Pozdrav, danas bio 1.pregled.
7+2, srce kuca, nije mi gin rekla koji je termin, vise je bila zabrinuta radi 2 mioma. Poslala me odmah na komplikacije i otvorila bolocanje.
Sljedeci tjedan pretrage urina, krvi i pregled u bolnici.
Nekako nisam zabrinuta jer imam osjecaj da ce sve dobro proci ili mi jos nije sjelo sve od danas 😆
Cestitke vama koje imate lijepe vijesti 💜
34 ♏👩🦰,34♉🧔
Pokusaji od 10/20
4.11.2022. Curica ❤
⏸ 9.9.
Bok cure evo i mene ovdje ... trebam pomoć da li je normalno u ranoj trudnoci imat tu I tamo bolove u jajniku.?
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav, danas bio 1.pregled.
7+2, srce kuca, nije mi gin rekla koji je termin, vise je bila zabrinuta radi 2 mioma. Poslala me odmah na komplikacije i otvorila bolocanje.
Sljedeci tjedan pretrage urina, krvi i pregled u bolnici.
Nekako nisam zabrinuta jer imam osjecaj da ce sve dobro proci ili mi jos nije sjelo sve od danas 😆
Cestitke vama koje imate lijepe vijesti 💜
Biti ce to sve dobro, samo mirovanje i opustanje...ja nisam imala miom ali sam imala hematom u prvoj trudnoci, isto strogo mirovanje, samo ono najnuznije...kad je krenulo krvarenje znala sam sto je, pravac doktor i hematom se ocistio...evo sa decko od 3 i pol godine...samo bez panike i sve ce biti okej..
Večer cure kako ste kako se osjećate? Meni je danas baš ono...em su mi mokre gace ...em me bole leda em povremeno boli dole u mahovima em vjetrovi.... em pišanje jel to to blazeno stanje?🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozz cure, evo i moja beba bude zimska beba, po racunici na kraju 11 mj..tek sam saznala tako da cekam prvi pregled, ugl prije nego sam napravila test imala sam stalno filing koda ce mi stvari doc...stalno grcevi i bolovi, pritisak nekih 10 dana, cak i jace nego kada moram dobit stvari, sad mi se to nekako smirilo..zna me jos ulovit na momente kroz dan..ali zato po noci pisanje i onda nespavanje 😅, ali se osjecam super, puna energije kroz dan..nije ono da mi se spava ili nesto tako..bas suprotno 🤩 za sad 😅
Haha, i meni tako kaže izračun 26.11 🤩, isto cekam pregled...ooo da da sise gore..muskoj populaciji isto gori u očima 🤣🤣
Bokić svima :)
Pridružujem se zimskim bebama :) Imamo već proljetnog malca, a sad čekamo zimskog. Prema nekom mom izračunu termin je oko 28.11., ali za 2 tjedna idem na kontrolu pa ćemo znati više :)
Mama - 31. g.
Tata - 33. g.
Jakob - 23.05.2020.
Termin - 23.11.2022. 💙
20.06.2022. - treći pregled
Pozdrav drage moje bila sam na pregledu i sve je uredu,sad smo 8+4 . Točan termin nam je 5.11
Sljedeći pregled za 4 tjedna. Želim vam sve najbolje ❤️
Bok, svima u grupi 🤗🤗Pridružujem se kasnojesenskim bebama 🙈🙊🙉 Po prvi put trudna pa sam ko Alica u zemlji čudesa 😅 u sub saznala da za mene kreće novo poglavlje života 💖💖💖 pregled imam 8.4 pa ćemo vidjeti što će reći 😊 od simptoma zasada samo neprestajna učestala potreba za mokrenjem i bol u grudima ☺️
Večer cure kako ste kako se osjećate? Meni je danas baš ono…em su mi mokre gace …em me bole leda em povremeno boli dole u mahovima em vjetrovi…. em pišanje jel to to blazeno stanje?🤣
Hahahah mislim da ce nam tek bit blazeno kad krenu jaci simptomi. 😅😅
Kad ides na pregled? Ja za dva tjedna 😭😭😭
Zovem ginekologicu danas il sutra pa ti javim ugl... danas mi se smirilo ne boli tako jako leda uopce što je super jer sam jučer umirala🤣
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji