Evo i mene, čini mi se da je moja beba prva u prosincu :D
11 dnt beta 280, 13 dnt beta 580, prvi i uspješni pokušaj ICSI. Nadam se da ce tako i ostati. Ja mislim da imam sve simptome koje ste nabrojale osim povraćanja Sise su mi napete ko puška, grčevi u trbuhu, a još koristim utrogestan pa sam luda od toga i od mokrih gaća non stop. A da ne govorim kako mi je to nezgodno na poslu. Ali dobro, samo da sve ostane dobro, termin je za sad 2.12., a po računici smo 4+3. :)
@kejsy nadam se da javljaš dobre vijesti. :)
ajoj... :/
al dobro, nije još sve prekriženo, pričekaj sljedeću betu <3
hvala ti na savjetu, pokušat ću pronaći gdje ih ima kupiti.
Ono što me još muči je svakako višak kilograma s kojim sam ušla u trudnoću. Inače variram non stop, dijete, debljanja. 75-85 kg puno puta do sad. Nažalost, sad krenula sa 85. Nikako se nisam prije mogla natjerati na disciplinu, počinjala svakog pon, ali većinom već u srijedu odustajala. Znam da ćete sad reći da mislim na kile kasnije, ali iskreno bojim ih se zbog svog i bebinog zdravlja. :( Ima li netko sličnu situaciju?
Evo ja vadila danas betu .... i mislim da je to ok.... sutra zovem ginekologicu da se za drugi tj naručim na pregled
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Nakon risenog 1.pregleda, 2. mi je vec u petak, 1.4 u bolnici pa cemo vidit ato ce nam tamo doktori reci za miome.. prije toga vaditi krv, piskiti u casice par puta i tako 😀
Prijavljujem nikakve bolove, nikakvo trcanje na wc, ali kao neke mucnine i rupa u zelucu vec tjedan dana sigurno; papanje svaka 2-3 sata malo da ne bude prazan zeludac.
Kakvi su simptomi vama cure?
E da, termin je gin napisala 9.11 ( 2 dana kasnije nego san izracunala 😀 )
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Bebicin spol se naranije može otkriti sa 13 tjedana ako se nevaram ako je bebica u položaju?
Evo i mene, čini mi se da je moja beba prva u prosincu :D
11 dnt beta 280, 13 dnt beta 580, prvi i uspješni pokušaj ICSI. Nadam se da ce tako i ostati. Ja mislim da imam sve simptome koje ste nabrojale osim povraćanjaSise su mi napete ko puška, grčevi u trbuhu, a još koristim utrogestan pa sam luda od toga i od mokrih gaća non stop. A da ne govorim kako mi je to nezgodno na poslu. Ali dobro, samo da sve ostane dobro, termin je za sad 2.12., a po računici smo 4+3. :)
@kejsy nadam se da javljaš dobre vijesti. :)
i meni je prvi i uspješni pokušaj inseminacije, isto stavljam utrogeston već ravno mjesec dana, danas mi je 7 tjedana i u četvrtak idem na prvi ultrazvuk poslije super bete i jedva čekam da ga pitam do kada još to moram naravno radim a kad kod doktora idem godišnji uzimam jer na poslu niko ništa nezna još..
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Bebicin spol se naranije može otkriti sa 13 tjedana ako se nevaram ako je bebica u položaju?
Ja san u prvoj trudnoci saznala sa 16 tjedana...sada sam narucena sa 11 tt sto ce vjerojatno biti pre rano.... mozda barem nesto natukne hahaha
Ja san u prvoj trudnoci saznala sa 16 tjedana…sada sam narucena sa 11 tt sto ce vjerojatno biti pre rano….mozda barem nesto natukne hahaha
Meni je sljedeća sa 13 tjedana isto se nadam da bi moglo nešto da se vidi🥰🥰
Bokic cure evo 12.4 prvi pregled . ... uh ko će dočekati do tada ...😅
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji