Zimske bebe 2022/23❄🤰☃🤱🏻💕

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivana.s
    30. Rujan 2022. 09:35

Lonmi

Cure kako ste s bolovima? Mene boli sve na tijelu, posebno leđa, donji dio i trbuh napred. Po noci zna biti i kontrakcija.
    Moramo gurati dalje cim duze. Nadam se da ovaj cervix ostaje sad cim duze samo na ulozivosti za vrsak prsta, ne treba mi mirovanje, ne mogu uz malu jednostavno 😔

Leda me ubijaju zadnjih dana 😑 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

ancy2010
    30. Rujan 2022. 09:56

Kokili

razigrana

Ja sam prezadovoljna komodom. Bas je velik prostor za prematanje i odmah cu ga tu i kupati. Poslozila sam si odmah i rucnike, stavila njegov kos za prljavu robicu i kos za smece za pelene. Da mi bude sve na jednom mjestu.
    https://ibb.co/NFwhfNF

Odlicno izgleda 😀
    Vidim da imas i pelene.
    Curke, koje ste pelene i koji broj uzimali za pocetak?
    Ja iman sve osim pelena kupljeno.. i koliko beba uopce trosi na pocetku, nemam uopce osjecaj koliko pakiranje kupiti 🙃

Dosta trose u pocetku, po 10ak pelena dnevno bi znala potrosit..kasnije se to malo smanji. Ja sam uzela br 1 pampers premium za pocetak 2 ili 3 pakiranja, ne mogu se sitit..meni je mala dobila u prvih misec dana tocno 1 kg tako da smo nakon misec dana prisli na br 2

4.08.2019 baby girl👶
    1/2021 blighted ovum
    25.11.2022. baby boy👶

BlairWaldorf
    30. Rujan 2022. 11:00

snowwhite1410

BlairWaldorf

razigrana

Ja sam prezadovoljna komodom. Bas je velik prostor za prematanje i odmah cu ga tu i kupati. Poslozila sam si odmah i rucnike, stavila njegov kos za prljavu robicu i kos za smece za pelene. Da mi bude sve na jednom mjestu.

Super je stol ! Jel ti stane sva robica ili imas i ormar posebno ? Vi koje ste sredile sobicu ajmo slikice 🥰

Večer 🥰 BlairWaldorf sutra ću slikat pa postavim slikicu ☺️

Ajde 🥰 ja stigla u Zagreb☕ odmah me dočekala kiša i prava pravcata jesen. 🤷 vadim jesensku garderobu što me veseli, naručila kroz ljeto hrpu toga 🥰
    Muž je uganuo nogu, boli ga i lose je raspoložen trpim ga jučer cijeli dan navečer sam popizdila na njega i onda naravno imala griznju savjesti zbog bebača i za sve okrivila njega. 🤷🙈🙈
    Mene hvala bogu nista ne boli ali nisam vise toliko mobilna, trbuh raste manje toga mogu i za sve ga trazim da mi pomogne sto me posebno nervira (pogađate nisam dobre volje danas 🤣)plus nikako da krenemo s ličenjem stana, prijatelj odugovlači .....nemam za bebača jos nista spremno a on kako ćemo lako ćemo. Ok,  to je donekle i moj stav ali jučer mi se nakupilo 😑

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Salvatore19
    30. Rujan 2022. 11:45

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

razigrana

Super je stol ! Jel ti stane sva robica ili imas i ormar posebno ? Vi koje ste sredile sobicu ajmo slikice 🥰

Ajde 🥰 ja stigla u Zagreb☕ odmah me dočekala kiša i prava pravcata jesen. 🤷 vadim jesensku garderobu što me veseli, naručila kroz ljeto hrpu toga 🥰
    Muž je uganuo nogu, boli ga i lose je raspoložen trpim ga jučer cijeli dan navečer sam popizdila na njega i onda naravno imala griznju savjesti zbog bebača i za sve okrivila njega. 🤷🙈🙈
    Mene hvala bogu nista ne boli ali nisam vise toliko mobilna, trbuh raste manje toga mogu i za sve ga trazim da mi pomogne sto me posebno nervira (pogađate nisam dobre volje danas 🤣)plus nikako da krenemo s ličenjem stana, prijatelj odugovlači …..nemam za bebača jos nista spremno a on kako ćemo lako ćemo. Ok, to je donekle i moj stav ali jučer mi se nakupilo 😑

Hahah, mislim da ti treba jedan veliki soping za bebaca i kavice u pauzama (s nekom tortom) da poprave raspolozenje. 
    Ja sam bas nestrpljiva, i stalno govorim svom "idemo, idemo. " Ne. Ne da mu se, ima vremena. Onda kad ode, vidim da jedva ceka izaci van iz trgovine, a ja bi sve pregledala, pa usporedila, pa sta mislis o ovom, a mozda ovo? I onda on izade van i ceka me ispred 🤣 pa sam zakljucila da je najbolje uzet pare i otici sam i pokupobat sve. Jucer sam tako, kupila hrpu tog sto je jos nedostajalo, sad samo jos par stvari i to je to. 

👱‍♀️ 28god
    🙎‍♂️ 30god
    💙👶 baby V
    18.11.2022. 💙

ivana.s
    30. Rujan 2022. 12:18

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

razigrana

Mene hvala bogu nista ne boli ali nisam vise toliko mobilna, trbuh raste manje toga mogu i za sve ga trazim da mi pomogne sto me posebno nervira (pogađate nisam dobre volje danas 🤣)plus nikako da krenemo s ličenjem stana, prijatelj odugovlači …..nemam za bebača jos nista spremno a on kako ćemo lako ćemo. Ok, to je donekle i moj stav ali jučer mi se nakupilo 😑

Ja sam zadnjih dana isto lose volje 😅😅 pa se derem na muza i onda cijela frka 🙈 leđa me ubijaju i onda sam sva ljuta... mi smo zavrsili radove bojanja i uredivanja sobe za bebaca, sad samo jos namjestanje (ali malo cemo jos pricekati)
    Kupila sam skoro sve na sto on pizdi jer sad ce tek 10 mj a termin u 12. To je sve normalno 🤗
    Priustim si odmora nekih dana, kava, kolac, soping, dan s rodbinom, prijateljicama itd... Iskreno vec mi je dosadno od ove svakodnevnice koliko god kukam da imam previse posla i obaveza 🙈

Radimo na bebi od 11/22
    ✨️29.9✨️

ivana.s
    30. Rujan 2022. 12:20

ivana.s

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

razigrana

Ja sam zadnjih dana isto lose volje 😅😅 pa se derem na muza i onda cijela frka 🙈 leđa me ubijaju i onda sam sva ljuta… mi smo zavrsili radove bojanja i uredivanja sobe za bebaca, sad samo jos namjestanje (ali malo cemo jos pricekati)
    Kupila sam skoro sve na sto on pizdi jer sad ce tek 10 mj a termin u 12. To je sve normalno 🤗
    Priustim si odmora nekih dana, kava, kolac, soping, dan s rodbinom, prijateljicama itd… Iskreno vec mi je dosadno od ove svakodnevnice koliko god kukam da imam previse posla i obaveza 🙈

Sad jos moram paziti na prehranu i drzati se plana zbog gestacijskog, a trazi me slatko 😂😂 pa popizdim... 

Radimo na bebi od 11/22
    ✨️29.9✨️

Queen_of_North
    30. Rujan 2022. 12:33

Pridruzujem se : i ja sam ovih dana loisije volje, kao da me hvataju neke anksiozne misli o buducnoisti, obiteljskim nekim problemima.....Cini mi se da ide na bolje, ali svejedno, nije lako..proci ce 

Ja: 30
    On: 36

2020- Nase prvo sunce ❤️
    7.12.2022.- Iscekujemo nase drugo sunce ❤️

Angeleyes
    30. Rujan 2022. 13:02

Salvatore19

Hahah, mislim da ti treba jedan veliki soping za bebaca i kavice u pauzama (s nekom tortom) da poprave raspolozenje.
    Ja sam bas nestrpljiva, i stalno govorim svom "idemo, idemo. " Ne. Ne da mu se, ima vremena. Onda kad ode, vidim da jedva ceka izaci van iz trgovine, a ja bi sve pregledala, pa usporedila, pa sta mislis o ovom, a mozda ovo? I onda on izade van i ceka me ispred 🤣 pa sam zakljucila da je najbolje uzet pare i otici sam i pokupobat sve. Jucer sam tako, kupila hrpu tog sto je jos nedostajalo, sad samo jos par stvari i to je to.

Ajme ovo je i moj život, ne može trpit da provede više od 2 min u trgovini. Ako nema za sjest onda izađe vani, a ako ima onda sjedne i scrolla po mobitelu. I tako uvijek isto 
    A na loše raspoloženje meni vrijeme utječe, teški meteoropat. Danas bi npr samo spavala, iako sam okej spavala noćas. Mrtva umorna, jedva kolač napravila. Tako da, sve vas razumim! Treba još izgurat ovo, kod mene spremanje tek počinje za 10ak dana, treba mi recept kako muža angažirat. 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Lonmi
    30. Rujan 2022. 13:18

I mene stalno neke misli hvataju. Cim me nesto boli vec me strah da se nesto kuha da cu morati mirovati, pa onda mi svi idu na zivce, svi me smetaju. Ne vidim se bas previse s prijateljima jer eto neki imali koronu, neki isto tako malo dijete pa mi je onda jos gore jer se osjecam usamljeno. Najvise viđam muza i svoje. 
    Kad sam u drustvu onda mi brze ide vrijeme i ne mislim toliko. Ovako stalno neke drame u mojoj glavi 😂

NanaJ
    30. Rujan 2022. 13:47

Angeleyes

Salvatore19

Ajme ovo je i moj život, ne može trpit da provede više od 2 min u trgovini. Ako nema za sjest onda izađe vani, a ako ima onda sjedne i scrolla po mobitelu. I tako uvijek isto
    A na loše raspoloženje meni vrijeme utječe, teški meteoropat. Danas bi npr samo spavala, iako sam okej spavala noćas. Mrtva umorna, jedva kolač napravila. Tako da, sve vas razumim! Treba još izgurat ovo, kod mene spremanje tek počinje za 10ak dana, treba mi recept kako muža angažirat.

Ovo je kao da si mog muza opisala 😂 prosli put me je dr pitala a gdi vam je muz 😂😂 reko vani u auto ne zeli on smetat korona bla bla a ona meni ma neeee slobodno nek ude a ja si mislim nije on tako ko ja nemojte me krivo shvatit veseli se on slikicama pogotovo ali on je takav ne pokazuje emocije ko ja 🤷🏻‍♀️ mislim da si on jos nije poslozio da za 2 i pol mjeseca dolazi bebac ali njima je to sve i drugacije mi osjecamo bebice nosimo ih drugacija je to povezanost u samom pocetku. Najbolji recepr ti je ovaj: bez njega u soping uzmi pare i bjezi 😂😂 tako sam ja. Ove vece stvari smo “skupa” kupili s tim da sam ja sve detaljno proucila i doslovno dosla u ducan i rekla dajte mi to to i to, a on je izjurio iz ducana ko da ga vragovi svi gone dok je platio 😅 Robicu i ove higijenske potrepstine cu na kraju 10 mj jer mi mama dolazi pa cu s njom sve pripremit do kraja i oprat. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.