![](/media/img/8b/7b/aa5b7b715bda0b9f5eaf.jpeg)
znate sta me zanima cure, mene tako uhvati nekad zivcanost iliti pms a trudna sam
i ne mogu si pomoći, to su očito hormoni, imam naravno situacija gdje - sve mi je ravno ali nekad baš ono pms najviše zbog posla
evo npr baš sada!
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Cure, nadam se da neka od vas ima ideju ili iskustvo. Već sad su mi neudobne traperice koje sam nosila do nedavno. Mogu ja njih zakopčati i nositi, ali me stišću i smetaju. Kupila sam si dvoje široke hlače na gumb i imaju gumu pa su kao rastezljive, ali ponekad bih se htjela ljepše obući i nešto bih usko obukla. Jel prerano za trudnicke hlače? Radim u vrtiću, nekad bih ih i obukla na posao. Tajice ne volim nositi na poslu, trenirke isto. A haljine na poslu nisu zgodne zbog sjedenja na podu
Naravno da nije prerano! Glavno da se ti osjecas udobno, nema razloga da te odjeca steze. Meni osobno su super stvar trudnicke tajice (konkretno sam imala iz h&m-a, al nije bitna marka), njih sam nosila cijelu trudnocu i haljine ili tunike preko toga. Ako tebi haljine ne odgovaraju, kupi trudnicke hlace, majice itd., ionako ces ih nositi cijelu trudnocu. Ja sam si u startu uzimala broj vece tako da mi je odgovaralo cijelu trudnocu. I uzivaj u shoopingu!! Javi nam gdje nadjes lijepe i povoljne stvari :). Ja vec sad razmisljam kakav cu trudnicki kupaci nabaviti za ovo ljeto..
Stigao je nalaz bete 2038. Ima li netko iskustva/misljenje do slijedeceg nalaza? Ili ova vrijednost ne znaci nista sama za sebe?
Sasvim u redu za 5 a i 6 nedelju sto se i poklapa sa UZV. Samo ti jos sutra ponovi i nek se pravilno podupla 🤞🍀
Hvala cure!
Kejsy, sto se desava kod tebe trenutno?
Trenutno sjena na 5-6 testova, pa idem danas po ozbiljniji testic, ali rano je jos 3 dana imam do vjestice, nadam se da nece ni doci. Pa po testu veceras skontam hocu sutra ici betu vaditi ili u ponedeljak, ma da mi je rano jos, ali vidjecu
Wooohoooo!! Drzimo fige!! 🤞🤞🤞
Ja sam mislila da san ja jedino kome se tako rano trbuh nadzira..danas tocno 7tt a vec hlace ne mogu skopcati, imam bas bas trbuha...u prvoj trudnoci mi se poceo malo nadzirati tek sa 13 tt, a sada bas ga ima...valjda dode s godinama u prvoj trudnoci sam odjecu kupovala u hm i na asosu
Cure, nadam se da neka od vas ima ideju ili iskustvo. Već sad su mi neudobne traperice koje sam nosila do nedavno. Mogu ja njih zakopčati i nositi, ali me stišću i smetaju. Kupila sam si dvoje široke hlače na gumb i imaju gumu pa su kao rastezljive, ali ponekad bih se htjela ljepše obući i nešto bih usko obukla. Jel prerano za trudnicke hlače? Radim u vrtiću, nekad bih ih i obukla na posao. Tajice ne volim nositi na poslu, trenirke isto. A haljine na poslu nisu zgodne zbog sjedenja na podu
Naravno da nije prerano! Glavno da se ti osjecas udobno, nema razloga da te odjeca steze. Meni osobno su super stvar trudnicke tajice (konkretno sam imala iz h&m-a, al nije bitna marka), njih sam nosila cijelu trudnocu i haljine ili tunike preko toga. Ako tebi haljine ne odgovaraju, kupi trudnicke hlace, majice itd., ionako ces ih nositi cijelu trudnocu. Ja sam si u startu uzimala broj vece tako da mi je odgovaralo cijelu trudnocu. I uzivaj u shoopingu!! Javi nam gdje nadjes lijepe i povoljne stvari :). Ja vec sad razmisljam kakav cu trudnicki kupaci nabaviti za ovo ljeto..
Baš sam i ja sinoć njuškala po netu diću kupiti trudnički kupaći i svi su tipa jednodjelni ,mislim se ma moći ću ja i stare nositi 😋
Bok curke evo i mene, danas obavljen pregled 7+2, kuca srce i sve je super😊 neopisiv osjecaj😊 sto pijete od vitamina? Ja sam zasad samo na folnoj, ne znam kad se pocinje sa vitaminima.
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Ja sam mislila da san ja jedino kome se tako rano trbuh nadzira..danas tocno 7tt a vec hlace ne mogu skopcati, imam bas bas trbuha…u prvoj trudnoci mi se poceo malo nadzirati tek sa 13 tt, a sada bas ga ima…valjda dode s godinamau prvoj trudnoci sam odjecu kupovala u hm i na asosu
Ja stalno pratim dali se vidi ali još ništa sad sam 7+6 ,inače se mršavica i kad sam u ležećem položaju izražene su mi bočne kosti ali sad primjećujem da pomalo nestaju
Ja sam mislila da san ja jedino kome se tako rano trbuh nadzira..danas tocno 7tt a vec hlace ne mogu skopcati, imam bas bas trbuha…u prvoj trudnoci mi se poceo malo nadzirati tek sa 13 tt, a sada bas ga ima…valjda dode s godinamau prvoj trudnoci sam odjecu kupovala u hm i na asosu
Ja stalno pratim dali se vidi ali još ništa sad sam 7+6 ,inače se mršavica i kad sam u ležećem položaju izražene su mi bočne kosti ali sad primjećujem da pomalo nestaju
Ako je prva trudnoca onda treba vremena. Svaka sledeca rapidno se stomak napuse, jer organizam zapamti iz prethodne trudnoce i tetive se brze rastezu ili opustaju kako god. U svakom slucaju u prvoj trudnoci ide malo sporije. Bice jos malo za 1-2 tjedna bude se primjetila finu razliku.
Jeste da moja prva trudnoća 🥰
Iskreno baš se radujem toj promjeni
Od nekih iznenadnih promjena koje bi htjela podjeliti je to da me grudi svrbe i ljušte mi se bradavice i već sam na većem broju košarice 😏
Bok curke evo i mene, danas obavljen pregled 7+2, kuca srce i sve je super😊 neopisiv osjecaj😊 sto pijete od vitamina? Ja sam zasad samo na folnoj, ne znam kad se pocinje sa vitaminima.
Predobroo čestitam na super pregledu! Oprosti, je li ti to bio prvi pregled? Mene su narucili 11.4., a taman bih tada trebala biti kao ti, 7+.
Pocela sam piti Novalac prenatalne, dosad sam pila folnu s dodacima iz dma.
Ja sam bila 10.3 prvi put jer po zadnjoj menstruaciji sam vise tjedana,ali su mi ciklusi duzi pa ne mogu racunati po zm, na prvom pregledu je bila vidljiva gestacijska i zumanjcana a danas plod i srce kuca😊 ja sam pitala da li da pocnem sa vitaminima rekla mi je da jos ne treba,samo folna zasad.
👩❤️👨 28god.
🤰▶️ 08/21
🙏🤞😊
+ 27.02.2022.❤😊🥰
Termin 08.11.2022.❤🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji