2.nalaz bete mi je 2382 (a 1.je 2038). Tako da, nažalost ne dupla se. Jako sam tužna, ali ako nešto loše mora biti, bolje sada nego kasnije.
Žao mi je što kvarim vaše lijepe vijesti.
Ja sam mislila da san ja jedino kome se tako rano trbuh nadzira..danas tocno 7tt a vec hlace ne mogu skopcati, imam bas bas trbuha…u prvoj trudnoci mi se poceo malo nadzirati tek sa 13 tt, a sada bas ga ima…valjda dode s godinamau prvoj trudnoci sam odjecu kupovala u hm i na asosu
Ja stalno pratim dali se vidi ali još ništa sad sam 7+6 ,inače se mršavica i kad sam u ležećem položaju izražene su mi bočne kosti ali sad primjećujem da pomalo nestaju
Ako je prva trudnoca onda treba vremena. Svaka sledeca rapidno se stomak napuse, jer organizam zapamti iz prethodne trudnoce i tetive se brze rastezu ili opustaju kako god. U svakom slucaju u prvoj trudnoci ide malo sporije. Bice jos malo za 1-2 tjedna bude se primjetila finu razliku.
Jeste da moja prva trudnoća 🥰
Iskreno baš se radujem toj promjeni
Ma brzo to sve dode, kazem vam meni je u prvoj trudnoci tek 13-14 tjedan ono malo malo izboceno, a sada imam bas ono pravilan krug hahahahhaha, sto ce biti do kraja ..inace imam 59 kg visoka 165.
2.nalaz bete mi je 2382 (a 1.je 2038). Tako da, nažalost ne dupla se. Jako sam tužna, ali ako nešto loše mora biti, bolje sada nego kasnije.
Žao mi je što kvarim vaše lijepe vijesti.
Žao mi je Vilmice, ima li nade da je ipak sve u redu?
Nemam pojma iskreno. Ako netko ima iskustva, podijelite please.
Gin. je rekla da situacija nije obecavajuca, al da cemo sve vidjeti na ultrazvuku za 2 tjedna. Kejsy, hvala na teoriji za blizance, al buduci da je bila samo jedna gestacijska, nekako mi se to ne cini vjerojatno. Nije rekla da ponavljam betu, ja bih rado, al buduci da vadim privatno, skupi mi je to biznis. Al vidjet cu, jos sam malo u soku.
Prema ultrazvuku sam 5.tj. A kad je bila ovulacija, ne znam jer su mi ciklusi dugi i nepravilni. U 1.trudnoci koja je bila uredna je zacece bilo 21.dani ciklusa. Ugl.konacna potvrda ce biti na slijedecem ultrazvuku.
Prema ultrazvuku sam 5.tj. A kad je bila ovulacija, ne znam jer su mi ciklusi dugi i nepravilni. U 1.trudnoci koja je bila uredna je zacece bilo 21.dani ciklusa. Ugl.konacna potvrda ce biti na slijedecem ultrazvuku.
U svakom slucaju drzim 🤞🤞🤞🤞🤞 da ipak bude sve ok. A ako ne bude, moras znati da ako nesto nije bilo ok, organizam to odbacuje. Jednostavno organizam nas na taj nacin stiti lose trudnoce. Drzi se
Hvala! Vama svima dalje sve najbolje u trudnocama!!
U svakom slucaju drzim 🤞🤞🤞🤞🤞 da ipak bude sve ok. A ako ne bude, moras znati da ako nesto nije bilo ok, organizam to odbacuje. Jednostavno organizam nas na taj nacin stiti lose trudnoce. Drzi se
Hvala! Vama svima dalje sve najbolje u trudnocama!!
jako mi je žao, to je i moj najveći strah
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Evo i kod mene lijepe vijesti...srce kuca 7+1, termin 10.11, sljedeci pregled 22.4
Sortiraj odgovore
Najstariji