A da ne krenem pricati o zedi i odlasku na wc svako malo, strasno 🤣
Meni se pocele javljati mucnine...u prvoj trudnoci sam do 17 tjedna povracala i bilo mi je uzas, a glad prisutna...nadam se da sada nece tako biti
Ispričavam se, nisam vidjela da ste pisale prije 😂
Drago mi je da si čula srce i da je sve u redu ❤️ nadam se da će tako i ostati
Hvala od srca ,drago mi je da je i tvoj prošao odlično.
U trenutnoj sam fazi gladi,konstantnog umora,napuhanost popraćena plinovima me baš baš muči. Što se tiče mučnine i povraćanja za sad ništa pretjerano zna mi u toku dana doć osjećaj povraćanja i mučnine ali čim se umirim prođe.
Evo da javim kako je bilo na prvom ultrazvuku. Vidjela se GV i ŽV kao i plod. Vidjelo se i nekakvo treperenje na ekranu što je doktorica rekla da bi moglo biti srce ali nije sigurna jer je još rano. CRL 0.38 cm, što me stavlja na 5+6 danas. Termin 8.11 😍🥰
Želimbiti mama, kako je tebi prošao ultrazvuk?
Cestitke na dobrom pregledu i samo neka se tako nastavi!! :) vjerujem da se sada lakse dise..
Nadam se da uskoro čitamo o još dobrih pregleda 🥰
Meni su se počele javljati mučnine, najčešće ujutro, ali bude i kroz cijeli dan. Većina stvari mi nije više fina, jedino što me baš privlači su mandarine i naranče i slanac. Sve ostalo se natjeram jesti, ali nije baš da uživam. Mislila sam prije da sam bila umorna. Ovo sad nije normalno. Spavam oko 8 sati po noći, i nakon što dođem doma s posla, odspavam još dva sata. Doslovno na pola smjene mi se oči zatvaraju i moram nešto raditi da me umor ne obuzme totalno. Hvala Bogu, radim 5.5 h na dan, tako da imam vremena odmoriti.
Grčevi kao menstrualni su prestali, što me ne veseli jer ne pomislim 50x na dan da nešto nije u redu 😂🙈
Jeste već nekom rekli za trudnoću? Ako da, kome?
Ja sam rekla decku cim sam sa testom izasla iz kupaonice prije 2 tjedna, sinoc prijateljici. Cekam 1 pregled da kazemo starcima.. nekako mi je prerano jer uvijek mislim sto ako se nesto dogodi, veselis se prerano 🤔 kad vi mislite objavit vijesti?
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Nadam se da uskoro čitamo o još dobrih pregleda 🥰
Meni su se počele javljati mučnine, najčešće ujutro, ali bude i kroz cijeli dan. Većina stvari mi nije više fina, jedino što me baš privlači su mandarine i naranče i slanac. Sve ostalo se natjeram jesti, ali nije baš da uživam. Mislila sam prije da sam bila umorna. Ovo sad nije normalno. Spavam oko 8 sati po noći, i nakon što dođem doma s posla, odspavam još dva sata. Doslovno na pola smjene mi se oči zatvaraju i moram nešto raditi da me umor ne obuzme totalno. Hvala Bogu, radim 5.5 h na dan, tako da imam vremena odmoriti.
Grčevi kao menstrualni su prestali, što me ne veseli jer ne pomislim 50x na dan da nešto nije u redu 😂🙈
Jeste već nekom rekli za trudnoću? Ako da, kome?
Ja sam rekla decku cim sam sa testom izasla iz kupaonice prije 2 tjedna, sinoc prijateljici. Cekam 1 pregled da kazemo starcima.. nekako mi je prerano jer uvijek mislim sto ako se nesto dogodi, veselis se prerano 🤔 kad vi mislite objavit vijesti?
Nakon sto vidimo da je sve u redu, kuca srce i znamo termin, reci cemo mojim i suprugovim roditeljima. Ostalima kada prodje prvo tromjesjecje.
Cure koje ste obavile preglede, jeste dobile pretrage (vadjenje krvi..) koje trebate obaviti do slijedeceg pregleda?
Mi ćemo najužoj obitelji reći sad za vikend, a ostalima nakon prvog tromjesečja. Ja sam rekla jednoj prijateljici, a muž baš jako želi reći najbližim prijateljima, tako da će i njima objaviti uskoro.
Sto se tice pretraga, med.sestra mi je dala uputnice za krv i urinokulturu i rekla da to obavim prije nego što dođem na prvi pregled kod njih. Kad mi bude prvi pregled bit ću 8+6 tako da je valjda htjela da to obavim prije
Nije uopce losa ideja sa nalazima doci na 1.pregled! Kako ste, drage trudnice? Cime kratite dane do prvog ili slijedeceg pregleda?
Drage trudnice, imate li kakvih simptoma, ja vec par dana imam uzasne mucnine i vec mi se pojavio osjecaj gađenja na neke mirise ( kave, kapule, mesa...) nadala sam se da ce me to u ovoj trudnoci zaobici ali nije..
Za sada mi jos pamuzu naranče i naranđin sok, krekere nisam provala, hvala na savjetu... da kazu ako su mucnine da je trudnoca u redu hahahah jedino je to pozitivno...s prvim mi je jos gore bilo pa me sve napalo i 2 hematoma, prerano otvaranje i trudovi i na kraju porod na vakum...
Za sada mi jos pamuzu naranče i naranđin sok, krekere nisam provala, hvala na savjetu… da kazu ako su mucnine da je trudnoca u redu hahahah jedino je to pozitivno…s prvim mi je jos gore bilo pa me sve napalo i 2 hematoma, prerano otvaranje i trudovi i na kraju porod na vakum…
Jao, svaka ti cast sto si prosla i na hrabrosti za drugu trudnocu!! Nadam se da ce ti ovog puta puta puno lakse i mirnije sve proci. Ja vec sad (zbog teskog poroda i oporavka) imam uzasan strah od slijedeceg.
Na kraju je s bebom bilo hvala bogu sve u redu, vakum je dobro izveden, nismo imali posljedica...sada je vec velik decko sa 3 i pol godine...sve se to brzo zaboravi, ali bas me ova mucnina vratila u to stanje...
Sortiraj odgovore
Najstariji