvuk koji sam ikad čula ❤️
Žene moje pozdrav samo da javim pregled i ultrazvuk odrađeni sve je uredu,otucaji srca je najljepši zvuk koji sam ikad čula ❤️
Otkucaji*
Cestitke na lijepim vijestima, neka se samo tako nastave!! 🤞 Kada je slijedeci pregled?
Cure, ima li kakvih novih simptoma kod vas? Meni najteze pada nesanica jer usprkos ogromnom umoru ne mogu zaspati, a kad zaspim me probudi potreba za mokrenjem pa tako u krug.. i nikako docekat slijedeci tjedan i pregled..
Cestitke na lijepim vijestima, neka se samo tako nastave!! 🤞 Kada je slijedeci pregled?
Cure, ima li kakvih novih simptoma kod vas? Meni najteze pada nesanica jer usprkos ogromnom umoru ne mogu zaspati, a kad zaspim me probudi potreba za mokrenjem pa tako u krug.. i nikako docekat slijedeci tjedan i pregled.
Hvala puno,za dva tjedna smo opet tad ćemo i utvrditi točan datum porođaja❤️
Predivno 💜💜💜
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Cure, ima li kakvih novih simptoma kod vas? Meni najteze pada nesanica jer usprkos ogromnom umoru ne mogu zaspati, a kad zaspim me probudi potreba za mokrenjem pa tako u krug.. i nikako docekat slijedeci tjedan i pregled..
Donji dio leda me prestao boliti, napuhnutost se splasla ali neke mini mucnine su pocele - moram jesti nesto svakih 2-3 sata jer kruli u zelucu strasno i onda mi dode slabo ( a gladna nisam) - kud se prije hrana isprazni iz zeluca 🤣 grudi nesto malo bole, mali grcevi su prisutni u trbuhu i to je to
Drzin fige da ne krene povracanje 😰
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
A da ne krenem pricati o zedi i odlasku na wc svako malo, strasno 🤣
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Sortiraj odgovore
Najstariji