Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    30. Rujan 2022. 15:50

ribic

snowwhite1410

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

razigrana

Ja sam prezadovoljna komodom. Bas je velik prostor za prematanje i odmah cu ga tu i kupati. Poslozila sam si odmah i rucnike, stavila njegov kos za prljavu robicu i kos za smece za pelene. Da mi bude sve na jednom mjestu.
    https://ibb.co/NFwhfNF

Super je stol ! Jel ti stane sva robica ili imas i ormar posebno ? Vi koje ste sredile sobicu ajmo slikice 🥰

Večer 🥰 BlairWaldorf sutra ću slikat pa postavim slikicu ☺️

Ajde 🥰 ja stigla u Zagreb☕ odmah me dočekala kiša i prava pravcata jesen. 🤷 vadim jesensku garderobu što me veseli, naručila kroz ljeto hrpu toga 🥰
    Muž je uganuo nogu, boli ga i lose je raspoložen trpim ga jučer cijeli dan navečer sam popizdila na njega i onda naravno imala griznju savjesti zbog bebača i za sve okrivila njega. 🤷🙈🙈
    Mene hvala bogu nista ne boli ali nisam vise toliko mobilna, trbuh raste manje toga mogu i za sve ga trazim da mi pomogne sto me posebno nervira (pogađate nisam dobre volje danas 🤣)plus nikako da krenemo s ličenjem stana, prijatelj odugovlači …..nemam za bebača jos nista spremno a on kako ćemo lako ćemo. Ok, to je donekle i moj stav ali jučer mi se nakupilo 😑

BlairWaldorf 😅 joj šta je to nešto u ovoj kiši i oblacima i ja se ne osjećam dobro 😭išla sam nositi papire u HZZO pa u ljekarnu pa sam prošetala do dječjih dućana ali nisam ništa lijepo našla 😅ali shopping riješi sve 😅🤣🤣🤣i svu ljutinu makne bar meni 😂😂😂 uglavnom ja sam danas plakala jer ne osjećam bebu ko jučer 😅nije mi se vratila ujutro toliko 😭 postaviti ću sliku sobice ma da još fale neke stvari dekoracije ali to ću ovaj mjesec i htjela sam vas pitati šta znate o porodiljnoj naknadi kako to ide?

https://hzzo.hr/rodiljne-i-roditeljske-potpore

Gledas dio pod rodiljna naknada. 100% place ako si zaposlena do djetetovih 6 mjeseci zivota, otvara se od 45-28 dana prije termina poroda.

Što nije po novom zakonu cijela godina 100 posto plaće i novost je 10 dana rodiljnog za očeve. S time da treba ovo za očeve treba 15 dana prije najaviti poslodavcu i poslati HZZO papire sa ispisom 6 zadnjih plaća isto toliko prije tako da pazite na to kad će vam partneri planirat 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

ancy2010
    30. Rujan 2022. 16:33

Ja svog muza odavno ne vodim sa sobom u shoping, nije da se buni, nego uvik pozuruje, jesi gotova, ajde vise pa mi samo stvori presing i onda rade idem sama..evo danas odvela malu u vrtic i otisla u shoping, nakupovala se pelena i vlaznih u Dm-a😅 i kupila nesto robice za bebu, kako di naletim na nesto tako i uzmem..sad se izvalila na kauc, pijem kavu i cekam 6 da idem po malu😊 kod nas je danas bas sparno i vruce, bas neko tesko vrime ispod oblaka

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

NanaJ
    30. Rujan 2022. 16:46

Cure koje mislite nesto uzimati od djecije opreme Cybex imate 15% popusta u srijedu 5.10. na malizakladi.hr

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• ribic
    30. Rujan 2022. 16:50

NanaJ

Cure koje mislite nesto uzimati od djecije opreme Cybex imate 15% popusta u srijedu 5.10. na malizakladi.hr

Ja gledala al mi nazalost moje jaje i baza nisu na akciji - ofkors 🤦‍♀️

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    30. Rujan 2022. 16:53

Znaci natipkam citabu i onda mi ne ulovi post 🤦‍♀️

Uglavnom, povecao se iznos za drugih 6 mjeseci koji je do 1.8. bio max cca 5.600 kn, a sada je max 7.500 kn. Sto znaci da ce netko s placom npr. 6.500 kn dobiti svojih 6.500 kn tj. 100% place dok je netko s placom vecom od 7.500 kn limitiranih na tih max 7.500 kn.

Za ocinski cu u drugi post da mi se opet ne zbrejka 😏

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    30. Rujan 2022. 16:56

Ocinski se ne mora najaviti (zakonski) poslodavcu unaprijed al naravno da svatko bude i da znaju da im zene treba roditi (okvirno datum).

Tata tada dobiva 100% svoje place (nije limitirano) i mora se dijete prije prijaviti u opcinu/maticni ured jer je dio dokumentacije koja se daje OIB djeteta koji se dobiva prijavom.

Potrebno je priložiti potvrdu o plaći (ispunjenu od strane poslodavca) kojom će se obuhvatiti plaće i naknade plaće isplaćene na teret poslodavca u relevantnom 6-mjesečnom razdoblju koje prethodi mjesecu započinjanja traženog prava te podatak o broju tekućeg računa na koji će se primati isplata, kao i podatak (ime, prezime i OIB) o djetetu za kojeg se očinski dopust želi koristiti.

Vise info na: https://hzzo.hr/novosti/ostalo/ocinski-dopust-i-novosti-u-sustavu-rodiljnih-i-roditeljskih-potpora

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

NanaJ
    30. Rujan 2022. 17:14

ribic

NanaJ

A bemu misa 😒 10 mj se mjesec mama beba i trudnica pa budu sigurno jos kakvi popusti 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

BlairWaldorf
    30. Rujan 2022. 17:25

NanaJ

ribic

NanaJ

A bemu misa 😒 10 mj se mjesec mama beba i trudnica pa budu sigurno jos kakvi popusti

Da ali ne u Zagrebu ? U zg je u 11. mjesecu u Westgateu jel tako ?
    Tako je ribic ti si to jos bolje objasnila. Sve točno 😍

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• ribic
    30. Rujan 2022. 17:43

NanaJ

ribic

NanaJ

Nazalost mi prekasno te sajmove split i zg cekat jer se ova jaja jos ondacekaju od dobavljaca 😏 Pa da imam s cime van iz bolnice😂

Al dobro, sta je tu je 😀

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    Poliklinika IVF

ancy2010
    30. Rujan 2022. 17:58

ribic

NanaJ

ribic

NanaJ

Nazalost mi prekasno te sajmove split i zg cekat jer se ova jaja jos ondacekaju od dobavljaca 😏 Pa da imam s cime van iz bolnice😂

Al dobro, sta je tu je 😀

Ima li ti ih u babycentru? U sridu je zuta srida u citya pa bude 15% popusta na sve

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani