Drage cure, iz mog potpisa mozete vidjeti koliki sam put presla. Ogroman.
Sada sam na 6+1, termin bi trebao biti 8.11.
Danas sam bila na 1.pregledu , vidi se ZV i kuca srce 🥰, rasplakala sam se kad sam to vidjela.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Danas sam bila na 1.pregledu , vidi se ZV i kuca srce 🥰, rasplakala sam se kad sam to vidjela.
Htjela sam reci da od simptoma imam samo zatvor, i uz sve narance, magnezije i ine stvari koji bi trebali biti laksativi, po 3,4 dana idem na wc. Grudi su nabrekle, alu mucnina zasad nemam nikakvih
30 g. oboje
OTP 9.11.
Razigrana, dobrodosla i cestitke!!! Ne znam da li ce mozda pomoci, ali ja pijem bezkofeinsku kavu pa ako volis kavu, mozda pomogne kod zatvora..
pozdrav cure,
kad smo kod kave jel ju pijete ovako rano? ja jednu dnevno ne znam da li bi i to trebala ukinuti
Isto imam onako dobre grčeve a grudi su mi otvrdnile i idem češće na wc, to sam za sada primjetila od simtoma
a malo imam zatvor pa malo imam proljev to neznam dal je od trudnoce ili se tako potrefilo..
inače sam 5 tjedana
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Nadam se da uskoro čitamo o još dobrih pregleda 🥰
Meni su se počele javljati mučnine, najčešće ujutro, ali bude i kroz cijeli dan. Većina stvari mi nije više fina, jedino što me baš privlači su mandarine i naranče i slanac. Sve ostalo se natjeram jesti, ali nije baš da uživam. Mislila sam prije da sam bila umorna. Ovo sad nije normalno. Spavam oko 8 sati po noći, i nakon što dođem doma s posla, odspavam još dva sata. Doslovno na pola smjene mi se oči zatvaraju i moram nešto raditi da me umor ne obuzme totalno. Hvala Bogu, radim 5.5 h na dan, tako da imam vremena odmoriti.
Grčevi kao menstrualni su prestali, što me ne veseli jer ne pomislim 50x na dan da nešto nije u redu 😂🙈
Jeste već nekom rekli za trudnoću? Ako da, kome?
Ja sam rekla decku cim sam sa testom izasla iz kupaonice prije 2 tjedna, sinoc prijateljici. Cekam 1 pregled da kazemo starcima.. nekako mi je prerano jer uvijek mislim sto ako se nesto dogodi, veselis se prerano 🤔 kad vi mislite objavit vijesti?
ja isto čekam prvi pregled pa ću onda odlučiti da li ću reći roditeljima, (tada će mi biti skoro 2 mjeseca) iako sam prvo mislila da ne kažem nikom do 3.mj al mislim da ne mogu
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Drage trudnice, imate li kakvih simptoma, ja vec par dana imam uzasne mucnine i vec mi se pojavio osjecaj gađenja na neke mirise ( kave, kapule, mesa…) nadala sam se da ce me to u ovoj trudnoci zaobici ali nije..
Mucnine su obicno dobar znak, tako da drzi se i neka ih. Slani krekeri pomazu cesto. I ujutru odmah ako pojedes par komada samo da ti nije prazan zeludac zna biti korisno i malo ublaziti mucninu.
ja nekako isto mislim da su mucnine dobar znak i evo jos ih nemam sve čekam hoće li doći
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Drage trudnice, imate li kakvih simptoma, ja vec par dana imam uzasne mucnine i vec mi se pojavio osjecaj gađenja na neke mirise ( kave, kapule, mesa…) nadala sam se da ce me to u ovoj trudnoci zaobici ali nije..
Mucnine su obicno dobar znak, tako da drzi se i neka ih. Slani krekeri pomazu cesto. I ujutru odmah ako pojedes par komada samo da ti nije prazan zeludac zna biti korisno i malo ublaziti mucninu.
ja nekako isto mislim da su mucnine dobar znak i evo jos ih nemam sve čekam hoće li doći
Hahahahah, meni su mucnine svaki dan sve vece, svi mirisi i okusi mi smetaju, ovo je za izluditi.....cekamo 17 tjedan pa ce proci ( nadam se) hahahahahahagag
kad smo kod kave jel ju pijete ovako rano? ja jednu dnevno ne znam da li bi i to trebala ukinuti
Isto imam onako dobre grčeve a grudi su mi otvrdnile i idem češće na wc, to sam za sada primjetila od simtoma
a malo imam zatvor pa malo imam proljev to neznam dal je od trudnoce ili se tako potrefilo..
inače sam 5 tjedana
Ja sam odmah zamijenila kavu sa zelenim čajem, ali nekad se dogodi da mi baš treba kava pa popijem. Napravim ju slabiju. Mislim da od malo ne može biti ništa. Sva sreća, nemam neke izražene mučnine ili odbojnosti na mirise pa mogu. Nekad mi malo kao zasmeta, ali to je ništa.
Da vas pitam, da li vam se promijenila percepcija mirisa? Da li vam se više gade ti mirisi ili samo osjetite jace i više toga? Ja ne mogu reći da mi smetaju mirisi ili tako nešto, nego ih samo jače osjetim i osjetim neke mirise koje inače znam da ne bih (njuh mi nije jača strana 😂).
Meni mirisi jako smetaju, u kafic ne mogu niti uci koliko mi smeta miris cigareta i kave ( inace sam pusac i veliki kavopija). Ugl mirisi su mi na sto puta jaci nego inace...nezz sto je gore ovo ili kad sam imala covid pa nista nisam osjetila
Pozdrav drage moje,što se tiče teme o otkrivanju trudnoće moram vam priznati da sve do saznanja o trudnoći imala sam čvrsto mišljenje da to treba zadržati za sebe i partnera dok se trbuščič ne počne primjećivati ali sad mislim totalno drugačije i ono da mogu rekla bih cjelom svijetu svoju predivnu vjest. Ali opet nekako vidim ostale trudnice koje su naveliko krile pa se mislim dobro ajde ajde pstt...🥰
Ja sam isto da se kaze svojim prijateljima, roditeljima nakon sto srceko pocme kucati...uvijek postoji sansa da nesto krene po zlu i u 8 tt pa tako inu 28 tt tako da nema pravila...
Sortiraj odgovore
Najstariji